שאלוןן

danduuu

New member
מוי

= קצת בכללי = שם : דנה פירסינג : נזם קעקועים : אין גובה : 1.67 נראה לי מידת נעליים : 39/40 צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : 2 אחים קטנים יותר בת כמה את נראית: אמ 16 אולי? משקפיים ? יש
גשר ? היה פעם עבר פלילי : גנבתי בובה מהדיוטי פרי כשהייתי בת חצי שנה!!! גיליתי את זה השבוע שפות : אנגלית, ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אף הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כל השאר XD = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : אמ לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :תלוי את/ה רוצה עוד פירסינג : כן את/ה אוהבת רכבות הרים :לא, אני מפחדת את/ה הייתם בחו"ל: אהא = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים: אמ עוד לא ניסיתי להרוג אנשים: כנ"ל עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
= האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אמ כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : בטוח..למרות שאני לא אוהבת לשקר אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 0 נשבר לך הלב : 0 שברת לבבות : 0 השם שלך הופיע בעיתון : לא זוכרת
התחרטת על דברים שעשית : אהא = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אחמד ממתק : שוקולד סרט מצויר : בת הים הקטנה קורנפלקס : אמ לא'דעת כל מיני מסטיק : לא יודעת, אהבתי את אורביט אבל אז גיליתי שהם עושים ניסויים על בע"ח אז הפסקתי גם עם זה :/ צבע : שחור&אדום יום בשבוע : שני?שלישי? אנערף היום הכי לא מועדף : שבת! יום משעמם =/ תכשיט : צמידים חורף\קיץ : אביב בחדר : הפינה שלי ליד המחשב
= האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני
ראה אותך בוכה : אמ מור אני מניחה הלכת איתו לסרט : הו זה היה מזמן
ומור [נשמע כאילו יש לי רק חברה אחת
] צעק עליך : אח שלי או משהו חחח שלח לך מכתב :הביצפר!!!!! בן זונה = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אממ לא ממש אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ? אמ לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? אממ לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? לאמא ואבא וחברות כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן XD בכית בסרט ? חחח מתי אני לא בוכה בסרט? היית על במה ? אהא
חשבת שאת\ה הולך למות ? לא נכשלת במקצוע ? חחחחחחחחח הורידו אותך כיתה ? הלוואי חחח סתם הקפיצו אותך כיתה ? פחחח רצית להיות המין השני ? כן חחחח דברים אהובים שיר אהוב : יש יותר מדי
אוכל אהוב : שוקולד, ומקרוני עם גבינה תוכנית אהובה : מגרש ביתי ספורט אהוב : הליכה תחביב : מוסיקה זמר / זמרת / להקה אהובים : HIM,ווית'ין ונייט עיתון אהוב : קראנג! = וסתם = מה השעה עכשיו ? 17:20 תפוח או בננה ? בננה!! כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לעשות חימום לקול לפני החזרה איזה ארוחה אחרונה אכלת ? תפוצ'יפס XD תיכון או אוניברסיטה ? תיכון? אתה משועמם/ת ? קצת רעש אחרון ששמעת ? הטלוויזיה, מוזיקה טובה ריח האחרון שהרחת ? החדר המסריח שלי חחח איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? טייק און מי
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? המ

Super Alonit

New member
קוקית!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

תסבירי לי בבקשה איך את יכולה לשנוא משהו בעצמך כשאת כזאת מותק?
וואי כבר בגיל חצי שנה היית עבריינית?
אני לא רוצה לדעת מה יצא ממך בעתיד!

