ספירת מלאי אנשים לפה!

sk8er grrl

New member
אניניני!

שם: אפרת... גיל: 16.5- 17 לוקיישן: חולון... פייבוריטים מהשנה: קארי, בו, קונס... פייבוריטים מעונות קודמות: קלי כמובן, פנטזיה... שופט אהוב: סיימון... עונה אהובה: הענוה ה-4... כמה עונות ראיתם: 3,4, חלק מהראשונה... הופעות בחרישה: כל ההופעות של קארי, בו וחלק של קונס... תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]: מכושפות, חברים, בנות גילמור, הטופ מודל הבאה... זה רק חלק... זמרים אהובים: בואו נלך על להקות... :] קצת אבריל, הרבה בלינק 182, גרין דיי, גוד שארלוט, סימפל פלאן, נירוונה, דה יוזד, טיילר הילטון... שחקנים אהובים: קייט הדסון, רנה זלווגר, טום הנקס... יש עוד אבל אני לא זוכרת ממש... סרטים אהובים: אפקט הפרפר, פורסט גאמפ, עת להרוג...

שניש

New member
*הנני כאן*../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

שם:שני
לוקיישן:האיים הקאריביים.אה,שוהם
פייבוריטים מהשנה:בו בייס
|מזילריר||נמס| וונזל.
פייבוריטים מעונות קודמות:מממ...דיאנה דגרמו,לה טויה לונדון.
שופט אהוב:בעיקרון את כולם,למרות שיש לי חיבה גדולה ובלתי מוסברת לרנדי. פשוט בא לי לחבק אותו
עונה אהובה:this one,זו הראשונה שראיתי לעומק.
כמה עונות ראיתם:את השלישית והרביעית.
הופעות בחרישה:כל ההופעות של בו בייס והאודישן של וונזל.
תמונה אם בא לכם...שמתי תמונה שלי ושל צחי (קריפטונייט).לא רואים אותי (כי לא בא לי
) ולא רואים את צחי, כי..הוא נחנק מהשיער שלי. ובכללי....
תוכניות טלויזיה אהובות [חוץ מאיידול]:"הכי גאים שיש"
(
ידעתם שבעונה החמישית בריאן רוכש את בבילון
)
זמרים אהובים:חוץ מבו,אני לא כל כך אוהבת אומני סולו,אני יותר אוהבת להקות.אירוסמית',פו פייטרס,סיסטם אוף א דאון,בקסטריט בויז.(מה לעשות,אני לא מושלמת
)
שחקנים אהובים:שון פן,ג'וני דפ,אדוארד נורטון,קווין בייקון,אלן ריקמן,ליאם ניסן,מת'יו פרי ועוד רבים וטובים.
סרטים אהובים:קיוב,קיל ביל 1,החיים של דייויד גייל,הדוויג והשארית העצבנית,מופע הקולנוע של רוקי.

Fairywitch

New member
../images/Emo34.gifאפרופו סרטי גייז-

ראית את "ויקטור-ויקטוריה"
מומלץ בחום
וגם "כלוב הציפורים" חמוד מאוד, למרות שהוא נורא סטריאוטיפי
"משהו יפה" איכזב אותי, אבל "יותר טוב משוקולד" הוא סרט מצויין. ותגידי- את הכרת את "בנות פסיה" המדהימות

Fairywitch

New member
הסרט היה די יבשושי../images/Emo4.gif

את ההצגה לא ראיתי מעולם- זה היה בארץ?

Juliann

New member
אלווווווווווווווו אנחנו הרבה יותר

למה לא כולם נרשמים???? יש כאן יותר מ26!

למעלה