הדבר הראשון

DoLi it is Me

New member
סופסוף טוי טוי .. D:

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי:האמ.. אני חושבת שטרנסילבניה
[נו מה אני הכרתי אותם רק בתחילת הלימודים של שנה שעברה]. הקליפ הראשון שראיתי:האמ.. שחברה שלי [שירז] הראתה לי שהם שרים נראלי ROTF התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:
הראיון הראשון שראיתי:ואי לא וזכרת>< השיר הראשון שהורדתי: האמ.. פייב קלרס

MyTearsDontFall

New member
אני@!#@

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי:מ. או 5CIHH או AAY הקליפ הראשון שראיתי:ממ. טאט גירל? התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: חח פיי לאזוכרת..בטח של דאגי הראיון הראשון שראיתי:ממ לאדעת.. השיר הראשון שהורדתי: AAY

Yu vi

New member
הווו אני מקווה שאני אצליח לזכור../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: אייל בי אוקיי אבל זה היה לפניי חצי שנה, רק אחריי זה שמעתי אול אבאוט יו והתאהבתי
הקליפ הראשון שראיתי: אממ... הסירטון שהארי מעיר את כולם XD אבל אם מדובר על קליפ מוזיקה אז אוביאסלי בMTV
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: אממממממ
משו שבריל שלחה לי >< יש מצב שזאת שהוספתי.. הראיון הראשון שראיתי: הראיון שדאגי מתוודה שהוא רוצה לשחק בסרט פורנו XD השיר הראשון שהורדתי: אול אבאוט יו אבל לא אני הורדתי אותו אותו, אימיול לא עובד O.ם ותודה בריל על כל השירימוס P: למרות שתשיר הזה שארון הביאה לי
תצילו אותי ממלתעות המתמטיקה

baril

New member
../images/Emo119.gif|Yייפ|אח אח מה היית עושה בלעדיי?D:

~הצניעות חוגגת, סתמו
~

butbut

New member
תצילו אותי ממת'!!!!..אני שונאת!וזה שונא אותי!

זה כאילו בכוונה מנסה לגרום לי לא להבין,פרבולות!אני שונאת פרבולות!!! מי המציא את הקו המפגר הזה?

HiLa0mcfly

New member
הדברים הראשונים שלי =]

ואיי הרבה זמן לא הייתי בפורוםםם יש לי טונה דברים בבצפר השיר הראשון ששמעתי של מקפליי:סורי איז נוט גוד אינף הקליפ הראשון שראיתי:פייב קולורב אין אהר האר התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:תמונה של דני
הראיון הראשון שראיתי:אממ אני לא זוכרת זה היה לפני הרבה זמן D; השיר הראשון שהורדתי:פייב קולורס אין אהר האר

אני עונהD;

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: All About You
הקליפ הראשון שראיתי: Obviously
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: אין לי מושג :O הראיון הראשון שראיתי: לא זוכרת.. כשהכרתי אותם ראיתי מלאאאא סרטונים שלהם אחד אחרי השני ^^ השיר הראשון שהורדתי: לאדעת חח

The Psycho Girl

New member
../images/Emo125.gif

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: השיר הראשון היה בילד מי עפ באטרקפ עם באסט רק שלהם שמעתי that girl הקליפ הראשון שראיתי: that girl
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: כל התמונות שלי מתו יחד עם המחשב וזה מחשב זמני אז אין לי מה לשים =/ הראיון הראשון שראיתי: http://www.youtube.com/watch?v=8SeEygZLcpQ&mode=related&search= לפני שנתיים , הקונפשיין של טום . אני זוכרת שחשבתי מיזה האידיוט הזה שגוזל את הזמן של ג'ימס XDD השיר הראשון שהורדתי: בהתחלה אף אחד מהשירים שהורדתי לא עבדו לי חוץ מ rot3f הזוי ביותר