danduuu

New member
אני לא מותק! אני קקי! תפנימי ../images/Emo3.gif

XDDDDD כן ואני עוד חשבתי שאני בן אדם טוב
ואמא שלי ניפצה לי את האשליה הזאת

אני לא יודע למה אני עושה את זה

= קצת בכללי = שם : תלוי מי שואל.. פירסינג : לא! קעקועים : לא! גובה : 1.73 מידת נעליים : 43 צבע שיער : חום בהיר אחים/אחיות : 2 בת כמה את נראית : את?!?!?!?!?
משקפיים ? אמורות להיות. גשר ? לא. עבר פלילי : חחחח לא. שפות : עברית ואנגלית? הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? מאיזו בחינה? חיצונית? עיניים.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? והפעם פנימית? מצבי רוח כזה.. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : מאוהב יהיה יותר נכון. את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא כ"כ.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא!!!!!!!!!!!!! את/ה רוצה עוד פירסינג : חס ושלום. את/ה אוהבת רכבות הרים : זה כיף. את/ה הייתם בחו"ל : אהא. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : אהא
להרוג אנשים : תלוי מי. עישון אצל בני עשרה : עישון בכללי
נסיעה במכונית אחרי ששתית :
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
סתם, שיעשו מה בראש שלהם.. הומואים. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : יא. אי פעם בכית על בן : ? אי פעם שיקרת : קורה.. אי פעם נעצרת : איזה קול! לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : לא יודע, פעמיים שלוש.. נשבר לך הלב : פעם פעמיים. שברת לבבות : מקווה שלא. השם שלך הופיע בעיתון : עיתון ביה"ס נחשב? התחרטת על דברים שעשית : גם זה קורה. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : סויר!!!!! ממתק : כריות זה בנזונה. סרט מצויר : מלך האריות! גם אייס אייג' אדיר. קורנפלקס : כריות!! מסטיק : SMINT, ואני יודע. צבע : כל מיני. יום בשבוע : שבת. היום הכי לא מועדף : שני. תכשיט : הצמיד שלי ולחברה שלי יש. חורף\קיץ : אביב. בחדר : בחורה? = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : חוץ ממני? חברה שלי. ראה אותך בוכה : חברה שלי. הלכת איתו לסרט : חברה שלי. צעק עליך : ידידה שלי. שלח לך מכתב : צה"ל>< = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא. אהבה ממבט ראשון ? כן. חיים שאחרי המוות ? לפעמים. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? יאהא. הופעת בציבור בפיג'מה ? חחחחחחחח עוד לא. בכית בסרט ? לא ממש.. היית על במה ? אהא:) חשבת שאת\ה הולך למות? קרוב ל.. נכשלת במקצוע ? כן. הורידו אותך כיתה ? לא. הקפיצו אותך כיתה ? לא. רצית להיות המין השני ? לפעמים.. אבל אז נזכרתי שלבנות יש מחזור. דברים אהובים שיר אהוב : Queen - Bohemian Rhapsody, וכל שאר השירים שלהם בערך, להקה עצוה. אוכל אהוב : בשררררררררררררר תוכנית אהובה : ברגע זה? Lost וHow I met your mother ספורט אהוב : כדורגל! תחביב :לנגן! זמר / זמרת / להקה אהובים : Queen עיתון אהוב : YNET = וסתם = מה השעה עכשיו ? 17:32 תפוח או בננה ? תפוח. כחול או אדום ? כחול. סתיו או אביב ? אביב! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודע. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? אורז קציצות ובקבוק הייניקן. תיכון או אוניברסיטה ? תיכון. אתה משועמם/ת ? ברגע זה כן. רעש אחרון ששמעת ? איירון מיידן זה לא רעש!!!!!!!! ריח האחרון שהרחת ? סמינט
איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? חברה שלי:)

Shusho

New member
אתה יותר גבוה ממני?! ../images/Emo12.gif

למה תמיד חשבתי שאתה נמוך ממני? מה הדיסק האהוב עלייך של קווין? :)

אין לי שמץ של מושג מדוע חשבת כך..

קשה לבחור אחד:\ Queen 1, A Night at The Opera, Sheer heart attack, the game וInnuendo הם הכי מושמעים אצלי, אבל דה וורקס ענק וא קיינד אוף מאג'יק פשוט אדיר!!!!! ובקווין 2 יש את מארצ' אוף דה בלאק קווין
ואת סבן סיז אוף ריי!!!!

Super Alonit

New member
איזו קיצוניות...../images/Emo6.gif

בעיקר בהתחלה, נסחפת עם סימני הקריאה ושות'... כולך נראית מזה אנרגטי כזה
הצחקת אותי בקטע עם ההומואים:] ואממ... מה רע בפירסינגים? זה נחמדי ונוצץ כזה.

