ספרות

shayred

New member
תגידו האם הסיפור תהילה של שי עגנון

ירד במיקוד או לא?...כי ברשימת יצירות שלנו המורה שלי כתבה שזה ירד אבל במתכונת היה שאלה שהסיפור היחידי ממה שלמדנו שאפשר היה לענות לפיו היה תהילה!

נוווווווווווווווווווווווווווווווווו

נוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><<><><><><><><><><><><><><><<><><><><<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>< OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Moondust

New member
שאלה על פרק השירה

בהוראות של המתכונת וגם בהוראות של הבגרות משנה שעברה כתוב שצריך לענות על שתי שאלות, כל אחת לפי משורר אחר. אז אומר שאפשר לענות של שני שירים מודרניים, אחד של עמיחי והשני של רחל (נניח)? כי אמרו לנו שצריך לבחור שני פרקים שונים, אבל מההוראה משתמע אחרת.

ליזי33

New member
"תפוחים מן המדבר" נשאר?

במיקוד של משרד החינוך רשמו שלא יכללו בסיפור קצר שני סיפורים עבריים מהמחצית השנייה של המאה ה-20 אבל יש שלוש בתוכנית לימודים
לאיזה הם התכוונו? אני לא מבינה..המורה שלי אמרה ש"תפוחים מן המדבר" נשאר אבל לפי המיקוד זה ירד שמישהו יעזור לי ויסביר לי פעם אחתמה נכון..תודה!

ליזי33

New member
אז מה נשאר מסיפורים קצרים ב..

מחצית השניה של המאה ה-20? אם משרד החינוך הדגיש שירדו ש-נ-י סיפורים עבריים אז מה נשאר? ומה בדיוק ירד? תודה..

לפי מה שאני יודעת

שני הסיפורים שמדובר-זה תפוחים מן המדבר..וסיפור בלי כתובת.. נראה לי שיש רק שתיים אז שתיהם ירדו כאילו...

ליזי33

New member
אנחנו למדנו גם "יד ושם" בחלק הזה

אוף :/ הבית ספר שלי אומר של-א ירד תפוחים מן המדבר

kego

New member
רשימת יצירות??

אני נבחנת ב 5 יחידות ספרות מוגבר.. העניין הוא שלמדתי לבד מחומר שהשגתי אך לא נאמר לי שצריך להגיש רשימת יצירות... אני נבחנת כאינטרנית משנה, סיימתי תיכון לפני 4 שנים.. מישהו יודע מה זה אומר ומה צריך לעשות??

Moondust

New member
שאלה על השירה

בהוראות של הבחינה (גם במתכונת שלנו וגם בטופס של הבגרות מלפני שנה) כתוב שצריך לבחור שני שירים, כל אחד של משורר אחר. לנו אמרו שצריך לבחור מתוך שירה מודרנית, שירת ימה"ב ושירת ביאליק שני שירים, כל אחד מפרק אחר. אבל לפי ההוראות משתמע שמותר גם לענות על שיר של עמיחי ועל שיר של רחל (נניח) למרות ששניהם מודרניים. מה נכון?

Moondust

New member
איך *זה* קרה? ../images/Emo12.gif

הייתי בטוחה שהשאלה הקודמת עברה עמוד וששירשרתי למקום אחר... נו מילא.

ahbarfilez

New member
אם אומרים לך שני משוררים שונים,

אז אפשר. אלה ההוראות, ככה אפשר להבין אותן. גם אני בהתחלה לא הבנתי. אבל הם לא יוכלו לטעון שטעית , כי הניסוח של ההוראות מאפשר את זה.

שאלה דחופה../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

בפרק של הדרמה.. מספיק ללמוד רק את אנטיגונה או שצריך עוד דרמה? ובפרק של הרומן..רק סיפור פשוט זה מספיק נכון?.. היות ובטוח תהיה שאלה על סיפור פשוט תודה

למעלה