שאלוןן

The Cat Woman

New member
אני אחדש לך בנוגע למסטיק "עלמה"...

לידיעתך- הוא הוחזר למדפים במהדורה מוגבלת! לא נתקלת בזה?
זה בא באריזה ממש מגניבה כזאת- מסטיק "עלמה" אדום, מסטיק "עלמה" צהוב וקופסאת פח של "עלמה" לאחסון
ובקשר לפירס- קנית את המשחה שאמרתי לך? ותפסיק לשים אלכוהול ויוד!!! זה אסור!!! זה מייבש את האיזור וזה מה שגורם לזה לגרד ולהציק!

Super Alonit

New member
אתה שם אלכוהול ויוד?!?!?!?!!!1

~זועמת~ זה לא טוב!!!!!!11 לך לבית מרקחת, תקנה ויטה-מרפן או בפנטן פלוס, לשתיהן לא צריך מרשם רופא (זה עולה בין 20-30 ש"ח) (*איך רואים שעשית בסטודיו חאפר, בד"כ נותנים לך את המשחה במקום) תשים משחה על המקום שלוש פעמים ביום- בוקר, צהריים וערב אחרי שטיפה יסודית של האיזור. תשתמש בקיסם שיניים כדי לשים את המשחה (ואל תתקמצן!) מסביב לחור (משני הצדדים שלו!) ואז תסובב את הפירסינג כדי שהיא תיכנס פנימה. אח"כ תנגב את שאריות המשחה עם צמר גפן יבש(!). תעשה מי מלח* כל יומיים שלושה במשך שבועיים עד חודש. המי מלח צריכים לבוא לפני המשחה או כמה שעות אחריה... לא ישר אחריה! (*תמלא כוס מים רותחים, שים בתוכם 2 כפיות מלח, תחכה כמה דק' שהמים יהיו פושרים ושים עם צמר גפן מים עם החור במשך 3 דק'! על השעון! ברור?! אתה צריך אינפקציות תגיד לי?!) תשתדל לא לישון על האיזור כדי שלא יהיה לחץ על העגיל ויתפתח לך פצע פנימי אנאערף. ואם אתה יכול להפסיק להיות אהבל ולפגוע לעצמך בגוף אני אודה לך מאוד.

danduuu

New member
דרך אגב איתי!! לפי מה שראיתי אתה לא עם עגיל

רפואי נכון?? אז אם אתה בלעדיו תחזיר אותו מיד!!!!!!!!
אתה מטורף! אסור לשים חישוק כזה מהר בגלל זה זה עושה לך בעיות! צריך להשאיר את העגיל הרפואי ורק ככה זה לא עושה בעיות. חברה שלי השאירה את העגיל הרפואי שם איזה חצי שנה ואין לה כלום שם
ועוד איזה חברה ישר החליפה לעגיל אחר והיא התאשפזה בבי"ח בגלל זה..אז אני לא רוצה שאתה תגיע למצב כזה

Super Alonit

New member
נראה לי שמה שהיה לחברה שלך זה לא רפואי.:X

מה שיש לאיתי זה עגיל לחץ, וזה הדבר הנכון היחידי שעשו לו בסטודיו העקום הזה. אסור לשים עגיל צמוד על החור! בטח חברה שלך עשתה באקדח... פויה! עכשיו אני מבינה איך היא הגיעה לאן שהיא הגיעה! אקדח קורע את הנימים ואת עור ומונע ממנו להרפא כמו שצריך. בנוסף, במקרה של הליקס, המכה מהיריה של האקדח עלולה לגרום להתפוררות הסחוס ולנזק לצמיתות באוזן. קיצור, העגיל של איתי בסדר כי הוא עגיל לחץ אבל בכל מקרה אני לא ממש סומכת על זה ואני אחליף לו לעגיל מטיטניום פעם הבאה שאני אפגוש אותו. רוב הסיכויים הם שהעגיל שלו (שעלה רק 30 ש"ח) הוא לא מממתכת אל חלד ועלול לגרום לו להתפוררות חלודה בתוך החור שיובילו לאינפקציות וכו'.

The Cat Woman

New member
הבעיה עם אקדח...

