ספירת מלאי אנשים לפה!

whatever4

New member
אממ...

שם: רעות גיל: 17 לוקיישן: פ"ת
פייבוריטים מהשנה: בו
פייבוריטים מעונות קודמות: אין. שופט אהוב: אממ..נראה לי רנדי. עונה אהובה: הנוכחית. כמה עונות ראיתם: את העונה הקודמת ראיתי לסירוגין כי לא ממש התעניינתי במתמודדים ואת העונה הזאת... הופעות בחרישה: כל ההופעות של בו+ כמה הופעות של וונזל ושל ניקו (
). ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: סיינפלד- התוכנית האהובה עליי, חברים, אבודים, תוכניות ריאלטי למיניהם (טופ מודל, כוכב נולד וגם סוף הדרך..חח...). זמרים אהובים: אממ אין לי זמרים, יש בעיקר להקות: רדיוהד, rem, אואזיס, פרל ג'אם ועוד....אין לי כוח
שחקנים אהובים: אני לא ממש בוחרת סרטים לפי שחקנים...אבל נגיד בראד פיט, ברוס וויליס ואדוארד נורטון. סרטים אהובים: הסרט האהוב עליי- מועדון קרב
, רוצחים מלידה, ספרות זולה, כלבי אשמורת, 12 הקופים ועוד....

Juliann

New member
bumpity bump bump!

אני בטוחה שלא כולם ענו אז לתשומת ליבכם!

moran500

New member
אנייייייייייי

שם: מורן
פייבוריטים מעונות קודמות: קלי קלארקסון
טמיירה גריי
לה טוי לונדון
קליי אייקן
שופט אהוב: סיימון [אבל אני אוהבת את כווולם] עונה אהובה: ראשונה ! כמה עונות ראיתם:1, 3, 4 הופעות בחרישה: כל מה שקשור לקלי קלארקסון וקליי אייקן... יש לי גם טמייקה גריי, ניקי מקיבין, לה טויה לונדון, בו בייס, קארי אנדרווד, וונזל סולומון, האודישן של אנואר, קמיל ולסקו(רק שיר אחד), ג'סיקה סיירה ודיאנה דגארמו. ואם זה נחשב אז יש לי גם של וויל יאנג, המנצח של פופאיידול1 תמונה אם בא לכם... לא בא לייי
ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: LOST
desperate housewives
Firefly
ויש עוד הרבה
זמרים/ות אהובים: קליי אייקן, John Denver
קלי קלארקסון
שחקנים/ות אהובים: אממ.. אין מישהו ספציפי, יש כמה שיותר מאחרים כמו ג'וני דפ, טרי אוקווין, נת'ן פיליון (וגלעד קמחי חיחי
) מהבנוץ נטלי פורטמן, סוזן סרנדון, כריסטין לאהטי... אממ... לא יודעת יש הרבה הרבהההה סרטים אהובים: עוד שאלה מכשילה... קזבלנקה
, שר הטבעות, אמריקן ביוטי,The Princess Bride
.. ועוד הרבה הרבהההה חחחח רק לידיעה כללית אני גם נורררא אוהבת לקרוא
... אז מי שרוצה שיכניס קטגוריה כזאת חיחיחיחי

14מתן

New member
../images/Emo6.gif כתבת טמיקה גריי

אז חשבתי לרגע שאת מדברת על ta-mee-ka

IrishKiss

New member
:)

שם: מיקה גיל: 17 לוקיישן: הוד השרון פייבוריטים מהשנה: אנטולי!!! ובו *עם נטיות לקונס* פייבוריטים מעונות קודמות: ג'ון סטיבנס, קליי, ג'ון פיטר לואיס... שופט אהוב: סיימון! *סקסי* עונה אהובה: אממממ 4...בגלל אנתוני! כמה עונות ראיתם: 3 הופעות בחרישה:,Anthony- I'm already there, Bo- in a dream, Bo- sweet home Alabama, Anthony- if u don't know me by now, Constanatine- bohemian rhapsody תמונה אם בא לכם... ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: מרוץ לאתמול ובוסטון פאבליק.. זמרים אהובים: ווסטלייף!!! בון ג'ובי, מלאכי, דאריוס.. שחקנים אהובים: שיין ווסט, אורלנדו בלום וג'וני דפ! סרטים אהובים: "אפקט הפרפר", "סיפור אהבה בלתי נשכח", "הצד העמוק של האוקיאנוס"..

IrishKiss

New member
חחחחחחחחח אין לי שום בעיה עם נשים..

