שאלוןן

Super Alonit

New member
באמת... וואי עשיתן לי חשק לקרוא אותו../images/Emo9.gif

למישהי יש להשאיל לי אותו?
ככה יהיה לנו תירוץ להפגש פעמיים

danduuu

New member
ספר מדהים את חייבת לקרוא../images/Emo99.gif

לא יכלתי להספיק לקרוא אותו, הוא גרם לי לבכות אפילו ולהאמין באהבה
אין לי אותו
השאלתי מביצפר
אני צריכה לקנות אותו אבל ולקרוא שוב, אני מתגעגעת אליו
וואי אני עושה לעצמי חשק! וכמעט וקניתי ביום שבת את הספר החדש של פאולו קואלו, ובסוף לא ועכשיו אני מצטערת על זה=/

אני מתה על פאולו קואלו../images/Emo99.gif

אבל משום מה לא אהבתי את האלכימאי.... וגם אני השאלתי אותו מהבצפר שלי...

כי הספר הכי מפורסם שלו זה האלכימאי

והוא לא משהו... תקראי את 11 דקות זה ספר מדהים
לא תתחרטי

Super Alonit

New member
כן, אני די חובבנית../images/Emo6.gif

חסר לך שאני לא אקבל ממך חיבוק בזמן הקרוב
ואם תיהי בנ"צ תתקשרי אליי, ברור?

Super Alonit

New member
את מדברת?! מדהימה אחת../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ואני ממש עקומה בתמונה הזאת

Super Alonit

New member
בשבילך? אפילו חמישים ילדים../images/Emo99.gif

אבל היי, את מגדלת אותם!

אין בעיה.

אני גם אסחוב את חמשת ילדינו אם לא תרצי להיות בהיריון.רק תעשי לי ילדים

The Dew

New member
קוקי שלי,

את יפהפייה
(לא שאת צריכה לשמוע את זה ממני, את כבר יודעת מה אני חושבת עלייך...)

n0 id3a

New member
אמממ.. XD אני?

= קצת בכללי = שם : ניצן פירסינג : אין. קעקועים : אין, ולא יהיו. גובה : מטר שבעים ושש בערך מידת נעליים : 43 צבע שיער : אממ חום כזה? אחים/אחיות : 3 אחים קטנים. בת כמה את נראית : אחרי שאני אסתפר, אני אראה בן 14 XD משקפיים ? יש, אני כמעט לא הולך איתם. גשר ? אין, ולא היה. שום טיפול שיניים מכל סוג מעולם. עבר פלילי : אין. שפות : עברית, אנגלית וקצת יידיש. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? העובדה שאני מספק לעצמי בן-שיחה מעולה. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? אממ העצלנות XD = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : להתאהב דרך הרשת? כן. קרה. את/ה רוצה עוד פירסינג : .. לא.. את/ה אוהבת רכבות הרים : כן. את/ה הייתם בחו"ל : כן. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד.. מנסיון.. להרוג אנשים : נגד, למרות הכיף שבדבר... עישון אצל בני עשרה : שיעשו מה שהם רוצים.. דפוקים.. נסיעה במכונית אחרי ששתית : לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : מה שבא להם.. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן. אי פעם בכית על בן : אממ לא חושב.. אי פעם שיקרת : כן?! אי פעם נעצרת : לא.. = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 1. נשבר לך הלב : 0. שברת לבבות : 3.. השם שלך הופיע בעיתון : 0. התחרטת על דברים שעשית : יותר מדי. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : כחול. ממתק : תפוצ'יפס ובייגלה.. סרט מצויר : אממ יש הרבה.. קורנפלקס : בראנפלקס.. (למה זה מעניין מישהו בכלל?) מסטיק : לא אכפת לי כ"כ.. צבע : שחור וכחול כהה. יום בשבוע : אין. היום הכי לא מועדף : אין. תכשיט : השרשרת שלי :) לא הורדתי אותה מאז שיש לי אותה.. :) חורף\קיץ : חורף! בחדר : צנצנת וזלין? (סתם..) אממ.. המחשב שלי :) = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני.. ראה אותך בוכה : ראה ממש? פיייי זה היה כ"כ מזמן... (שראו אותי..) הלכת איתו לסרט : 3 חברים.. צעק עליך : יש יותר מדי XD שלח לך מכתב : צה"ל... :W = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא.. אהבה ממבט ראשון ? לא.. זה נקרא 'להדלק'.. חיים שאחרי המוות ? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? זה אמונה טפלה.. הסעיף הראשון.. XD [לא] = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן. הופעת בציבור בפיג'מה ? אממ פחות או יותר.. מה זה להופיע בציבור? :) בכית בסרט ? לא. היית על במה ? כן. חשבת שאת\ה הולך למות ? לא. נכשלת במקצוע ? טחחחחח כן.. הורידו אותך כיתה ? לא.. הקפיצו אותך כיתה ? כן.. אמצע ג' לאמצע ד'.. רצית להיות המין השני ? לא! ח"ו! דברים אהובים שיר אהוב : יותר מדי. אוכל אהוב : אממ דברים פשוטים.. שונא כלכ מני דברים מורכבים.. תוכנית אהובה : אין. ספורט אהוב : לעיסה, וטניס. תחביב : קריאה. זמר / זמרת / להקה אהובים : Ensiferum, Sonata Arctica, Children Of Bodom ו- Turisas עיתון אהוב : אין. = וסתם = מה השעה עכשיו ? בערך רבע שעה אחרי שהתחלתי לענות על זה.. תפוח או בננה ? תפוח עץ חמוץ. כחול או אדום ? כחול!!!!!!! סתיו או אביב ? סתיו.. הכי נעים.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? ביד. לא יודע.. לקרוא קצת.. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? צהריים אתמול.. תיכון או אוניברסיטה ? לא הייתי באונ' עדיין. אתה משועמם/ת ? מאוד. עובדה שעניתי על זה. רעש אחרון ששמעת ? התחברות של מישהו למסנג'ר. ריח האחרון שהרחת ? ברזל מולחם (בונים אצלנו קומה שלישית..) איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אין. יש שירים.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? ידידה שלי. מסכנה.

למעלה