שאלוןן

The Cat Woman

New member
אני חייבת לתקן משו על נסיעה בשכרות!../images/Emo9.gif

נסיעה במכונית אחרי ששתית : ת'כלס למה לא? כאילו... כל עוד אתה נוסע במכונית ולא נוהג בה, זה בסדר!

Brombit

New member
ציף ציף ../images/Emo115.gif

= קצת בכללי = שם: נעם פירסינג: אין ולא יהיה קעקועים: אין גובה: 1.65 בפעם האחרונה (לא זוכרת מתי) מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום זהוב אחים/אחיות: אחות אחת בת כמה את נראית: 13 משקפיים? עדיין אין גשר? כבר אין עבר פלילי: אין שפות: עברית בעיקר הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אין לי כח לחשוב
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני ביישנית ושכחנית = האם... = את/ה דלוקה על מישהו: לא ממש כרגע את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא משנה לי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אולי.. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל: כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים: אם לא מתגעגעים יותר מדי להרוג אנשים: רק אם הם מיותרים
עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיעשו מה שהם רוצים ולא ישאלו אותי אם אני בעד או נגד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת: לא, אבל הייתי עצובה אי פעם בכית על בן: אולי (אבל בטוח הייתי עצובה) אי פעם שיקרת: אולי שקר קטן אי פעם נעצרת: לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת: עכשיו הפעם החמישית נשבר לך הלב: מי סופר?
שברת לבבות: כנ"ל השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: מי סופר? = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות: נגיד ש"אושר" ממתק: שוקולד וכל מיני וריאציות שהפסיקו לייצר סרט מצויר: אין קורנפלקס: סיני מיניס וקורנפלקס רגיל למשל מסטיק: אין מועדף במיוחד צבע: כחול וטורקיז יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: כשאני אהיה בי"ב, זה יהיה היום הכי ארוך
תכשיט: כל מיני תכשיטים שהיו לי פעם חורף\קיץ: קיץ בחדר: אין לי כח לחשוב על זה
= האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני מניחה שאמא שלי הלכת איתו לסרט: כמה ילדות שהזמינו אותי לכבוד יום ההולדת שלי צעק עליך: אמא שלי שלח לך מכתב: לא זוכרת = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא (אבל אני מקוה שבכ"ז יש...) יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אני אפילו לא מכירה את האמונות האלו = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אמרתי בדמיון לאהובי, זה נחשב?
הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: לדוגמה: Queen - The show must go on אוכל אהוב: פסטה ברוטב עגבניות, סלט ירקות תוכנית אהובה: בעבר הרחוק זה היה שאלתיאל קוואק, בעבר הקרוב "החיים זה לא הכל", עכשיו נראה לי שאני אסתפק ב"כוכב נולד"
ספורט אהוב: טיפוס כלשהו תחביב: מחשב, האזנה למוזיקה, "אמנות פלסטית" זמר / זמרת / להקה אהובים: Laura Pausini עיתון אהוב: אין = וסתם = מה השעה עכשיו? 14:39 לפי שעון המחשב תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אני אהיה עוד כמה זמן במחשב... איזה ארוחה אחרונה אכלת? אכלתי לחמניה בבי"ס תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? בהחלט רעש אחרון ששמעת? לא זוכרת ריח האחרון שהרחת? כנ"ל איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אחד מאלה שיש בו מהתחלה (רינגטונים זה יקר
) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אהובי

Super Alonit

New member
למה בי"ב יהיה היום הכי ארוך?../images/Emo12.gif

דווקא ככל שאני גדלה הזמן עובר לי יותר מהר...
אומנות פלסטית

Brombit

New member
התכוונתי ליום הלימודים הכי ארוך... ../images/Emo115.gif

היום שיהיו בו הכי הרבה שיעורים כשאני אהיה בי"ה

Super Alonit

New member
דווקא בי"ב לא לומדים הרבה...

לפי מה שהבנתי הרוב חופשים
(או שזה סתם איתי שמבריז כל הזמן
) י"א הכי סיוט.
לומדים תוך כדי הבגרויות והמתכונות. התעללות לשמה.

