איזה כיף! כיףכיףכיף!../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif../images/Emo23.gif
קצת בכללי
שם: דה מייטי סופר אלונית.
או אלונה לחילופין. פירסינג: גבה, 6 לובים ו-2 הליקסים. קעקועים: אין. גובה: 1.62. מידת נעליים: 38. צבע שיער: במקור חום, עכשיו יש עליו משהו שפעם היה בורדו ודהה לכתום מגעיל כזה. אחים/אחיות: אחות בת 8, אח בן 3, אח בן שנה, ו-3 אחים חורגים (אחת 32, אחת 30, ואחד 28) בת כמה את נראית: לפי דעתי? קטנה מגילי האמיתי, אבל פעם איזה פסיכופט אמר לי שאני נראית כמו בת 20, ומישהי פעם אמרה לי שהיא חשבה שאני בכיתה ח', אז באמת אין לי מושג. משקפיים? עדשות:] גשר? מת! נואו מור!
(תמונה איתו
ענתיקה... יצאתי מזה שמנמנה פה! כיתה ט'
) עבר פלילי: פעם פילחתי ממתקים ממגה.
שפות: עברית, אנגלית, צרפתית עילגת ואממ... בכיתה ג' למדתי ערבית וידעתי לדבר שוטף אבל כבר שכחתי.
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? יצירתיות ואופטימיות. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עצלנות ונטיה לאכזב אנשים.
האם...
את/ה דלוקה על מישהו: בערך כזה... את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא, טוב לי איפה שאני. :] את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: קצת, אבל קשר לא יכול להסתמך על זה, צריך לפגוש את הבנאדם. זו לא היכרות. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן, נזם, עוד הליקס, והייתי רוצה אנדר אבל אין סיכוי שאני עושה, מסוכן מדי. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן^^ רק לא כזאת עם לופים, אני פחדנית:X את/ה הייתם בחו"ל: יאפ. איטליה, אנגליה וסלובניה.
בעד \ נגד...
מערכת יחסים ממרחקים: זה נשמע לא כיף.
להרוג אנשים: רק כאלה רעים. עישון אצל בני עשרה: איכ. נגד עישון בכללי. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף.
האם את\ה...
אי פעם בכית על בת: על חברה, כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא, אבל נתפסתי בעודי מפלחת ממתקים
כמה פעמים...
היית מאוהבת: 0. נשבר לך הלב: לב זה איבר רך ועשיר בכלי דם, הוא לא יכול להשבר. שברת לבבות: כנ"ל. (אבל בתכלס אני יודעת על 3 פעמים כי איבדתי את אותם ידידים בגלל זה
) השם שלך הופיע בעיתון: שלוש פעמים... וגם דיגמנתי לקסטרו בדרך. התחרטת על דברים שעשית: אולי באותו רגע, אבל בתכלס לומדים מטעויות וכל זה... אז אין טעם להסתכל אחורה ולבכות על מה שקרה אלא רק לשאוף לשפר וללמוד מזה.
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: אהבה. :]
ממתק: קרמבו, שוקולד
סרט מצויר: שרק!
קורנפלקס: כריות, צ'יריוס, עוגי. מסטיק: בזוקה או אבטיח. צבע: בורדו, טורקיז, חום וסגול. יום בשבוע: זה תלוי בתיכנונים שלי לכל יום, אבל שישי הכי נחמד בד"כ. :] היום הכי לא מועדף: לא יודעת, עזבו אותי. תכשיט: הא? איזה סוג אני הכי אוהבת? שרשראות נראה לי... חורף\קיץ: חורף!
בחדר: פוסטרים של נייטוויש, ציורים, הסליק של הממתקים שלי
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני, היום בלילה. :X ראה אותך בוכה: אמא, אתמול בערב.
הלכת איתו לסרט: יעל וזהר, ממש מזמן. צעק עליך: עמוס, בעלה של אמא שלי.
שלח לך מכתב: בי"ס, משהו על תשלומים לפולין.
האם את\ה מאמין\ה ב...
אמונות טפלות? אם כן איזה? לא, אם הייתי מאמינה באמונות טפלות היה מתייבש לי הפה ממחסור ברוק (יש לי חתול שחור שמטייל בכל רחבי הבית). אהבה ממבט ראשון? מה? בלי לדבר עם הבנאדם? רק מלראות אותו? לא. חיים שאחרי המוות? אבל זה מוות, אז איך חיים? :X אני מעדיפה להאמין שיש שם משהו ולא פשוט נעלמים כי זה מפחיד אותי. ממש.
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אני לא יודעת בכלל מה האמונות ומה הבעיה עם היום הזה, ככה שקשה לי להאמין. :X
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? אם חברים שלי נחשבים ציבור אז כן. בכית בסרט? כל כך הרבה פעמים
היית על במה? יאפ. מסיבת סיום וכאלה... חשבת שאת\ה הולך למות? כן, פעם כמעט טבעתי. נכשלת במקצוע? מת'
הורידו אותך כיתה? לא, אני חכמה מדי בשביל זה.
הקפיצו אותך כיתה? לא עד כדי כך חכמה
רצית להיות המין השני? מה אני נראית לכם איתי?
(
)
דברים אהובים
שיר אהוב: משהו של נייטוויש:] אוכל אהוב: פסטה
תוכנית אהובה: שנות ה-70. ספורט אהוב: קרב מגע:] תחביב: אומנות. זמר / זמרת / להקה אהובים: Nightwish
עיתון אהוב: תשאלו על ספר, יא נבלות! ספר יש הרבה:] אממ כל הספרים של אורי אדלמן, כל הספרים של הרלן קובן, משחק השעות\דייויד באלדאצ'י
, אנגוס\ לואיז רניסון, מלאכים ושדים\ דן בראון,
וסתם
מה השעה עכשיו? 14:51. תפוח או בננה? נמאס לי מתפוחים לאחרונה, נלך על בננה. כחול או אדום? סגול (שילוב של שניהם
) סתיו או אביב? סתיו, יותר קרוב לחורף.
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח ולאכול. איזה ארוחה אחרונה אכלת? אממ... קניתי איזה מאתיים מאפים ב'אייל מאפים' בקניון עם חברים וחיסלנו הכל באיזה 5 דק'
זה היה בסביבות 12. תיכון או אוניברסיטה? מה? מה אני מעדיפה? אני בתיכון ומעולם לא ניסיתי אוניברסיטה. אבל אוניברסיטה נשמע יותר קשה אז נלך על התיכון. אתה משועמם/ת? לא!
כשלמדתי למת' הייתי משועממת, הפורום מפיג את זה מעט. רעש אחרון ששמעת? כרגע קאמלוט.
יופי של רעש.
ריח האחרון שהרחת? של מאפים|מאהב| איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אחלום לנצח של מופע הארנבות של דר' קספר.
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אתם
אני ממש מתגעגעת אליכם!