א. הוא לא מחוטא כי אי אפשר לשים אותו בתמיסה, החומר שלו מתפורר ב. מה שעושה את החור- זה העגיל. והעגיל הוא לא דבר חד! ג. החור נעשה במהירות וע"י מכה בלחץ לאזור- מה שגורם לסוג של "שוק" לגוף. ממש כמו יריית רובה -> ונוצר כמו "פצע יציאה". ד. צריך לספק לאזור חופשיות- עם אקדח העגיל נכנס בכוח ונסגר חזק מהצד השני עם סוגר... שיא חוסר החופשיות. קיצר, אני ממליצה על סטודיו שמבין עניין- לשלם קצת יותר ולא להסתכן בדברים כאלה. אני לא מבינה אנשים שמעדיפים לשלם פחות ולהקריב את הגוף שלהם לאיזה אטליז...

danduuu

New member
והחברה שלי שאין לה בכלל בעיות בחור, עשתה

גם באקדח אם אני לא טועה, רק ב10 ש"ח ולא היו לה כאבים אפילו..אני חושבת שזה תלוי במקום גם שעושים בו..וגם זה תלוי בעובי של הסחוס שם באוזן..יש כאלו שזה ממש עבה אצלהם וזה עושה יותר בעיות או משהו כזה X: קיצר עכשיו אני גם מפחדת לעשות בגללכם XD חשבתי לעשות במקום סיידליפ הליקס
איזה שינוי XD

Super Alonit

New member
אני בעד../images/Emo45.gif זה גם פחות מסוכן.

אבל שיהיה לך ברור!!!- את עושה אצל פירסר מוסמך! שישים לך עגיל מטיטניום! ולא שום מתכת אחרת! אל תתפשרי! עם מחט!!! ולא, זה לא קשור לעובי וכו' זה קשור לעמידות הסחוס באוזן- יש אנשים שמכה של האקדח הסחוס בתוך האוזן מתפורר והאוזן שלהם נשארת שמוטה כמו אוזן של פיל! אז תזהרי! בלי שטויות ואל תהמרי כשזה תלוי בגוף שלך! ברור?!

blacknwhite

New member
טוב, יאללה:)