Shusho

New member
יאפ, ברוב בתי הבספר י"ב הם שוק רוב הזמן

בואי נגיד את זה ככה - בלי מתימטיקה (סיימתי בשנה שעברה) ועם שמונה שעות מגמה יש לי 28 שעות... שכמובן לא טרחתי לבוא לחצי מהן
אבל יש בתי ספר שדופקים את התלמידים ומשאירים את רוב הבגרויות לסוף י"ב.

mary06

New member
כמו שלי /:

42 אם אני זוכרת טוב שעות שבועיות.כולל 3 שעות אפס שבועיות..אולי סיימתי עם אינגליש בי"א אבל יש מלא בי"ב /: וול אולי לי זה ככה כי יש 3 מוגברים..מה שטוב בי"ב, סיימנו רשמית ביום העצמאות ומאז באים רק למתכונות/בגרויות/תגבורים מעטים..

Brombit

New member
לא אמרתי שהוא הכי ארוך בכלל ../images/Emo178.gif ../images/Emo115.gif

התכוונתי הכי ארוך בשבוע בלימודים של י"ב, בלי קשר לכמה זמן זה יחסית לכתות אחרות... לדוגמה (אם את אומרת שלא לומדים כל כך הרבה), זה לוח זמנים דמיוני של כתה י"ב: יום א- 5 שיעורים יום ב- 5 שיעורים יום ג- 7 שיעורים יום ד- 6 שיעורים יום ה- 6 שיעורים יום ו- 5 שיעורים ---אז יום ג' הכי ארוך. אני יודעת שהסברתי כמו מטומטמת (וגם כאילו את מטומטמת), אבל לא מצאתי דרך אחרת

tbents

New member
מעולה, יוצא ת'באסה...

= קצת בכללי = שם : טל-לי פירסינג : נופ קעקועים : נופ גובה : 1.64-5 מידת נעליים : 38-9 צבע שיער : שטני אחים/אחיות : אחות ואח בת כמה את נראית : אומרים ש18..לוד'ת, אני חושבת ש12.. משקפיים ? עדשות
גשר ? היה.. עבר פלילי : לא משו מרתק.. שפות : אנגלית וטיפה ממש גרמנית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? שיער, אולי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? כל השאר = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : נגיד את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא ממש את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : יאפ את/ה אוהבת רכבות הרים : לא ממש, פעם אהבתי >< את/ה הייתם בחו"ל :לא = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : סתם כואב ומעצבן.. להרוג אנשים : בטח, blood
עישון אצל בני עשרה : שיהנו, הורסים לעצמם תחיים.. נסיעה במכונית אחרי ששתית : ברור שלא. רצח. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : שיעשו מה בראש שלהם = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : על חברה ממש טובה, יאפ אי פעם בכית על בן : כע>< אי פעם שיקרת : לא נראה לי, לא אוהבת לשקר אי פעם נעצרת : כע = כמה פעמים... = היית מאוהבת : ווי, די הרבה..חחח 4-5 נשבר לך הלב : פעמיים בערך שברת לבבות : 3-4 >< השם שלך הופיע בעיתון : אפע'ם התחרטת על דברים שעשית : או, כל הזמן = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : דרים
ממתק : לוד'ת, הרבה
סרט מצויר : care bears דא...
קורנפלקס : כריות מסטיק : מנגו אפרסק או מה שזה לא יהיה, ודובדבן צבע : אדום ושחור יום בשבוע : רביעי נראה לי, הכי קצת שיעורים מיותרים >< היום הכי לא מועדף : חמישי..איכס. תכשיט : צמיד חורף\קיץ : חורף נראה לי בחדר : המיטה שלי? = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אחותי ראה אותך בוכה : חברות שלי, לפני חצי שעה.. >< הלכת איתו לסרט : ווי, לוזוכרת...אבל זה היה נורביט אני חושבת..עם מי ראיתי את זה?.. |חושב|
צעק עליך : חברה שלי.. שלח לך מכתב : נראה לי האוניברסיטה, חחחח = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אין אהבה ממבט ראשון ? נראה לי חיים שאחרי המוות ? יאפ יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? בטח. הופעת בציבור בפיג'מה ? לא נראה לי בכית בסרט ? כע...חחחח היית על במה ? כע חשבת שאת\ה הולך למות ? מקווה נכשלת במקצוע ? לפניי חצי שעה הורידו אותך כיתה ? אפע'ם הקפיצו אותך כיתה ? כע רצית להיות המין השני ? כע דברים אהובים שיר אהוב : כי בטח יש רק אחד >< איזה שאלה מעצבנת >< אוכל אהוב : הכל כמעט חוץ מדגים ...חחחח תוכנית אהובה : היה כבר... ספורט אהוב : ריצה קצרה
תחביב : לישון זמר / זמרת / להקה אהובים : דרים
עיתון אהוב : מקור ראשון לילדים
= וסתם = מה השעה עכשיו ? 14.51 תפוח או בננה ? תפוח ירוק כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לשכן שלי.. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? אכלתי בייגלה, זה נחשב ארוחה? תיכון או אוניברסיטה ? אונ'..דא אתה משועמם/ת ? לפעמים רעש אחרון ששמעת ? אם מחשיבים את דרים כרעש..אז...הם ריח האחרון שהרחת ? הבושם שלי, חחחח איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? דני קליפורניה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? ידיד שלי..

