ספירת מלאי אנשים לפה!

shalehet

New member
לא טובה בשמות אבל בטוח ראיתי

לא יצא לי לראות סרט אחד לא יפה איתה.. וגם שכחתי את דרו בארימור, טרי האצ'ר, ניקולט שרידן, דונה מיילס ובכלל כל מי ששיחק ב"נוטס לנדינג" (לבוגרים מבינכם)

Fairywitch

New member
"בי"ס לנערות" גם עוסק בכישוף, וגם

שם היא מצילה את הטובים- הפעם ממכשפות רעות... נדמה לי שאפילו הקלטתי, אבל לא רשמתי על האריזה, ואני לא מוצאת את הקלטת...

Fairywitch

New member
../images/Emo171.gifאני ספרנית, ואני נספרת../images/Emo13.gif

אותו שורש
אני אוהבת התפקדויות
שם:חנה גיל:28 לוקיישן:חיפה פייבוריטים מהשנה:קונסי, קרי, בו, אנואר. פייבוריטים מעונות קודמות:לה-טויה. שופט אהוב:סיימון. עונה אהובה:4
כמה עונות ראיתם:|הדגש3 ו-4.| הופעות בחרישה:לא חורשת- אין לי זמן, יש לי חיים... אבל אם היה לי זמן הייתי חורשת את רוב ההופעות של קונס
וגם את של קרי מהגמר- "מלאכים הביאוני עד הלום" (לא מהתוצאות).
תמונה אם בא לכם... בא לי. הנה
ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]:מכושפות, באפי, אנג'ל. אם היה לי YES לא הייתי מחמיצה "הישרדות"...
זמרים אהובים:בוב דילן, קונסטנטין (אלא מה?), עברי לידר, אהוד בנאי, רמי קליינשטיין. מה עם זמרות? אני מוסיפה: ג'ואן באאז, קרי שלנו
, יהודית רביץ, מירי מסיקה. אני מוסיפה גם להקות: הנשרים, האמהות והאבות, ג'פרסון איירפליין, דיקסי צ'יקס, אוונאסנס, גאיה, שבע, משינה. הייתי ה-ר-ו-ס-ה על "בנות פסיה", אבל זה יותר הרכב תיאטרלי מאשר להקה...
שחקנים אהובים:קונסי שלנו
(אל תשכחו שהוא גם שחקן!), אלחי לויט (אתם בטח לא מכירים), קיאנו ריבס, אורלנדו בלום, טום הנקס. שחקניות: הולי מרי קומס (פייפר מ"מכושפות"), אליסון הניגן (ווילו מ"באפי").
סרטים אהובים:שיער, פריסילה מלכת המדבר, מופע האימים של רוקי, פורסט גאמפ. מוסיפה הצגה: יוסף וכתונת הפסים המשגעת
מישהו קרא עד פה? קבל ח"ח

purple rain2

New member
אני קראתי../images/Emo9.gif

אויש גם אני שכחתי להוסיף את אנואר כפייבורטים העונה
וגם לי יש את אותה צרה עם "הישרדות"
סעמק עם ההוט האלה!
לא ראיתי כבר מהעונה החמישית בגלל ש-AXN הזה גם לא רוצה לרכוש את הזכויות

Fairywitch

New member
אז קבלי ח"ח כמו שהבטחתי../images/Emo45.gif

ח"ח (חן-חן/חיזוק חיובי- תבחרי).

moran500

New member
גמני קראתייייי../images/Emo9.gif

את אוהבת יוסף ?? אני אהבתי באנגלית, את העברית פחות (יש לי 2 גרסאות על המחשב אם בא לך) אבל בכללי לא מתה על אנדרו לויד וובר
סונדהיים שולתתת!!!!111111|פקאצה|

shalehet

New member
הייתי בהופעה של בוב דילן בסאן דיאגו

את האמת לא היה משהו, אבל הייתי ממש קרובה, אשכרה ראיתי את היריקות שלו...חחח

שניש

New member
פרסיליה מלכת המדבר ורוקי../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif

סרטים ענקיים כל כל
ראית את "הדוויג והשארית העצבנית". זה מסרטי הגאווה שחייבים לראות

Fairywitch

New member
ראיתי את "הדוויג", ודווקא...

מאוד התאכזבתי
אבל אני אוהבת את הדוויג מ"הארי פוטר"...

