הדבר הראשון

sweet shir

New member
אוייי יש מצב שהקליפ הראשון שראיתי היה פליז

פליז בעצם... אני כבר לא זוכרת. X: אני רק זוכרת שראיתי קליפים שלהם איזה חודש אחרי שהורדתי את השירים.

Dana Mi

New member
עד כמה שאני זוכרת..

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: Five Colours In Her Hair הקליפ הראשון שראיתי: Five Colours in her Hair התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: אני לא ממש מאלה ששומרות תמונות במחשב.. התמונה הראשונה הייתה בטח לפני שנים ואני לא כל כך זוכרת מה היא הייתה.. הראיון הראשון שראיתי: גם זה אני לא סגורה כל כך.. אבל כמעט בטוח שזה היה מפופוורלד.. לכן אני אשים את הראיון הראשון שלהם מפופוורלד - Making The Video השיר הראשון שהורדתי: Five Colours In Her Hair שימו לב למוטיב החוזר..

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo168.gif

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: דונט סטפ מי,חברה שלי המשיעה לי אותו,ומזה התלהבתי
הקליפ הראשון שראיתי:פייב קולורז התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:זאת
הראיון הראשון שראיתי:לא זוכרתXD השיר הראשון שהורדתי:נירלאלי פליז פליז

Sivan McFLY

New member
אני אמורה לזכור את כל זה..?../images/Emo11.gif

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: היפנוטייזד!! היפנוטייזד!! אייי דני... u seriously had me hypnotised
הקליפ הראשון שראיתי: אובייסלי!!! שם התאהבתי בדני... ואז בJML
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: וואי... אמ... אני לא זוכרת... נראה לי--> [אני כ"כ חולה עליה!!!!]
הראיון הראשון שראיתי: נו הזה בסמייל... שאחת אוטיסטית הכינה עם דני עוגיות...ס'מותק הוא שם??!!
השיר הראשון שהורדתי: 5CIHH
אייי... אהבה משמיעה ראשונה! כן... התאהבתי בדני לפני שראיתי אותו!!! שוקינג!!

McFlyRoni

New member
חחח הוא כלכך חמוד שם!

שהוא מתחיל לצחוק מהבובה המוזרה הזאת |מאוהבון|

einav0sh

New member
עונה :]

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי:transylvania -- שהייתי בלונדון בפסח חרשו עליו באמטיוי
הקליפ הראשון שראיתי: transylvania
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:
הראיון הראשון שראיתי: http://www.youtube.com/watch?v=JuH5o1kykXs&mode=related&search= זה~ McFly Royal Variety Show Interview
השיר הראשון שהורדתי: dont stop me now

McFly rullz

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo9.gifאני עונה!!../images/Emo210.gif../images/Emo9.gif

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי:5CIHH
הקליפ הראשון שראיתי:מממ...IBO
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:של דני שוכב על הריצפה עם הגיטרה
הראיון הראשון שראיתי:ראיון?לא זוכרת....
השיר הראשון שהורדתי: 5CIHH! כי שמעתי ת'שיר אז הורדתי...
איזה חמוד הדבר הזהXD

שוליטה

New member
אני!

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: ברוקולי הקליפ הראשון שראיתי:פליז פליז התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:אין לי מושג! אני חושבת שזאת
הראיון הראשון שראיתי:אמ... אני יודעת! את הראיון נשיקות! השיר הראשון שהורדתי:Nothing

m i c k e y 15

New member
אנ אני אני זוכרת../images/Emo11.gif

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: 5 צבעים הקליפ הראשון שראיתי: that girl התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:
הראיון הראשון שראיתי: משו ב-TOTP השיר הראשון שהורדתי: that girl איך לא

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאאא איזה כיף^__^ עונה

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: That Girl הקליפ הראשון שראיתי: Obviously התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: אני אוהבת את התמונה הזאתתתתתתתת
!! הראיון הראשון שראיתי: ממ ראיון?! של טום והארי ששואלים אותם שאלת כאלה XD השיר הראשון שהורדתי: הורדתי את כל האלבומים ביחד, אז הראשון שירד הוא ROT3F

LironPoynter

New member
הוא ממש ישן,

חברה שלי מצאה איזה גיליון ראש1 מ2004 או 2005 והביאה לי.<: אבל ראש1 הקקות כבר לא מפרסמים פוסטרים שלהם, למרות שביקשתי מליון פעם שיעשו פוסטר גדול שלהם באמצע העיתון על שני עמודים.

m i c k e y 15

New member
גמלי!! הוא היה בפוסטרמאניה../images/Emo99.gif

והוא היה לפני שאהבתי אותם..אז אח"כ חיפשתי אותו ותליתי

Bleed for Me

New member
המממ

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי:TG הקליפ הראשון שראיתי:5 כאלרס התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:זה אני כבר לא זוכרת.. הראיון הראשון שראיתי:בטח משהו בTOTP השיר הראשון שהורדתי:TG

Little Sapir

New member
אני בקושי זוכרת...

(למרות שזה היה רק לפניי חודשיים בערך) השיר הראשון שראיתי: 5 Colours In Her Hair הקליפ הראשון שראיתי: that girl או Obviously אני לא בטוחה. התמונה הראשונה ששמרתי: שוב לא בטוחה. הראיון הראשון שראיתי: שניה אני אזכר....... לא, לא זוכרת! השיר הראשון שהורדתי: הורדתי מיליוני שירים ברצף, לא זוכרת מה ירד ראשון
בקיצור אני סנילית!

adi455

New member
וואי! עונה...

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: והרגשתי שטום לגמרי הורס לדני בהתחלה..(עבר לי אחרי זה!*) Too Close For Comfort הקליפ הראשון שראיתי:לא זוכרת, נראה לי בין הראשונים- You've Got A Friend התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: ----------- הראיון הראשון שראיתי: אהמ אהמ השיר הראשון שהורדתי:לא הורדתי שירז צרבה לי את הדיסקים...ואז אחרי המון המון זמן, אממ D:

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo13.gif

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: 5CIHH הקליפ הראשון שראיתי: 5CIHH התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: אהההה אני יודעת בערך חח
האלו שבאתר שלהם מהקליפ IBO הראיון הראשון שראיתי: ממממ אני חושדת שזה הראיון שהכריחו אותם לאכול כל מני דברים... השיר הראשון שהורדתי: IBO

למעלה