הדבר הראשון

הדבר הראשון../images/Emo99.gif

השיר הראשון: that girl הקליפ הראשון:that girl (השיר והקליפ ביחד חחחח) התמונה הראשונה ששמרתי: תאמינו או לא אני מכירה אותם כבר שנתיים והתמונה הראשונה ששמרתי היא..>> הראיון הראשון שראיתי: וואי אני ממש אבל ממש לא זוכרת חחח השיר הראשון שהורדתי: i've got you... זו הייתה אהבה משמיעה ראשונה (פעם ראשונה ששמעתי את זה הייתה במייספייס של מקפליי... חחח)

kelly7i

New member
אני גם זוכרת!0.0

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: sorrys not good enough
הקליפ הראשון שראיתי: יש מצב שאותו
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: אני ממש לא זוכרת, אבל אני ישים תמונה שאני זוכרת שזה מהיום הראשון שהתחלתי לחקור תמונות שלהם
הראיון הראשון שראיתי: מאיפה לי
השיר הראשון שהורדתי: לא היה לי בהתחלה אין להוריד, ואז חברה שלחה לי איזה 3- star girl,i wanna hold you, sorry, ill be ok

kelly7i

New member
אגב, זה היה הרקע שלי במחשב לאיזה כמה חודשיםXD

ואני זוכרת עוד איזה 3 תמונות ששמרתי על ההתחלה

סאמוואן

New member
עונה..

השיר הראון של מקפליי ששמעתי: 5cihh זה היה כשראיתי ביוטיוב את ההופעה שלהם ביחד עם באסטד(וזה בעצם גם הקליפ הראשון שלהם שראיתי-אם זה נחשב..) הקליפ הראשון שראיתי: אם לא ההופעה שלהם אם באסטד אז אני חושבת שהקליפ של pleas pleas אם אני לא טועה... התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:
הראיון הראשון שראיתי: אני ממש אבל ממש לא זוכרת... השיר הראשון שהורדתי: 5cihh

LironPoynter

New member
אניD:

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: Five colors, בג'אסט מיי לאק.XD
הקליפ הראשון שראיתי: נראה לי שפליזפליז.
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: סביר להניח שזו זאת
איזה קטנים^.^
הראיון הראשון שראיתי: וואו את זה אני באמת לא זוכרת.><
|השיר הראשון שהורדתי: I've got you.
אהה נוסטלגיה<:

McSon of Busted

New member
פחע *מנסה לרענן את זכרוני.../images/Emo12.gif*

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: מממ...חושבת המון....I wanna hold you! הקליפ הראשון שראיתי: I'll be OK אני חושבת
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: זאתי, אני חושבת
הראיון הראשון שראיתי: נמ. זה אני כבר לא זוכרת D: השיר הראשון שהורדתי: I Wanna Hold You

rox love BSM

New member
Me!

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי:that girl הקליפ הראשון שראיתי:that girl התמונה הראשונה ששמרתי במחשב:נראה לי שזו.. הראיון הראשון שראיתי:אפ קלוז אנד פרסונל 4,אבל בגלל שזה לא בדיוק ראיון אז השני משהו בפופוורלד. השיר הראשון שהורדתי:דאת' גירל ואוביסלי,הורדתי אותם ביחד.

McFlyRoni

New member
יווווו ../images/Emo178.gif

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: נראלי all about you
הקליפ הראשון שראיתי: וואי וואי.. please please?
התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: חחחח ע ל ו ב (שמרתי אחת מהתמונות של הסט הזה..) -->
הראיון הראשון שראיתי: איניל שמץץ בהתחלה פשוט ח-ר-ש-ת-י על יוטיוב..
השיר הראשון שהורדתי: הורדתי כמה ביחד אני חושבת

Sivan McFLY

New member
אהההה ולא תזכירי אותי נכון??../images/Emo7.gif

הרי..הרי...מי הפגישה אותך עם דני ודאגי?? מיי??

McFlyRoni

New member
:|

קרדיט לסיון שהכירה לי את מקפליי בעזרת תמונה של דני (ואמרתי שהוא מכוער שם ^^ טוב עדיין אני חושבת ככה לגבי התמונה הזאת XD). טוב לך?

Sivan McFLY

New member
כן ../images/Emo9.gif

מה יש לך נגד התמונה היפה הזאת מההה?? אני בוהה בה כל היו מעל המסך מחשבבב

Sivan McFLY

New member
רוני ידועה בתור ילדה עם טעם מוזר...

חחחח סתא סתאאםםםםםםםםם יש לך טעם מדהים!!!! |אמאלההיאתהרוגאותי| עדיין.... אני לא מבינה מה ישלך מהתמונה הזאת... אייי הוא כ"כ יפההה

McFlyRoni

New member
חח אני באמת הולכת להרוג אותך.

ואת ילדה חולה
כבר אמרתי את זה כמה פעמים לא? (; ואינלי שומדבר נגד התמונה הזאת :| הוא פשוט נראה בה שונה, וקטן יותר (בגיל ובמראה החיצוני..)!! זה הכל :S

Sivan McFLY

New member
אני לא חולה.. אני מצ'וגעת! XDDD

עדיין.... הוא יאפההההה דנייייייייייייייייייידנידנידנידנידנידנדידנידנדידנידניייי
מאוהב|

sweet shir

New member
ממ אנלא זוכרת כלום אבל ננסהXD

השיר הראשון של מקפליי ששמעתי: ממ לא זוכרת, כי הורדתי איזה 10-20 שירים בבת אחת~ הקליפ הראשון שראיתי: ממ אני חושבת שאו אול אבוט יו או ד'ת גירל. התמונה הראשונה ששמרתי במחשב: דאגי. חחחחחחח הראיון הראשון שראיתי: פפ לא זוכרת. אבל מהאלו הנפוצים ביוטיוב חח השיר הראשון שהורדתי: מה שכתבתי למעלה, הורדתי מלא בבת אחת... ^__^

למעלה