Fairywitch

New member
מוסיפה סרטים שאהבתי:

אשה יפה ריקוד מושחת המופע של טרומן צלילי המוסיקה מטריקס (1+2) לא חרושים כמו אלה שכבר רשמתי (בעיקר "שיער"- שראיתי יותר מ-50 פעם
)- אבל תמיד כשמשדרים אותם אני נדבקת למסך מחדש...

purple rain2

New member
../images/Emo172.gifאניאניאניאניאניאניאני../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

שם: הילית גיל: 18 לוקיישן: מרכז, נסתפק בזה
פייבוריטים מהשנה:קארי
פייבוריטים מעונות קודמות:לא ראיתי
אבל מהמנצחים- קלי שופט אהוב: סיימון
למרות שגם פולה חמודה. רנדי סתם מעצבן
עונה אהובה:אין לי ממש קריטריון להשוואה, אז נגיד הרביעית
כמה עונות ראיתם:רק הרביעית הופעות בחרישה:הא?!
תמונה אם בא לכם... ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]:חברים
זמרים אהובים:כל מיני
שחקנים אהובים:מג ריאן וטום הנקס סרטים אהובים:יש המון

אני

שם: אבי. גיל: 17. לוקיישן: הרצליה. פייבוריטים מהשנה: מקיילה
, ג'סיקה וקארי. פייבוריטים מעונות קודמות: דיאנה. עונה אהובה: 4. כמה עונות ראיתם: 1 וחצי. הופעות בחרישה: cryin' של קארי. שופט אהוב: פאולה. תוכניות טלויזיה אהובות: טרו קולינג, הישרדות. זמרים אהובים: דיידו
וכל זמרות הפופ. שחקנים אהובים: ג'ניפר אניסטון, שון ויליאם סקוט.

ליאוריש

New member
אני.

שם: ליאור גיל: 20 לוקיישן: תל-אביב פייבוריטים מהשנה: קארי הכי הרבה...אחרי זה קונסטנטין. פייבוריטים מעונות קודמות: קלי קלרקסון, ג'ון סטיבנס, דיאנה. שופט אהוב: סיימון עונה אהובה: רביעית-עונה מצויינת. כמה עונות ראיתם: 2 הופעות בחרישה: carrie-alone, carrie-broken road, carrie-making love out of nothing at all תמונה אם בא לכם... ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: ורוניקה מארס, סמולוויל, או.סי, אבודים, חברים. זמרים אהובים:ג'ון מאייר, קלי קלרקסון, שרה מקלכלן, נטלי אימברוליה, ג'ק ג'ונסון, דלתה גודרם שחקנים אהובים: , וינונה ריידר, ג'וני דפ,ג'ון קיוזאק,מנדי מור (לא לצחוק), סרטים אהובים: מועדון ארוחת הבוקר, נאמנות גבוהה, המספריים של אדוארד, ארבע חתונות ולוויה אחת.

Juliann

New member
23 בינתיים ואני בטוחה שיש יותר!!!=>

אז קדימה אנשים! להוסיף את עצמכם!!

Kryptonite

New member
מתפקד.../images/Emo150.gif../images/Emo168.gif

שם: צחי גיל: 16 לוקיישן: ראשל"צ פייבוריטים מהשנה: קארי, אם לא שמתם לב עד עכשיו... (אתם עוד תשימו לב למוטיב הבלונדיניות אצלי) פייבוריטים מעונות קודמות: דיאנה דיגרמו, קלי קלארקסון (לא ראיתי את העונות, שמעתי ביצועים ואת הדיסקים שלהן) שופט אהוב: כולם באותה מידה :) הם משלימים אחד את השני בצורה מסויימת עונה אהובה: הרביעית, יחידה שראיתי so far כמה עונות ראיתם: אחת, רביעית הופעות בחרישה: Making Love Out Of Nothing At All, Bless The Broken Road, If You Don't Know Me By Now של קארי וI Have Nothing, There's the Power של וונזל ונדיה תמונה אם בא לכם... ובכללי.... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: אהובות כאלו שאני פשוט אוהב - באפי, אנג'ל, חברים, סמולוויל, מכושפות... זמרים אהובים: בריטני ספירס
שחקנים אהובים: שרה מישל גלר, אלישה קטברד פתאום
סרטים אהובים: משחקי פיתוי, הצלצול

למעלה