הפינה של יעל(י)

ג ב ש ו ש

New member
עונה כפרעלייכם../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: "בוא" בהופעה חיה כמובן
לא מפסיק לשמוע... השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: "איך מרגישים כשזה נגמר"-נינט טייב
אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע:"יחפה"-נינט טייב
תמונונת שבועיתושכפרע:אממ אין לי תמונה שבועית כזו..חחח המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע:אל תסעו לעזריאלי בחגים
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"?-לא כפרה

dabnir15

New member
דברתי על עזריאלי/קינונים בכלל ברחבי

הארץ! הם מפוצצים באנשים! אבל גם הדיסק של נינט טוב:] נו אתן מכירות אותי.

Margarita chum

New member
טוב, כן...../images/Emo215.gif

אבל "סקעת" פי אלף יותר!! והרי לך - הפקה מוזיקלית של אביב גפן, מול (עוד) הפקה מוצלחת של יזהר אשדות....(ואני כבר לא סופרת כמה כי פשוט כל אלבום שהוא מפיק עשוי כל כך טוב, ולו כמובן בתור מפיק מוזיקלי יש חלק גדול בכך). סתם הודעה לא קשורה................. פשוט רציתי להגיד שיזהר אשדות הוא יוצר מדהים, ומפיק מוזיקלי מצויין.

עונה ..

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: " ואולי "
השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: מממ .. ניו יורק רפיח - שייגעצ . אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: DVD LIVE , של עברי . תמונונת שבועיתושכפרע: התמונה מההופעה בדימונה. המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: אממ .. אין
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? לפעמייייייים

sharwan

New member
אני... ../images/Emo13.gif

השיר הכל כך שבועי שלכם של עברושכפרע: הכוס הכחולה וFIGHT השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: COLD HARD BITCH אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: החדש של אוונסנס תמונונת שבועיתושכפרע: ---->>> את רוב זמני ביליתי בשירותים במלון באילת. נו מה? יש שם טלפון!!!!!!
המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: ממ... אל תקחו פינות של אנשים?
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? לא... אבל נשמאמי זה כבר משו אחר

למעלה