= קצת בכללי = שם : ענבר פירסינג : none קעקועים : none, אבל אולי יום אחד, מה אני יודעת גובה : 157-8 בערך... מידת נעליים : 37-8. אני בנאדם קטן
(אלא אם כן יש פה שאלה על המשקל איפשהו) צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : אח+אחות קטנים תאומים בת כמה את נראית : ?? מה אני יודעת... 14? משקפיים ? לא, אבל לשני ההורים יש אז בעתיד בטח יהיו... גשר ? היה לי שנה, עכשיו יש לי רק קיבוע^^ עבר פלילי : לא
שפות : עברית+אנגלית (ונאבקת בצרפתית, אבל בקטנה) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הא? לא יודעת... אולי אופטימיות, אבל זה לא תמיד תופס הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? הוו... את זה שאין לי מי יודע מה ביטחון עצמי? את זה שאני לא ממש אוהבת את עצמי? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא... נראה לי
את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא יודעת... זה נחמד להאמין אבל אני לא יודעת עד כמה זה עובד את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי את/ה אוהבת רכבות הרים : כןןן! את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : אם באמת אוהבים זה את זה ומרגישים שאפשר להתגבר על המרחק- למה לא? להרוג אנשים : ?? תלוי
לא, האמת שאני לא בעד... רק במקרים חמורים, וגם אז לא לגמרי. עישון אצל בני עשרה : לא. והאמת שגם עישון אצל בני יותר מעשרה
נסיעה במכונית אחרי ששתית : ממש ממש לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : למה לא? אני ממש לא רואה שום סיבה לפסול = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא בקטע של אהבה, אבל כן... אי פעם בכית על בן : כנ"ל אי פעם שיקרת : כן... אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 0? נשבר לך הלב : 0? שברת לבבות : 0...אה, רגע שיט. 1. (עד כמה שידוע לי...) השם שלך הופיע בעיתון : לא שזכור לי התחרטת על דברים שעשית : אוהו. הרבה = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ענבר^^ ממתק : הכל הולך
טוב, אממ.. שוקולד? (כמה מקורי מצידי, אה?) סרט מצויר : הומ. לא יודעת. טום וג'רי?
קורנפלקס : אין לי מועדף מסטיק : כנ"ל צבע : אני ממש אוהבת אדום, אבל צהוב זה הצבע ה"אופטימי" שלי ואני מאוד קשורה אליו... סיפור ארוך (ולא מעניין...) יום בשבוע : שבת? טוב, שישי היום הכי לא מועדף : שלישי יום מעצבן, גם רביעי לא משהו, וראשון מבאס כי הוא אחרי שבת תכשיט : שרשרת, נראה לי. חורף\קיץ : סתיו? בחדר : מחשב? מיטה? גיטרה? לא... אני יודעת: מזגן!!! = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני
ראה אותך בוכה : ממ... אני? טוב, נראה לי שאמא שלי, או חברה שלי. אני לא סגורה על זה. הלכת איתו לסרט : כמה חברים מהכיתה צעק עליך : וואו, לא זוכרת שלח לך מכתב : פיני המחמד שלי^^ (בהנחה שאי-מייל נחשב
) = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? כן, למה לא. לי לא קרה, אבל זה נשמע נחמד
חיים שאחרי המוות ? זה התלבטות. אני רוצה להאמין, אני לא בטוחה שאני מאמינה בזה. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן, היום לחברה שלי
(לא אהבה במובן הזה... אבל אהבה בין חברות, מה יש?) הופעת בציבור בפיג'מה ? כן... היה לנו ימי פיג'מות ביסודי לפני פורים
בכית בסרט ? בטח... אני תמיד בוכה בסרטים איכשהו... היית על במה ?
ניגנתי בקונצרטים של הקוצבטוריון שלי בפסנתר כשהייתי קטנה, הופעתי בהצגה יום אחרי פסח, ואני מופיעה יום שישי!!!11 (השאלה באה לי בדיוק בזמן
) חשבת שאת\ה הולך למות ? לא נכשלת במקצוע ? לא... הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא, תודה.
דברים אהובים שיר אהוב : יש יותר מדי! אוכל אהוב : כנ"ל
תוכנית אהובה : אממ.. אין ממש ספורט אהוב : טניס^^ תחביב : בעע.. טניס\מוזיקה, אני מניחה (פסנתר\גיטרה) זמר / זמרת / להקה אהובים :נייטוויש
עיתון אהוב : אין = וסתם = מה השעה עכשיו ? 12:10 תפוח או בננה ? בננה, או תפוח. אוף, לא רוצה. כחול או אדום ? אדום! סתיו או אביב ? אין בישראל אביב ממש, אבל אביב בכל זאת:) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודעת, דברים. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? אתמול בערב, ארוחת ערב. תיכון או אוניברסיטה ? תיכון זה לא משהו, מצד שני, גם אוניברסיטה לא (לפחות לא הפתוחה, אבל זה לא ממש נחשב
) אתה משועמם/ת ? די
אבל לא תמיד! באמת שלא! רעש אחרון ששמעת ? אני שומעת מוזיקה, אבל לפני זה שמעתי הרבה מכוניות ואוטובוסים ריח האחרון שהרחת ? מכוניות ואוטובוסים? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אממ... משהו רועש, שכחתי מה זה. אבל זה עושה הרבה רעש, וגם אותו אני מפספסת
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אני יכולה לחשוב על כמה חברים\ות טובים\ות

Super Alonit

New member
נאבקת בצרפתית../images/Emo6.gif מכירה את ההרגשה...

אופטימיות זה נפלא
ורק שתדעי, שלבני המין השני הרבה יותר נוח להשתין בטיולים שנתיים
(זה לפחות הטיעון של קארין
)

חחח מה,זה לא נכון?

נראה לי שיותר נוח להשתין בעמידה כשאת בטבע מאשר להתכופף וכל זה>< וכן,בנות שולטות!אין עלינו!:)

The Cat Woman

New member
טיו"ש זה בעיה? חכי שתגיעי לצבא...

"שבוע שטח" סעמק. ואז כמובן- גם שבוע ניווטים בגבעות גורל... חור ליד ב"ש בלי תנאי מחיה.

Itay Simons

New member
אגב,

הגעתי למסקנה למה הפורום היה כ"כ מת אתמול- כי כל הזמן חברי הפורום היו בבגרות/בצ'אט.

למעלה