שאלוןן

lacrimosa girl

New member
../images/Emo29.gif

= קצת בכללי = שם :
עלומה :X פירסינג :
עוד לא ^__^ קעקועים :
כנ"ל. גובה :
המממ...נראה לי 1.57 מידת נעליים :
37 צבע שיער :
חום קקי. =/ אחים/אחיות :
יותר מדי בת כמה את נראית :
אני יודעת? יש כאלו שאומרים 12, יש כאלו שאומרים 18 משקפיים ?
עדשות גשר ?
תודה לאל, לא! עבר פלילי :
מעצר אחד. שפות :
אנגלית עברית [לפי סדר, כן?
] פינית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?
המממ כלום. יש לי זכרון טוב הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?
יותר מדי .-. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו :
נואופ, אלא אם כן תומאס נחשב
את/ה רוצה לגור במקום אחר :
פינלנד |ריר| את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :
לא את/ה רוצה עוד פירסינג :
רק אחד?! את/ה אוהבת רכבות הרים :
תלוי מצי. יש לי קיבה רגישה. את/ה הייתם בחו"ל :
בערך 40 פעם...
= בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :
תלוי להרוג אנשים :
תלוי
עישון אצל בני עשרה :
לא, ואני מדברת מניסיון. זה דוחה בכללי. איך יכולתי לעשן פעם?
נסיעה במכונית אחרי ששתית :
תלוי עם מי
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
שיעשו מה שבא להם = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת :
לא במובן הרומנטי אי פעם בכית על בן :
כנ"ל אי פעם שיקרת :
טו מאץ'' אי פעם נעצרת :
פעם אחת
= כמה פעמים... = היית מאוהבת :
רק ראשים כאלו על יו לורי ותומאס
נשבר לך הלב :
נואופ שברת לבבות :
פחחחח, אני?! השם שלך הופיע בעיתון :
הממ יש מצב התחרטת על דברים שעשית :
טו מאץ' = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות :
KAKI
ממתק :
המממ לא יודעת...לא כל כך מתחברת לאוכל סרט מצויר :
יותר מדי ;[ קורנפלקס :
צהוב של קלוגס, או ויטביקס מסטיק :
מנטה עדין צבע :
שחור-כחול כהה- ירוק כהה [אושנסולית הא?
] יום בשבוע :
הממממ אין היום הכי לא מועדף :
כנ"ל תכשיט :
פרסינגים למיניהם חורף\קיץ :
חורףףףףף בחדר :
הא? אמממ פוסטר של אפיקה, אם כי הוא לא תלוי = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך :
XDD מישהו מהמשפחה של שכנים שלנו...השאלנו להם תבית בפסח ראה אותך בוכה :
מזמן, מזמן לא בכיתי. ואף פעם לא מול אנשים. הלכת איתו לסרט :
שיר צעק עליך :
נחשו שלח לך מכתב :
אימייל? אז גיל, בקשר ליזמים = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?
הממ פיות נחשב?
אם כי כבר לא. אהבה ממבט ראשון ?
לא חיים שאחרי המוות ?
לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?
לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?
לא הופעת בציבור בפיג'מה ?
כן, לפני שנים XD בכית בסרט ?
יאפ היית על במה ?
מזמןןןן חשבת שאת\ה הולך למות ?
הו, הרבה. נכשלת במקצוע ?
כן, רק בשנה האחרונה תאמת הורידו אותך כיתה ?
לא, רצו להקפיץ אותי פעם
מפגרים. הקפיצו אותך כיתה ?
כמעט
רצית להיות המין השני ?
הוווו דברים אהובים שיר אהוב :
מלאאאא. כרגע אני די חורשת על TFT של נייט, ראנ פור א פול אפיקה, והמממ אנג'לס של WT נתקע לי O_ם אוכל אהוב :
סלט. תקראו לי פקצה, זה ככה מגיל 4 בערך. תוכנית אהובה :
האוס, וNCIS אם כי הורידו את זה. ובנות גילמור. ספורט אהוב :
ריצה. וכדורסל. תחביב :
פורום?....XD לנגן, אני יודעת זמר / זמרת / להקה אהובים :
נחשו
עיתון אהוב :
המממ אין אולי מטאליסט? O_ם = וסתם = מה השעה עכשיו ?
12:27 תפוח או בננה ?
תפוח ירוקירוק כחול או אדום ?
כחול סתיו או אביב ?
סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?
להוציא ליזמים פלאיירים ;[ ולצבוע מסגרות =/ איזה ארוחה אחרונה אכלת ?
המממ אתם מצפים ממני לזכור? בתכלס לפני המממ 3 ימים. בשבת. תיכון או אוניברסיטה ?
לא יודעת איך זה אוני' אתה משועמם/ת ?
אני עושה את השאלון הזה לא? D: רעש אחרון ששמעת ?
רעש במחשבים ריח האחרון שהרחת ?
האף שלי סתום איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?
גת' סמאן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?
אמפו, כי הוא אוהב חיבוקים ממעריצות
פפ. כואב לי הראש.

