הפינה של יעל(י)

Covers girl

New member
"אומרת שנהיה משעמם."

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: חורף. השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: אבא עורך דין\ שייגעצ, מרלין מונרו\ שייגעצ, Sexyback\ Justin Timbarlake. אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: שייגעצ- משקאות חריפים. תמונונת שבועיתושכפרע:
--> המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: תראו את רנט!!!
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? לפעמים, כשמתפלק.
שבוע טוב.

maymayush

New member
לשבור את הנוף.

מישהו כאן שמע על הביטוי הזה פעם? בחיים לא שמעתי... מוזר. השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: "בוא" אלקטרוני, "איש יקר". השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: "צועקים על אהבה" של סינרגיה, החדש ללא השם של רפאל. וכם הביצוע שלו ל-"תגידי לו" של אוהד חיטמן, "היא יודעת" של נינט. אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: עדיין "האהבה נשארת" של גלעד שגב. תמונונת שבועיתושכפרע: מוותרת... לוקח שנה עד שהתמונות עולות פה. המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: עדיין האלבום החדש של גלעד שגב. שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? האמת? אני לא חושבת שאי פעם אמרתי (או כתבתי) את המילה הזו. וגם לא שמעתי (או קראתי אותה... עד היום) הרבה. (מצחיק שרק לפני כמה דקות דיברנו כמה חברות עם מישהי בטלפון, והיא עושה "כפרע" ואני חושבת לעצמי שזה ממש מוזר לי לשמוע את המילה הזו ושאני לא רגילה)...

האגוש

New member
me!!!

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: "אדוני, "יותר טוב כלום", "לאונרדו"... השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: Bright Eyes-Old Soul Song אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: Bright Eyes-I'm Wide Awake It's Morning תמונונת שבועיתושכפרע: חברה שלי החליטה לאפר אותי כמו נינט
המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: בר
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? לא, אבל אני אומרת כפרעליך.

dabnir15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ברוש15

New member
מושלמת ../images/Emo9.gif

יומיים רצופים של הגרי
והתמונה יפה!! רציתי להגיד לך כשראיתי בפלפון

Arielcohen

New member
כפרעלייך../images/Emo9.gif

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע:"האנשים החדשים". השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע:Dandy Warhols Vs Mousse T - Honey As A Dandy אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע:"Kelis was here" תמונונת שבועיתושכפרע:----------> המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע:לקוות שהחג הבא יגיע מהר. שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"?רק במסנג'ר
ורק לקצינה שלי, אבל רק כי היא תמיד עושה לי "כפרעלייך" אז אני מחזיר

כפרע ../images/Emo12.gif

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: איש יקר כפרעליו
השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: יחד נתגבר, יום יפה - סינרגיה אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: מרגיש אחר - סינרגיה תמונונת שבועיתושכפרע: אעאעאעאעא זה נגמררר:):):) נו מור גיישר
המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: אל תעשו כמוני! צאו מהבית
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? אמממ.. שאני כועסת על מישהו אני אומרת לו "תסלח לי כפרעלייך"

למעלה