Super Alonit

New member
איזה כיף! כיףכיףכיף!../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif../images/Emo23.gif

קצת בכללי
שם: דה מייטי סופר אלונית.
או אלונה לחילופין. פירסינג: גבה, 6 לובים ו-2 הליקסים. קעקועים: אין. גובה: 1.62. מידת נעליים: 38. צבע שיער: במקור חום, עכשיו יש עליו משהו שפעם היה בורדו ודהה לכתום מגעיל כזה. אחים/אחיות: אחות בת 8, אח בן 3, אח בן שנה, ו-3 אחים חורגים (אחת 32, אחת 30, ואחד 28) בת כמה את נראית: לפי דעתי? קטנה מגילי האמיתי, אבל פעם איזה פסיכופט אמר לי שאני נראית כמו בת 20, ומישהי פעם אמרה לי שהיא חשבה שאני בכיתה ח', אז באמת אין לי מושג. משקפיים? עדשות:] גשר? מת! נואו מור!
(תמונה איתו
ענתיקה... יצאתי מזה שמנמנה פה! כיתה ט'
) עבר פלילי: פעם פילחתי ממתקים ממגה.
שפות: עברית, אנגלית, צרפתית עילגת ואממ... בכיתה ג' למדתי ערבית וידעתי לדבר שוטף אבל כבר שכחתי.
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? יצירתיות ואופטימיות. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עצלנות ונטיה לאכזב אנשים.
האם...
את/ה דלוקה על מישהו: בערך כזה... את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא, טוב לי איפה שאני. :] את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: קצת, אבל קשר לא יכול להסתמך על זה, צריך לפגוש את הבנאדם. זו לא היכרות. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן, נזם, עוד הליקס, והייתי רוצה אנדר אבל אין סיכוי שאני עושה, מסוכן מדי. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן^^ רק לא כזאת עם לופים, אני פחדנית:X את/ה הייתם בחו"ל: יאפ. איטליה, אנגליה וסלובניה.
בעד \ נגד...
מערכת יחסים ממרחקים: זה נשמע לא כיף.
להרוג אנשים: רק כאלה רעים. עישון אצל בני עשרה: איכ. נגד עישון בכללי. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף.
האם את\ה...
אי פעם בכית על בת: על חברה, כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא, אבל נתפסתי בעודי מפלחת ממתקים
כמה פעמים...
היית מאוהבת: 0. נשבר לך הלב: לב זה איבר רך ועשיר בכלי דם, הוא לא יכול להשבר. שברת לבבות: כנ"ל. (אבל בתכלס אני יודעת על 3 פעמים כי איבדתי את אותם ידידים בגלל זה
) השם שלך הופיע בעיתון: שלוש פעמים... וגם דיגמנתי לקסטרו בדרך. התחרטת על דברים שעשית: אולי באותו רגע, אבל בתכלס לומדים מטעויות וכל זה... אז אין טעם להסתכל אחורה ולבכות על מה שקרה אלא רק לשאוף לשפר וללמוד מזה.
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: אהבה. :]
ממתק: קרמבו, שוקולד
סרט מצויר: שרק!