TheImpactBoy

New member
כמה שאלות רבאקקקקקק

= קצת בכללי = שם : אביעד פירסינג : היה: גבה, מתחת לשפה. היום: באוזן עליון ותחתון קעקועים : NOP גובה : 175, לא כזה גבוה מידת נעליים : 45\44 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : אחות בת כמה את נראית : 20? משקפיים ? עדשות גשר ? לא עבר פלילי : רק מ.צ שפות : אנגלית וספרדית, טיפה צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? זרת גמישה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? אגודל שבור = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כה את/ה רוצה לגור במקום אחר : לתקופת נסיון את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא כ"כ את/ה רוצה עוד פירסינג : כן, להחזיר את הגבה את/ה אוהבת רכבות הרים :כה את/ה הייתם בחו"ל : פולין, משלחת שואה.. לא כזה חול = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : תלוי מי P: דניאללללללל מה דעתך??? עישון אצל בני עשרה : פסול בהחלט. נסיעה במכונית אחרי ששתית : פסול מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : זיונים לכולםםםםםםםם = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : כן, שמת. חבר מהתיכון שמת במלחמת לבנון ה2 אי פעם שיקרת : חחחחחחח אי פעם נעצרת : שוב, רק מ.צ = כמה פעמים... = היית מאוהבת : לעולם לא נשבר לך הלב : פעם שברת לבבות : נראה לי שכמה פעמים =\ השם שלך הופיע בעיתון : פעם אחת נראה לי התחרטת על דברים שעשית :המון, היום כבר לא = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : זיון P: ממתק : סניקרס אאו מארס סרט מצויר : אלדיןןןן קורנפלקס : מממ מזמן לא נגעתי בזה מסטיק : מנטה לימון יאמממ צבע : תלוי למה יום בשבוע : חמישי בערבב היום הכי לא מועדף : ראשון שביזות תכשיט : אין חורף\קיץ : מממ תלוי בחדר : דיסקים שלי = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : חברה שלי ראה אותך בוכה : אפחד הלכת איתו לסרט : ידידה צעק עליך : חח כולם צועקים עלי בצבא שלח לך מכתב : חברה לשעבר = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ? מי יודעע יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? הא ? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? לא הופעת בציבור בפיג'מה ? כה בכית בסרט ? כה P: לא לצחוק עלי היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? חחח מה?? נכשלת במקצוע ? בטח חחחחחחחח הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? ולוותר על ענבר לנצח??? דברים אהובים שיר אהוב : חחח קשה אוכל אהוב : פיצה תוכנית אהובה : חברים, נשואים+, סקס והעיר, נמלטים ספורט אהוב : שחיה, חד"כ תחביב : מוזיקה וספורט זמר / זמרת / להקה אהובים : בריטני P: עיתון אהוב : ידיעות? = וסתם = מה השעה עכשיו ? 13:25 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? מקלחת וצבא על הלילההה איזה ארוחה אחרונה אכלת ? טעים P: תיכון או אוניברסיטה ? אונ' אתה משועמם/ת ?קצת רעש אחרון ששמעת ? התופים של יוקה ברקע ריח האחרון שהרחת ? הכלב שלי, כולו ריח ורדים ופאג הזה איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? של לד זפלין מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? נערף P:

The Cat Woman

New member
אמ... כמה שאלות

1. "את/ה דלוקה על מישהו : כה" - WTF? איך אפשר להיות דלוק על חברה שלך? זה אמור להיות קצת מעבר לזה... 2. "היית מאוהבת : לעולם לא נשבר לך הלב : פעם" - איך זה שלא היית מאוהב אם נשבר לך הלב...? O_ס 3. "אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? לא".... אמרת בלי להתכוון? יא מעפן... איך אפשר להגיד דבר כזה בלי להתכוון? עדיף כבר לא להגיד =\ וסתם הערה לסיום- הידעת?
השתחררתי מצה"ל מבלי להישפט על דו"ח מ.צ. שקיבלתי חודש לפני השחרור
am i good or what?

Shusho

New member
אפשר לענות לך על חלק מהשאלות? D:

כי על 1 גם אני עניתי כן, ותכלס יש לי חבר כבר שנה וחודשיים, נראהלי עברתי את השלב של ההדלקות כבר מזמן. אבל לענות לא על השאלה הזו זה כאילו לא אוהבים בכלל. :) ועל 3, לפעמים, בסיטואציות ממש מסויימות עדיף להגיד כזה דבר בשביל לא לפגוע. ואני לא מדברת רק על קשר רומנטי, אלא בכלליות. אני ממש לא דוגלת בשקרים אבל זה כאלה שהם ממש שקר לבן.

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif גם לי קרה כמה פעמים

שאנשים אמרו לי שהם אוהבים אותי והם חיכו לתשובה ולא רציתי לפגוע בהם. קורה. אני משתדלת שלא אבל לפעמים נקלעים לסיטואציות כאלה...

TheImpactBoy

New member
אוקי, עונה

1. "את/ה דלוקה על מישהו : כה" - WTF? איך אפשר להיות דלוק על חברה שלך? זה אמור להיות קצת מעבר לזה... נכון, אבל אנחנו רק חודש יחד, ואני לא מאוהב בה עדיין. 2. "היית מאוהבת : לעולם לא נשבר לך הלב : פעם" - איך זה שלא היית מאוהב אם נשבר לך הלב? כי פגעו בי, לא רק בנות... לא רק בקשרים רומנטיים. 3. "אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? לא".... אמרת בלי להתכוון? יא מעפן... איך אפשר להגיד דבר כזה בלי להתכוון? עדיף כבר לא להגיד =\ זה לא בקטע של לומר למשהי "אני מאוהב בך" ובעצם אני משקר. פשוט לעולם לא אמרתי שאני מאוהב.

The Cat Woman

New member
פוי חשבתי כבר להגיד לך

"אביעד שכח מזה שנהיה חברים אי פעם"
אבל אין צורך. כל עוד אתה לא שקרן מניאק... הכל בסדר.

The Cat Woman

New member
../images/Emo3.gif נגיד שאין לי מה לעשות בחיים....