אבל יש לי נטייה להעדיף גברים:)

shavitlavi

New member
טוב:

שם: שביט גיל: 21 לוקיישן: ת"א פייבוריטים מהשנה: ניקו (המלך!), וונזל, נדיה ובו. פיבוריטים מעונות קודמות: פנטז'יה פנטז'יה ופנטז'יה (כישרון נדיר!). שופט אהוב: אחרי העונה האחרונה סיימון מאבד את הבכורה לטובת רנדי. כמה עונות ראיתי: עונה 3 במלואה עונה 4 במלואה קצת על עונה 1 ב-E true hollywood story הופעות בחרישה: לא מקליט ולא מוריד. לא ממש באובסס, בסה"כ עוד בידור להמונים. תוכניות טלוויזיה אהובות:24, friends, מסניף את ערוץ E, גיא פינס (קיצר כל מה שקשור בעולם הבידור בכלל, והאמריקקי בפרט). וזהו.

Hodjen

New member
שלומלום ../images/Emo66.gif

שם: הודיה גיל: 16 (עוד פחות משבועיים!!) לוקיישן: ירושלים פייבוריטים מהשנה: אנואר,בו,קונסטנטין, וגם קצת וונזל.. פייבוריטים מעונות קודמות: פנטז'יה הייתה מעולה.. שופט אהוב: סיימון כל כך מבדר אותי שזה משוווו... עונה אהובה: 4 כמה עונות ראיתם: 2 הופעות בחרישה: I think i love you. יומהעצמאות :))), drift away... בכללי....: נושמת מוזיקה תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: דוגרי? לא ממש רואה טלוויזיה... לא אוהבת וגם אינלי כל כך זמן.. זמרים אהובים: g.n.r, Alice Cooper, Anouk ועוד ועוד.. סרטים אהובים: "הפסנתרן" "מיליון דולאר בייבי" "כשהנערים שרים" "שרק"... שבת שלום יהודים,
Hodjen

SHTRUDIDI

New member
ספירת מלאי...אני מרגישה כמו חפץ../images/Emo3.gif

שם:קרן גיל: 20 לוקיישן:מרכז פייבוריטים מהשנה:בהתחלה היה בעיקר מאריו אבל מרגע לרגע גברה הנטייה ונשארה לבו
. פייבוריטים מעונות קודמות:עונה שלישית-פנטז'יה המדהימה וג'ון סטיבנס(כן,יש כמה אנשים שחיבבו אותו).גם את לה טויה אהבתי. שופט אהוב:אחרי העונה הזו-בהחלט רנדי. עונה אהובה:שאלה קשה. ממש שראיתי עונה ראשונה נראית כיפית אבל אהבתי גם את 3 ואת 4. כמה עונות ראיתם:כל מה שנכתב למעלה, מעונה שנייה ראיתי רק כמה הופעות. הופעות בחרישה:i surrnder של אנתוני שמיום ליום נשמע לי יותר מדהים,september של אנואר, she's gone של סקוט, כל מה שוונזל עשתה ובמיוחד let's hear it for the boy,best of my love,on the radio וכל הופעה של בו ובמיוחד within a dream,for the love of money,satisfaction. עונות קודמות-קלי והרבה,פנטזיה הכל,לה טויה-DON'T RAIN ON MY PARADE. ג'ניפר-HEATWAVE,קמיל-ONE LAST CRY. תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]:חלום אמריקאי וכשיוצא גם טאץ' עליז וטופ מודל רק שלא ממש יוצא בדרך כלל. זמרים אהובים:אשר,ג'ון לג'נד,אאוטקסט שחקנים אהובים:טום הנקס סרטים אהובים:"פורסט גאמפ","אהבה זה כל הסיפור","שישי הפוך","סינמה פרדיסו".

עונה../images/Emo27.gif

שם: מור גיל: 15 לוקיישן: ת"א פייבוריטים מהשנה: בו פייבוריטים מעונות קודמות: לא ראיתי מספיק מהעונות הקודמות בשביל שיהיה לי פייבוריט
שופט אהוב: סיימון עונה אהובה: לא ראיתי את הקודמות במלואן... כמה עונות ראיתם: העונה הנוכחית במלואה...עונות 2-3 חלקית הופעות בחרישה: drift away, don't let the sun..., vehicle, I want to be inside you're heaven - הכל בו, ו-united we stand תמונה אם בא לכם... ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: שנות ה-70, חברים, מלקולם באמצע, ג'ואן מארקדיה, האו.סי, מגרש ביתי... זמרים אהובים: אלישיה קיז, מארון 5, קווין... שחקנים אהובים: ג'ניפר אניסטון וג'וני דפ סרטים אהובים: יש מלאא "המספריים של אדוארד", "מה עובר על גילברט"

shirstan

New member
שלי...

