שרשור דמדומים

adiyon2

New member
לא יאמן איזה תהליך היא עברה

מהבחורה האהובה ביותר בוילה לבחורה השנואה ביותר. היא תופתע כשתגלה את זה בחוץ. התהליך לא ממש הצליח.

Lichy7

New member
תהליך תהליך..

מקווה שיום שלישי יסתיים התהליך שלה כי בקצב של ה 7 נשמות הזו, עוד יתחיל התהליך שלנו במקום

דקל69

New member
אני לא חושבת שענבר בדרגת חשיבות כזאת גדולה

בשביל שיצעקו לה. היא ממלאת את משבצת האויר ונושאת כליה של קרן. רק אצל הצופים היותר הדוקים משתקפת דמותה העלובה, הממורמרת, הרעה והקטנונית. וכן, לא תהיה עוד הזדמנות עד לסוף. הפחד שלי שאתי בגלל הלופ שנכנסה אליו בגלל ההעמדה תהרוס לעצמה ותראה את פגיעותה לפני הבנים ואז כאקט של רחמים הם יוציאו דוקא אותה מכיון שהיא בנפילה מהמצב. הבנים (לפי השיחה לפני שעה) סגורים להדיח את ענבר, הם דיברו שאתי תהיה מועמדת בעתיד שוב ושוב (משמע הם מתכוונים להשאיר אותה) ורק אם אתי תראה חולשה או סוג של התמוןטטות הם יכולים להתחרט. מה שכן, אורטל (למרות הכל) עדיין עומדת לצידה של אתי ולא תיתן ליוני לבגוד באתי, ואף היא לא תעשה זאת ותמליץ לבנים להדיח את אתי, היא רק תתרחק ותזהר להבא.

didush100

New member
ליהיא מחבקת את ענבר

אם היא רק היתה יודעת איך הפוסטמה מרכלת עליה מאחורי הגב

טלומרז

New member
ענבר חלאת האדם מדברת על תהליך שלא השלימה...

על איזה תהליך מדובר? מגולם לנחש צפע? אני לא מאמינה שיש שלישיית הדחה כזאת וכל מה שאני רוצה שהפעם אתי לא תודח... לעולם לא הייתי מאמינה אם היו אומרים לי שענבר שהצבעתי עבורה ורק עבורה בהתחלה תהפוך למישהי שאני כבר לא מסוגלת לשאת את המראה והקול שלה על המסך.

noaxxx

New member
ענבר אומרת למור שהיא עדיין לא מיצתה,

ואני שואלת את עצמי, מה עוד נשאר לה לעשות שם? לרכל ולזמום עוד קצת תכ' מפגרות של כיתה ג'? אני רוצה לשמוע ממנה פעם אחת, לא רק שהיא לא מיצתה, אלא למה היא לא מיצתה. מה עוד היא יכולה להשיג שם כדי להרגיש מיצוי? ואני מתכוונת, חוץ מהמיליון. היא כבר היתה בשפל, וגם בשיא, ועכשיו היא סתם במצב סטטי ולא מעניין, אחרת, היא לא היתה מתעסקת עם העניינים של קרן מהבוקר עד הלילה. העניינים שהיא מתעסקת בהם בעצמה, כבר לא רלבנטיים ושייכים להיסטוריה. השיחה עם דניאל היתה על הדייט, וגם על איילת. אמנם גם אתי נמצאת באותו המצב, אבל היא, לפחות משעשעת.

טלומרז

New member
אתי כבר לא מזיקה. פחות מתייחסים אליה

ענבר פשוט גוש של רוע וקנאה, שאי אפשר לשאת יותר, ומעולם היא לא היתה משעשעת או נתנה משהו מעצמה לאחר. אני חושבת שגם לקרן ייטב בלי הזוועה הזאת שנדבקת אליה ומעודדת אותה להוציא ביחד איתה את הרוע והזלזול באחרות.

noaxxx

New member
לא מדוייק לגבי קרן...

בקרן יש רוע שייצא בכל מקרה. עם ענבר או בלעדיה. הכל תלוי באיזו שותפה חדשה היא תבחר במקרה שענבר תעוף. ככל שמישהי תידבק לקרן יותר חזק, ככה כמות הרוע והריכולים יגדלו.

didush100

New member
אפשר לכוון שעון לםי דניאל

כל לילה בשתיים היא מתחילה לאכול

da26

New member
זה נכון,אבל לא מרצון ../images/Emo3.gif

אני זוכרת שאני לא הייתי מסוגלת לאכול יותר מכמה ביסים בהתחלת הקשר עם בעלי.. הפרפרים וההתרגשות הרגו אותי

ענבר שואלת את דניאל למה איתן לא ניגש למועמדות

להדחה לאחר השידור ודניאל לא הבינה על מה היא מדברת

Lichy7

New member
וכמובן שהיא ניסתה להראות שהיא יודעת

לרגע אחד היא לא תיתן לאחרות לחשוב שאיתן לא משתף אותה בכל רחשי לבו

למעלה