נמממ
= קצת בכללי = שם : נועה פירסינג : נון קעקועים : נון גובה : 1:63 + נעליים
סתם, כבר לא ממש הולכת עם פלטפורומות מידת נעליים : 40>< צבע שיער : חום-כהה אחים/אחיות : אח גדול בת כמה את נראית : תלוי את מי שואלים, בדרך כלל 17-19 יש כאלה שחושבים שיותר :S משקפיים ? נופ גשר ? היה עבר פלילי : נון שפות : עברית ואנגלית שותף, קצת ספרדית וצרפתית וטיפה יפנית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? ממ אין לי מושג, תפיסה מהירה של דברים? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? פחות או יותר הכול = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : פינלנד?
סתם, מרוצה מהמקום שלי כרגע. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : להתאהב במישהו שהכרת באינטרנט? כן וגם קרה. מערכת יחסים שקורת רק באינטרנט בלי להיפגש? נופ. את/ה רוצה עוד פירסינג : לא כרגע, דיי נגד את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :
יכול להצליח אבל מבאס להרוג אנשים : תלוי את מי
עישון אצל בני עשרה :
עישון בכללי זה רע, ובגיל הזה זה רק פוזות. נסיעה במכונית אחרי ששתית :
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
דיי להומופוביה זה מגעיל. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת :
אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 1 נשבר לך הלב : 1 שברת לבבות : אני יודעת בוודאות פחות או יותר על פעם אחת ואולי על עוד אחת, יותר מזה לא בטוחה. השם שלך הופיע בעיתון : 1 התחרטת על דברים שעשית : לא משהו שאפשר לספור = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : שוקולד סרט מצויר : פרפקט גירל אוולושיין/לבלס (מה, אנימה זה גם נחשב
) קורנפלקס : כריות (אבל משמין
ולא אכלתי שנים) מסטיק : הממ תלוי במצב רוח, אובה בובה זה נייס, וגם בזוקה אבטיח צבע : כחול/סגול יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : השרשרת ankh הגותית המדהימה שלי חורף\קיץ : אביב
בחדר : המחשב שלי? = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : המיכליות ראה אותך בוכה : יותר מידי אנשים בגלל מה שקרה עם אנגלית
הלכת איתו לסרט : המיכליות צעק עליך : לא זוכרת שלח לך מכתב : צה"ל? = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? לא במובן המלא, רק הדלקות חזקה שיכולה להתפתח לאהבה. חיים שאחרי המוות ? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כמובן הופעת בציבור בפיג'מה ? נופ בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? במבחן? כן, בתעודה לא הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא ברצינות דברים אהובים שיר אהוב : יש יותק מידי אוכל אהוב : שוקולד תוכנית אהובה : גיבורים/עקרות בית נואשות/פרפקט גירל אוולושיין(נחשב?) ספורט אהוב : לא קיים
הממ, ריקודי בטן/פילאטיס? תחביב : לצייר/לכתוב/לקרוא/לעצב בגדים זמר / זמרת / להקה אהובים : sonata arctica, evergrey, savatage עיתון אהוב : גותיק לוליטה ביבל (לא שיצא לי לקרוא אותו אי פעם
) = וסתם = מה השעה עכשיו ? 19:26 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת ? קורנפלקס וחלב תיכון או אוניברסיטה ? אוניברסיטה אתה משועמם/ת ? ככה ככה רעש אחרון ששמעת ? אבא הולך במסדרון ריח האחרון שהרחת ? ריח של קורנפלקס איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? וואן של מטאליקה (כבר שנים><) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? ידיד שמדוכא.