קורנפלקס: כריות, צ'יריוס, עוגי. מסטיק: בזוקה או אבטיח. צבע: בורדו, טורקיז, חום וסגול. יום בשבוע: זה תלוי בתיכנונים שלי לכל יום, אבל שישי הכי נחמד בד"כ. :] היום הכי לא מועדף: לא יודעת, עזבו אותי. תכשיט: הא? איזה סוג אני הכי אוהבת? שרשראות נראה לי... חורף\קיץ: חורף!
בחדר: פוסטרים של נייטוויש, ציורים, הסליק של הממתקים שלי
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני, היום בלילה. :X ראה אותך בוכה: אמא, אתמול בערב.
הלכת איתו לסרט: יעל וזהר, ממש מזמן. צעק עליך: עמוס, בעלה של אמא שלי.
שלח לך מכתב: בי"ס, משהו על תשלומים לפולין.
האם את\ה מאמין\ה ב...
אמונות טפלות? אם כן איזה? לא, אם הייתי מאמינה באמונות טפלות היה מתייבש לי הפה ממחסור ברוק (יש לי חתול שחור שמטייל בכל רחבי הבית). אהבה ממבט ראשון? מה? בלי לדבר עם הבנאדם? רק מלראות אותו? לא. חיים שאחרי המוות? אבל זה מוות, אז איך חיים? :X אני מעדיפה להאמין שיש שם משהו ולא פשוט נעלמים כי זה מפחיד אותי. ממש.
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אני לא יודעת בכלל מה האמונות ומה הבעיה עם היום הזה, ככה שקשה לי להאמין. :X
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? אם חברים שלי נחשבים ציבור אז כן. בכית בסרט? כל כך הרבה פעמים
היית על במה? יאפ. מסיבת סיום וכאלה... חשבת שאת\ה הולך למות? כן, פעם כמעט טבעתי. נכשלת במקצוע? מת'
הורידו אותך כיתה? לא, אני חכמה מדי בשביל זה.
הקפיצו אותך כיתה? לא עד כדי כך חכמה
רצית להיות המין השני? מה אני נראית לכם איתי?
(
)
דברים אהובים
שיר אהוב: משהו של נייטוויש:] אוכל אהוב: פסטה
תוכנית אהובה: שנות ה-70. ספורט אהוב: קרב מגע:] תחביב: אומנות. זמר / זמרת / להקה אהובים: Nightwish
עיתון אהוב: תשאלו על ספר, יא נבלות! ספר יש הרבה:] אממ כל הספרים של אורי אדלמן, כל הספרים של הרלן קובן, משחק השעות\דייויד באלדאצ'י
, אנגוס\ לואיז רניסון, מלאכים ושדים\ דן בראון,
וסתם
מה השעה עכשיו? 14:51. תפוח או בננה? נמאס לי מתפוחים לאחרונה, נלך על בננה. כחול או אדום? סגול (שילוב של שניהם
) סתיו או אביב? סתיו, יותר קרוב לחורף.
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח ולאכול. איזה ארוחה אחרונה אכלת? אממ... קניתי איזה מאתיים מאפים ב'אייל מאפים' בקניון עם חברים וחיסלנו הכל באיזה 5 דק'
זה היה בסביבות 12. תיכון או אוניברסיטה? מה? מה אני מעדיפה? אני בתיכון ומעולם לא ניסיתי אוניברסיטה. אבל אוניברסיטה נשמע יותר קשה אז נלך על התיכון. אתה משועמם/ת? לא!
כשלמדתי למת' הייתי משועממת, הפורום מפיג את זה מעט. רעש אחרון ששמעת? כרגע קאמלוט.
יופי של רעש.
ריח האחרון שהרחת? של מאפים|מאהב| איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אחלום לנצח של מופע הארנבות של דר' קספר.
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אתם
אני ממש מתגעגעת אליכם!

למעלה