just orr

New member
אני ../images/Emo13.gif

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: All About You הקליפ הראשון שראיתי: אממ... אני חושבת שד'את גירל.. או פייב קולורז... את שניהם באותו יום, ואני לא זוכרת איזה קודם ^^" התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: לא שמרתי אותה, שלחו לי. תודה תותי D:
הראיון הראשון שראיתי: חח את זה אני ממש לא זוכרת.. XDD השיר הראשון שהורדתי: לא זכרתי איזה, אז בדקתי... (נו, יש במחשב אפשרות כזאת לראות מתי זה נשמר במחשב) וכתוב לי פריידיי נייט. אבל אני חושבת שדווקא AAY או משהו כזה... ותודה רבה לשירווושששש שהכירה לנו אותםם ^^

roni poynter

New member
נמנמנננ...:p

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: IAAY
הקליפ הראשון שראיתי: IAAY מלמעלה..ראיתי תקליפ ב-MTV ומשם הכרתי אותם^^
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:אממ אני חושבת שזאתת..
((לא בטוחה ))
הראיון הראשון שראיתי:פייי..אינלישמץץ..
השיר הראשון שהורדתי: הורדתי את IAAY ואז הורדתי אחריו את כל שאר השירים...!=]

MINE../images/Emo39.gif

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי:5CIHH ובהתחלה ששלי השמיעה לי אותו לא ממש התלהבתי!
הקליפ הראשון שראיתי:אהה! אני יודעת מה! that girl! שלי שלחה לי אימייל עם טונות קישורים ליוטוב וזה היה הראשון...
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:מצורפת..=] [אני לא בטוחה שזאת הראשונה.. סורי
]
הראיון הראשון שראיתי:ואו.. נראלכם שאני זוכרת?! נראלי ש.... טוב נו אני לא זוכרת...
השיר הראשון שהורדתי: אני הורדתי באלבומים [יותר נכון אבא שלי..] הראשון שירד היה JML אתן יודעות שבהתחלה לא הצלחתי לבחור מי הפייב שלי: דני או דאגי ובסוף התאהבתי
בדאאגיי נואשוותת...
אווו... נוסטלגיה!
ואני מבקשת שתצטערו בפני כל הסניליות שבפורום!
|אניאניאני| אווףףף... אני כזה משועממם בבצפר..
אני לומדת ארבעה ימים בשבוע עד 3.. אני רוצה לראות את כולכן שוב! [במיוחד אותך נסטיה!
] מחר לימודים..
בהצלחה לכולן בלימודים [ובבגרויות למי שיש]!!!

sweet shir

New member
חיחי אני סיימתי היום ב-11:25. ../images/Emo6.gif

~מסיימת עם הרשעות~ XD

מהההה????../images/Emo2.gif

לנו אף פעם לא נותנים לצאת לפני 12:00 הם אומרים שאסור...
אבל שיהיה לך בכייייייייף!!!!

sweet shir

New member
חחח כה, בחטיבה לא הרשו.. בתיכון יש חוקים

שונים. השער פתוח לרווחה.. והם בגישה של: "בכיף, תבריז, אבל את תשא בתוצאות בסוף (הורדות ציון, חוסר בתעודת בגרות וכו')"

M C F L Y 1

New member
אאאניי DD:

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: מממ .. I Got You
הקליפ הראשון שראיתי: That Girl
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: אייזה קווקקקי !
הראיון הראשון שראיתי: מהפוורום משהוו מ TOTP
השיר הראשון שהורדתי: 5CIHH

:}

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: All About you או Five colours in her hair, רוב הסיכויים שהראשון:) הקליפ הראשון שראיתי: כנ"ל... התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: ... לא ידוע >< חוצמזה, פירמטו לי את המחשב כל כך הרבה פעמים מאז.. הראיון הראשון שראיתי: לא זוכרת.. סנילית XDDD השיר הראשון שהורדתי: AAY או FCIHH

למעלה