הפינה של יעל(י)

"בנאדם רזה לא יכול לעושת דיאטה!"../images/Emo6.gif

יומולדת לתמרע
מזל"ט
השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: "שירים"
השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: המ... יש הרבה
אבל זה בטוח של- Yeah Yeah Yeahs
או של-My Chemical Romance
או של- Evanescence
אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: נו.. שורותיים מעליי
תמונונת שבועיתושכפרע: תמרע הכפרע
המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: המ... לכו לשנקין
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? לפעמים

sharwan

New member
תנסה להקטין אותה בצייר ../images/Emo9.gif

ובקשר לתשובות שלך: אוונסנס!!!
*סגידה*

booba 1

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אוונסנס../images/Emo70.gif

shaaaaani

New member
והוא לוחש לי ילד תיזהר,

מאנשים שמחייכים :] השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: ממ.. כבשים :] השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: יוני בלוך- התקף לב קטן אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: שי גבסו- במקומי תמונונת שבועיתושכפרע: - המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: קפוצ'ינו זה טעים!
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? חחחחחחח כע XD בצחוק כזה
שבוע מלא כפרות שיהיה לכם. גמלך :]

SRonush

New member
כפרעליך../images/Emo6.gif

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: מתחמם
השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: לילות לבנים של אביבגפן.
אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: לילות לבנים. תמונונת שבועיתושכפרע: יש הרבה
אני לאדעת מה לבחור..
אולי עוד מעט אני אעלה. המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: להפסיק לחבר לכל מילה אחרונה "כפרע"
. וגם..קודם כל, מהיום, ירושלים
. אני כלכך מאוהבת בה. זה הכל, האווירה, האוויר [מה,ממש נעים בה, יחסית לפה, שחם כלכך], וגם ת"א
. אני מרגישה כמו מדריך טיולים, איזה אייל פלד או משהו, תסעו לפה,תסעו לשם
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? כשבא לי

bazmaster

New member
i have become comftrably numb...

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע:לא משהו מיוחד השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע:dogs-pink floyd אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע:houses of the holy-led zeppelin תמונונת שבועיתושכפרע: המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע:הא...שניצל תירס? שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"?האמת? אף פעם

TauberiT

New member
יא, התגעגעתי../images/Emo6.gif

כולה שלושה ימים
השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: זכיתי לאהוב/יותר טוב כלום השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: מכה אפורה/משהו קטן וטוב- בביצוע של חמש גיטרות, זמרת, והמון קולות רקע
אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: זל"אד, או יותר טוב כלום [יותר מידי עברי לשבוע אחד, אחרי שהמוןן זמן לא שמעתי
] תמונונת שבועיתושכפרע: "בשדה כותנה קבוצת שחורים קוטפת...בשדה כותנה קוטפת כל היום..." [המ, כן, אני שחורה
] המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: לא לתת לחבורת מבוגרים להחליט איפה אוכלים, וללכת לאנשהו לבד ולראות איך כולם באים אחריכם!! אה, ולכול בפינגווין
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? הרבה יותר מידי, כפרע
שבוע מקסים, כפרעליכם

"..גם אם כבר אין לי כח.."

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: "אדוני" השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: "איתי" / קרן פלס אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע:
תמונונת שבועיתושכפרע: -> המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: אל תפריעו לאף אחד בדרכו האומללה.. [חח] שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? לא ממש.

תשובות כפרע../images/Emo6.gif

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: "חורף" המדהים.. השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: call me when your sober אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: תמונה שבועיתושכפרע: הפרצוף שלי והרגל של חברה שלי באילת סופסוף פיתחתי תתמונות.. חח היא חרטה לעצמה על הרגל כוכב במספריים המשוגעת
המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: אל תפתחו יותר מידי ציפיות.. אתם סתם תתאכזבו... שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? אממ לא במיוחד אם כבר אז לאח שלי כפרעליו

למעלה