שם: שירן גיל: 20 לוקיישן: ראשון פייבוריטים מהשנה: קארי, קונסטנטין ואנתוני פייבוריטים מעונות קודמות: בעונה הקודמת אהבתי את קמיל ולסקו ודיאנה דגרמו הזו. התחלתי לצפות בעונה השלישית... שופט אהוב: סיימון, כמובן! עונה אהובה: הנוכחית כמה עונות ראיתם: 2 הופעות בחרישה: כל ההופעות של קארי, קונסטנטין ואנתוני [בעיקר alone של קארי ו-incomplete של אנתוני] תמונה אם בא לכם... ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: מופע שנות ה-70, חברים, אלי מקביל זמרים אהובים: מישל בראנץ' שחקנים אהובים: רוברט דאוני ג'וניור סרטים אהובים: "פתאום 30" כרגע

y a ® d e n

New member
תשובות../images/Emo9.gif

שם: ירדן
פייבוריטים מהשנה: בו
ואנואר היה גם
פייבוריטים מעונות קודמות: לא ראיתי שופט אהוב: סיימון
עונה אהובה: ראיתי רק את זאת כמה עונות ראיתם: רק את עונה 4
הופעות בחרישה: מלאמלא הופעות של בו
תמונה אם בא לכם... ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: חברים
ימיי חיינו, סאות'פארק, כוכב נולד וכו' זמרים אהובים: וואי יש מלא
כמובן בו חחח וגם עידן רייכל, אביתר בנאי, דניאל סלומון, עברי לידר, אביב גפן, שוטי הנבואה, מוש בן ארי ורבים וטובים
שחקנים אהובים: יואן מקרגור, טום הנקס, אשטון קוצ'ר בראד פיט... סרטים אהובים: פורסט גאמפ, חומות של תקווה, מולאן רוג'

shalehet

New member
שלי../images/Emo24.gif

שם: טל גיל: 28 לוקיישן: כרגע תל אביב פייבוריטים מהשנה: קארי (מספר אחת לעד, מאריו, קונסטנטין, אנואר... אהבתי את כולם חוץ מניקו ומקאילה פייבוריטים מעונות קודמות: דיאנה דאגרמו וג'ניפר הדסון שופט אהוב: סיימון המלך עונה אהובה: עונה רביעית, בעיקר הזוכה כמה עונות ראיתם: 2 מלאות וקטעים מהעונות שלפני כן הופעות בחרישה: כל ההופעות של קארי, כמה של דיאנה וכמה של קונסטנטין, נמצאים הלוך ושוב על המחשב בעבודה בלי הפסקה.. אני חושבת שהקטע הכי חרוש אצלי זה ההדחה של קונסטנטין, זה שעובד איתי, ברגע שהוא שומע את השם הזה הוא אומר ישר YOU ARE GOING HOME TONIGHT... חחח... באמת.. תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: מכושפות (איזה כיף שיש עוד עונה), עקרות בית נואשות, סמולוויל, הרווק, חוק וסדר ... ויש עוד המון זמרים אהובים: קארי אנדרווד, ריקי גל, אביב גפן. ויש עוד מלא, פרט לאיידל כולם ישראלים שחקנים אהובים: שאנון דוהרטי, אליסה מילאנו סרטים אהובים: שתיקת הכבשים והחוש השישי וכמעט כל הסרטים ששאנון השתתפה בהם. תוספת תחביבים: אני חולת טלויזיה וחוץ מזה אוהבת לשיר. בתמונה אני שרה עם ירדנה ארזי, זמרת שהערצתי מגיל 3 בערך... "לפעמים חלומות מתגשמים"

shalehet

New member
והרבה יותר מזה... מקסימה

לא סתם היא הגשימה לי חלום ושרתי איתה וגם כשהייתי בת 19, היא באה ליומולדת שלי.. עברו אמנם עשר שנים מאז אבל אני לא אשכח את ההתרגשות הזאת.

shalehet

New member
חחח... הנה היא..

אני פשוט לא סובלת אותה... כל פעם שאני רואה את התמונה אני מתבאסת שזאת היא ולא שאנן..

למעלה