= קצת בכללי = שם : ענבר פירסינג : נזם באף (ובתקווה ש2 הליקסים בקרוב) קעקועים : אין גובה : 165 מידת נעליים : 36-37 (קטנה, מה...) צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : 2. אח ואחות. בת כמה את נראית : 17
באמת! משקפיים ? יש. וגם עדשות. גשר ? אין. היה... עבר פלילי : אין. שפות : עברית, אנגלית. קצת ספרדית וקצת צרפתית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? אנערף... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?אנעף... = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : מזה דלוקה... אל תשאלו! את/ה רוצה לגור במקום אחר : בחוות סוסים בעמק יזרעאל
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : ממ.. כן. זה ממכר! את/ה אוהבת רכבות הרים : כן ^^ למרות שיש לי פחד גבהים ולא ברור איך זה מסתדר O_ס את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : לא בעד, אבל גם לא נגד. יש משהו טוב בגעגועים... להרוג אנשים : נגד. (הסתייגות- ערבים הם לא בני אדם! לכן מותר להרוג אותם) עישון אצל בני עשרה : נגד
נסיעה במכונית אחרי ששתית :
נגד נחרץ!!!! ואם מישהו מפה יעשה כך- שיצפה למכות ממני! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : שיהנו... = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 3 נשבר לך הלב : 1 שברת לבבות : ממ...
אופס?
השם שלך הופיע בעיתון : כן התחרטת על דברים שעשית : לא = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : שלום ממתק : סוכריות גומי ^^ סרט מצויר : "היפה והחיה" וגם "בת הים הקטנה" ובכלל- סרטי דיסני הישנים והמגניבים (במבי למשל
)... קורנפלקס : קלוגס ספיישל K מסטיק : אורביט ירוק. צבע : שחור יום בשבוע : חמישי היום הכי לא מועדף : ראשון/ שלישי תכשיט : עגילים חורף\קיץ : ברור שקיץ! בחדר : אוסף הפיות שלי
= האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אמ... חבר שלי...? למרות שהוא לא ממש ישן, ראינו טלויזיה.. אבל שיהיה. ראה אותך בוכה : 2 ידידים שלי. הלכת איתו לסרט : וואו... רמת-חן! תאמינו או לא! צעק עליך : אמא שלי. שלח לך מכתב : צה"ל- שלחו לי את ההפרש של מפרעת השחרור שלי ^^ עוד 780 ש"ח בערך. COOL. = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא. ובכלל- אתם יודעים שביהדות 13 זה מספר מזל??? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? ברור הופעת בציבור בפיג'מה ? כן. הרבה פעמים... כל פעם שאני יוצאת לשפוך ת'זבל XD בכית בסרט ? כן
כשהייתי עם רמת-חן ב"מגדלי התאומים". מהההה זה היה נורא עצוב! היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן. אל חאד'ר ובית-ג'אלה SUCK נכשלת במקצוע ? כן :S הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : יש יותר מדי כאלה אוכל אהוב : אוכל עירקי
תוכנית אהובה : CSI ספורט אהוב : שחייה תחביב : יש לי הרבה כאלה זמר / זמרת / להקה אהובים : המ...
חפרנו בנושא, לא? עיתון אהוב : לא קוראת עיתונים. אבל בצבא זה היה 24 כי היה תשחץ בסוף וכל יום הייתי פותרת אותו
= וסתם = מה השעה עכשיו ? 14:03 תפוח או בננה ? תפוח אדום וקשה או ירוק (חמוץ) וקשה. כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? אמ... להכין אוכל איזה ארוחה אחרונה אכלת ? אני מתה מרעב! הדבר האחרון שאכלתי זה עוגייה עם הנסקפה בבוקר
תיכון או אוניברסיטה ? אוניברסיטה אתה משועמם/ת ? לא ממש האמת רעש אחרון ששמעת ? רוורס של משאית. זוועה. ריח האחרון שהרחת ? אמ... בודי-שופ שנמצא עלי כרגע. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? Tell Me Baby של רד הוט... מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? חבר שלי ^^

The Cat Woman

New member
באמת ראינו טלויזיה ../images/Emo12.gif לא סיפרתי לך על המשטר?

מתנהל אצלנו במערכת היחסים שלטון עריץ -שלי כמובן-

Super Alonit

New member
מסכן../images/Emo6.gif

תמיד מתנכלים לנס ציונים
אבל אני עדיין לא מאמינה לעניין הטלויזיה.

למעלה