הפינה של יעל(י)

נמ...

השיר הכל כך שבועי שלכם של עברי: ליאונרדו השיר השבועי שלכם של מי שבא לכם: נר על החלון- פבלו רוזנברג. סוף שבוע נעים לכולנו.

dabnir15

New member
את בורחת הוא נצמד ללב.

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: בראש השנה (עדיין) השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: נצמד ללב- גלעד שגב (למרות שעוד אין לי אותו
), איתו לנצח- קרח 9 אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: גלעד שגב- עכשיו טוב (נו עד שיהיה לי את האהבה נשארת:( , אוהד חיטמן- אוהד חיטמן תמונונת שבועיתושכפרע: לולו הקטנה :( המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: תנצלו כל רגע בחופש כי הוא נעלם מהר
. שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? כן:] כפרעלייך יעלי!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק כפרעליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chaaai

New member
כפרעל יעל... שרוני...

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: ג'קט השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: הנך יפה- ריכל פרוז'קט אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: BTB של כריסוש תמונונת שבועיתושכפרע: לא המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: לכו למסיבה עם אריאל. זה כל כך יפה לראות אותו מסטול. שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? נדפקתם =\\

ברוש15

New member
הו השיעמום../images/Emo3.gif

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: מתחמם השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: צועקים על אהבה/סינרגיה,לחבק אותך/ סינרגיה ומוכרת לי מפעם/דין דין אביב אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: אין אבל כל מיני שירי סינרגיה למיניהן
[מודה עוד אין את הדיסק
] תמונונת שבועיתושכפרע:
המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: אייסים ביתיים
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? לפעמים

vered151

New member
כדאי לך לקנות אותו הוא

פשוט ממממעעעעווווללללהההה!!!!!!

booba 1

New member
יום שישי ה13 שמח ../images/Emo13.gif

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע:לאונרדו!
השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: luka-uzanna vega אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: ממ
תמונונת שבועיתושכפרע: תמונה יפה מבראשית
אני וחברה המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: היום תראו סרטים מפחידים למרות שהכל שטויות
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"?
לא

driffted girl

New member
"כמה שתית?! מספיק בשביל למלא ניאגרה

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע:
- פז'ו צבאית
השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: oasis- live forever אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: קרן פלס- אם אלה החיים! תמונונת שבועיתושכפרע:
מקום 7 באליפות עולם זה לא כ-ז-ה נורא נכון
המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: להיות אינטרסנט זה דבר חיוני שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? מ-מ-ש לא...רק בשביל הקטעים

driffted girl

New member
לא אני

זאת החברה הכי טובה שלי- טניה סימן-טוב, אלופת ג'ודו באירופה ומדורגת 9 בעולם

למעלה