הדבר הראשון

1AnastaciA1

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo95.gifהדבר הראשון../images/Emo95.gif../images/Emo124.gif

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי:
הקליפ הראשון שראיתי:
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:
הראיון הראשון שראיתי:
השיר הראשון שהורדתי: D:

tzuf jones

New member
עונהה

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: that girl הקליפ הראשון שראיתי: 5Colours In Her Hair התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: של התחת של דני [נמחקה לי><] הראיון הראשון שראיתי: לא זוכרתת ^^ השיר הראשון שהורדתי: לא הוררדתיי P= טל בת דודה שלי שללחה לי את כל השיריםם שלהםםם :))

1AnastaciA1

New member
אניD:

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: Rockin Robin שיר השמיעה לי אותו D: הקליפ הראשון שראיתי: אני לא כ"כ זוכרת... או AAY או YGAF התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: ת'תמונה שלחה לי חברה שלי, שאתן לא מכירות...בחודש דצמבר, כשאמרתי שטום לא יפה בעיניי [שתבינו שעכשיו הוא פייבוריט שלי XD]
הראיון הראשון שראיתי: לא זוכרת XDDD משהו ב TMI השיר הראשון שהורדתי: McFly - Deck the Halls
XDD

butbut

New member
אווווווווווווווווו..דני נראה כול כך טובב..

sweet shir

New member
הראתי בזמנו לך ולליאן פול סרטונים.. אבל היית

חולה ואת לא זוכרת כלום XD

sweet shir

New member
+השיר הראשון שהשמעתי לך היה רוקין רובין?! O:

אני זוכרת שהשמעתי לך טו קלוס פור קומפורט בשיעור מחשביםXD רגע.. זה לא היה שיעור מחשבים. זה היה שיעור "מורשת" XDDDDD

sweet shir

New member
אוייי כן אני זוכרת השמעתי לך XD

כי השמעתי לגילי בדרך לשיעור אנגלית (רשיייייייייי קרוליייייייין >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:) ואז גם את רצית לשמועXD או שזה היה אחרכך כבר. לא זוכרת הזיכרון שלי מבולבלXD

1AnastaciA1

New member
אינ זוכרת שזה היה בהפסקה...

שעלינו במדרגות והיינו ליד הלוקר של ליאן ><'

sweet shir

New member
חחח יש מצבXD

אני זוכרת את המסדרון בדרך לחדר מחשבים. ובלמטה שליד החדר של אורית במקלט. די עכשיו תקפו אותי געגועי רש"י. ;;

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהוא מהמם כאן../images/Emo99.gif!

חוץ ממה שהוא לובש;;

דבר ראשון

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי:Five Colours In Her Hair הקליפ הראשון שראיתי:הכרתי אותם דרך הקליפ של-Five Colours In Her Hair ככה שזה גם השיר +הקליפ הראשון שראיתי התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:וואי חח באמת לא זוכרת הראיון הראשון שראיתי:mcfly confess זה שהם מול מצלמה והכל כחול השיר הראשון שהורדתי:I'll Be OK

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo205.gifחיחיחי שלי ^^../images/Emo205.gif

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי:Five Colours In Her Hair
הקליפ הראשון שראיתי:נאממ...של אוביוסלי^^
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:יאאאאאאא..
,שאז גם התאהבתי בוו..איך אפשר לראות את התמונה מבלי לחייך??
השיר הראשון שהורדתי:I'll Be Ok

sweet shir

New member
~לא קשורה~ את לומדת בעמי"ת רננים?! O:

חחח כי אני לומדת במטרו-ווסט. ^__^

butbut

New member
מה?!!?!!!...באמת????????><

א)אמי"ת רננים. ב)כןןןן!!! ג)מה?איך?למה?ראית אותי היום?

sweet shir

New member
אוי אופסXDDD

חחחחחחח גאד זה כזה מגניב!! XDDD כי נסטיה סיפרה לי, אין לי מושג איך היא יודעת. גם היא במטרו. חחחחחחחחח נוכל להיפגש!
את גרה ברעננה? O:

butbut

New member
חחחח יואו איזה מגניב!כע אני אמרתי לנסטי שראית

אותה..חשבתי שזאת היא,וזאת היא^^ ואממ..קל לזהות אותי LOL..ה"פריקית" היחידה מבין ים הפאקצות,והאמרקאיות\צרפתיות.. =]] ולא,אני לא גרה ברעננה,אני מקדימה=]

sweet shir

New member
חחחחחחחחח גאד זה מגניב. XD

זה לא רחוק לך כל יום? O: באיזה שעה את צריכה להתעורר כדי להגיע בזמן?! O: חהחה באיזה ימים ישלך ספורט? (אולי נהיה באולם באותה השעהXDD)

למעלה