הדבר הראשון

Lex 1

New member
מה שכרוך זכרון לא טוב בשבילי... ><"

הזכרון שלי גרוע ברמות מפחידות
השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: זה היה בטלוויזיה, אז ככה שהקליפ+השיר זה יחד.. ואני חושבת שזה היה Obviously או AAY.
הקליפ הראשון שראיתי: כפי שכבר טענתי, Obviously או AAY.
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: פחחח אין מצב שאני זוכרת, תמונה של דאג נדמה לי..
הראיון הראשון שראיתי: אין מצב שאני זוכרת...
השיר הראשון שהורדתי: TCFC או TBOPK או שיכול להיות שניהם יחדיו.. ><

T h a t G i r l

New member
אני:]

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: She Falls Asleep וAAY הקליפ הראשון שראיתי:AAY התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:של הארי מAAY אני חושבת שזאת זאת--> הראיון הראשון שראיתי:עם האימהות אני חושבתXD השיר הראשון שהורדתי:אממ לא הורדתי חברה שלי שהכירה לי אותם שלחה לי הכל D:

../images/Emo54.gifהדבר הראשון... הממ.

אתן תאלצנה לסלוח לי שאין תמונה, בגלל שאני במחשבים בקולג' [מכללה, וואטאבר], ואין לי כאן תמונות. יאפ. ><] השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: אומ. ההוא שהשמיעו באתר הרשמי של JML. אני חושבת שזה היה 5CIHH. הקליפ הראשון שראיתי: רבאק, אני לא זוכרת.
אני חושבת שזה היה.. אממ... AAY, אולי, או Obviously. התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: אין לי כאן, גאד-דמט. אבל זה היה איזה רקע שפרסמו כאן. לא, בעצם זו הייתה תמונה של דני.
חמוד קטן. הראיון הראשון שראיתי: שאני אזכור?! אממ.. בטח משהו ב-TMi, או-משו-כזה. השיר הראשון שהורדתי: 5CIHH וגם TG. מה לעשות, זה השירים הראשונים שמופיעים באימיול כשכותבים מקפליי על המוסיקה... XD

Mcfly for ever

New member
אני =]

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: Obviously הקליפ הראשון שראיתי: Don't stop me now התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:
הראיון הראשון שראיתי: וואי.. אני ממש ממש לא זוכרת השיר הראשון שהורדתי: לא הורדתי שום שיר כי לקחתי את כל השירים מהתיקיה של אחותי

meningher

New member
עונה :)

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: ill be okay- אני זוכרת שחשבתי שהם סתם כאלה חביבים ואולי קצת פסורים אבל אז התאהבתי- חמודיזים :p הקליפ הראשון שראיתי: ill be okay אני מניחה התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: זו? יש לי גם נמשים אז אהבתי את זה אצלו, ובכללי הוא סקס משין :p הראיון הראשון שראיתי: פפפפ לא זוכרת ראיתי כל כךךךך הרבה! השיר הראשון שהורדתי: all about you- אבל קיבלתי לפני זה שבעה שירים מחברה ובגלל זה המשכתי להוריד ולשמוע- תודה לאל :p

Himeka

New member
אוקע. עונה. תקראו!../images/Emo69.gif

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: 5CIHH הקליפ הראשון שראיתי: FCIHH התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: לא זוכרת.>> הראיון הראשון שראיתי: הראמ.. גם לא זוכרת. Oם; השיר הראשון שהורדתי: 5CIHH

Simple Girl 182

New member
שלי..!!! [בדיליי באמת מטורף]

זה היה כלכך מזמן.. אני לא בטוחה שאני זוכרת..
השיר הראשון של מקפליי ששמעתי:
Obviously
הקליפ הראשון שראיתי:
That Girl
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:
ממש במקרה מצאתי אותה כי התמונות הישנות שהיו לי נמחקו
הראיון הראשון שראיתי:
את זה אני אמת לא זוכרת
השיר הראשון שהורדתי:
לא היה שיר אחד.. אני הורדתי את כל הדיסקים שלהם [אז היה רק 2]

ShellyJones

New member
אני!(= באיחור ענק...

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: FCIHH הקליפ הראשון שראיתי: AAY התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: אין לי מושג... הראיון הראשון שראיתי: לא בדיוק ראיון, או שכן? הם שיחקו בכדורגל-שולחן או איך שלא קוראים לזה בימינו, ורקדו ריקוד מוזר, ואיחלו יומולדת שמח למעריצה.... השיר הראשון שהורדתי: i'll be ok (=

simpsonit

New member
אני ../images/Emo3.gif

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי:פייב קלורז הקליפ הראשון שראיתי:גם פייב קלורז התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:מממ תראו בתמונה (התמונה הראשונה שראיתי שלהם) הראיון הראשון שראיתי:ממ לא זוכרת XDD השיר הראשון שהורדתי:פייב קלורז

למעלה