חח מה לא עושים בשביל לא ללמוד

= קצת בכללי = שם: ורד. פירסינג : יהיו. קעקועים: לעולם לא. גובה: דשא. מידת נעליים: 37. צבע שיער: חום-אדמדם. [פלצנות רולז] אחים/אחיות: 2 אחים. בת כמה את נראית: 8. משקפיים? עדשות. גשר? ירד. עבר פלילי: אתם לא רוצים לדעת... שפות: עליונה, תחתונה, וג'יבריש :] הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו: סוגשל. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים כן ולפעמים לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממ בעייתי. את/ה רוצה עוד פירסינג: אהא. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא. את/ה הייתם בחו"ל: כן. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים: בעייתי מאוד. להרוג אנשים: רק אלה שמגיע להם. P: עישון אצל בני עשרה: עישון בכלל זה גועל נפש. נסיעה במכונית אחרי ששתית: מן הסתם לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. = כמה פעמים... = היית מאוהבת: זה ממש תלוי בהגדרה... נשבר לך הלב: 1. שברת לבבות: הַאירו את עיניי. השם שלך הופיע בעיתון: יש מצב. התחרטת על דברים שעשית: מן הסתם. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות: בלאט. ממתק: כל דבר טעים. סרט מצויר: ילדות עשוקה, אז מלך האריות/שרק, לא ראיתי יותר מזה. קורנפלקס: זה די מגעיל, אז רק קראנצ'י נאט [סוכר
]. מסטיק: מאסט. צבע: סגול. יום בשבוע: ממ לא משהו ספציפי. היום הכי לא מועדף: ראשון. תכשיט: אוונסטאר.
חורף\קיץ: קיץ. בחדר: מיטה? = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: ממ חברים שלי אני חושבת. הלכת איתו לסרט: חברים שלי. צעק עליך: אמא? P: שלח לך מכתב: צה"ל. = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? אפשרי. חיים שאחרי המוות? יש מצב. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? אני חושבת שכן, אה בעצם אפילו השבוע XD בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? בסטודיו פעמיים. רצית להיות המין השני? ממ לא חושבת. דברים אהובים שיר אהוב: אחד? P: כל דבר של אדאג'יו המוקדמים. אוכל אהוב: טעים כזה. תוכנית אהובה: האוס. ספורט אהוב: בלט ומחול בכללי. תחביב: לנגן, לצייר, לרקוד, לשמוע מוזיקה ועוד ועוד P: זמר/זמרת/להקה אהובים: אדאג'יו המוקדמים, אוורגריי, סונטה ארקטיקה, נייטוויש, דרים ת'יאטר וכל מיני ניו אייג'. עיתון אהוב: מעריב של שישי. = וסתם = מה השעה עכשיו? 88:88. תפוח או בננה? תפוז. כחול או אדום? מממ שניהם האמת. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת/ה תסיים/י את זה? לאכול, מזמן לא עשיתי את זה. איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. :$ אתה משועמם/ת? XD בדרך כלל יש לי חיים. רעש אחרון ששמעת? Blind Guardian - Imaginations from the Other Side. ריח האחרון שהרחת? הבושם שלי. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Holding out for a Hero מ-שרק. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? האמת, לאח שלי, אני ממש מתגעגעת אליו.

Super Alonit

New member
וואי, בערך כל הפורום הזה עם עדשות../images/Emo12.gif

מה זה אוונסטאר?
והצחקת אותי בקטע עם השפה

כי אנחנו חננותP:

אוונסטאר (Evening Star) הוא תליון שמעניק חיי אלמוות לעונד אותו. זה התליון שארוון נתנה לאראגורן ב"שר הטבעות".

נמממ

= קצת בכללי = שם : נועה פירסינג : נון קעקועים : נון גובה : 1:63 + נעליים
סתם, כבר לא ממש הולכת עם פלטפורומות מידת נעליים : 40>< צבע שיער : חום-כהה אחים/אחיות : אח גדול בת כמה את נראית : תלוי את מי שואלים, בדרך כלל 17-19 יש כאלה שחושבים שיותר :S משקפיים ? נופ גשר ? היה עבר פלילי : נון שפות : עברית ואנגלית שותף, קצת ספרדית וצרפתית וטיפה יפנית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? ממ אין לי מושג, תפיסה מהירה של דברים? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? פחות או יותר הכול = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : פינלנד?
סתם, מרוצה מהמקום שלי כרגע. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : להתאהב במישהו שהכרת באינטרנט? כן וגם קרה. מערכת יחסים שקורת רק באינטרנט בלי להיפגש? נופ. את/ה רוצה עוד פירסינג : לא כרגע, דיי נגד את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :
יכול להצליח אבל מבאס להרוג אנשים : תלוי את מי
עישון אצל בני עשרה :
עישון בכללי זה רע, ובגיל הזה זה רק פוזות. נסיעה במכונית אחרי ששתית :
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
דיי להומופוביה זה מגעיל. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת :
אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 1 נשבר לך הלב : 1 שברת לבבות : אני יודעת בוודאות פחות או יותר על פעם אחת ואולי על עוד אחת, יותר מזה לא בטוחה. השם שלך הופיע בעיתון : 1 התחרטת על דברים שעשית : לא משהו שאפשר לספור = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : שוקולד סרט מצויר : פרפקט גירל אוולושיין/לבלס (מה, אנימה זה גם נחשב
) קורנפלקס : כריות (אבל משמין
ולא אכלתי שנים) מסטיק : הממ תלוי במצב רוח, אובה בובה זה נייס, וגם בזוקה אבטיח צבע : כחול/סגול יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : השרשרת ankh הגותית המדהימה שלי חורף\קיץ : אביב
בחדר : המחשב שלי? = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : המיכליות ראה אותך בוכה : יותר מידי אנשים בגלל מה שקרה עם אנגלית
הלכת איתו לסרט : המיכליות צעק עליך : לא זוכרת שלח לך מכתב : צה"ל? = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? לא במובן המלא, רק הדלקות חזקה שיכולה להתפתח לאהבה. חיים שאחרי המוות ? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כמובן הופעת בציבור בפיג'מה ? נופ בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? במבחן? כן, בתעודה לא הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא ברצינות דברים אהובים שיר אהוב : יש יותק מידי אוכל אהוב : שוקולד תוכנית אהובה : גיבורים/עקרות בית נואשות/פרפקט גירל אוולושיין(נחשב?) ספורט אהוב : לא קיים
הממ, ריקודי בטן/פילאטיס? תחביב : לצייר/לכתוב/לקרוא/לעצב בגדים זמר / זמרת / להקה אהובים : sonata arctica, evergrey, savatage עיתון אהוב : גותיק לוליטה ביבל (לא שיצא לי לקרוא אותו אי פעם
) = וסתם = מה השעה עכשיו ? 19:26 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת ? קורנפלקס וחלב תיכון או אוניברסיטה ? אוניברסיטה אתה משועמם/ת ? ככה ככה רעש אחרון ששמעת ? אבא הולך במסדרון ריח האחרון שהרחת ? ריח של קורנפלקס איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? וואן של מטאליקה (כבר שנים><) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? ידיד שמדוכא.

Super Alonit

New member
את יודעת יפנית?../images/Emo2.gif

תלמדי אותי!
אגב, כשאני ראיתי אותך לראשונה חשבתי שאת בת 18.
למה נגד פירסינגים?
ולמה צה"ל שלח מכתבים לכולם חוץ ממני?
אולי הם לא רוצים אותי?... יש!

אני לא יודעת יפנית...

רק קצת קצת כזה, כאילו כמה מילים
מספיק בשביל לראות אנימה ולהבין בכל שורה מילה-שתיים, אבל אני מתלהבת מזה ואומרת שאני יודעת יפנית
חחח כולם חושבים שאני זקנה
ולא יודעת, אני לא אוהבת פירסינגים והם לא אוהבים אותי :/ (עשיתי באוזניים חורים בערך 5 פעמים ונסתם לי כל פעם מחדש
) באוזניים זה יפה, גבה/נזם זה יפה לאנשים מסויימים, אבל כל הליפרינג/סיידליפ/ומפייר וכו' ממש לא עושים לי את זה. וספטום וסמיילי גם דיי מגעילים אותי :S (למרות שיצא לי לראות בערך שני אנשים שאשכרה התאים להם ספטום ולא נראו עם זה כמו פרים!) וצה"ל מעצבנים, הם עוד ישלחו לך מותק :/

למעלה