../images/Emo68.gif../images/Emo27.gif
היי.. מה קורה? איך החיים? חיים אה? תגיד.. אתה מכיר את ההרגשה הזאת שאתה מצליח להפתיעה בנאדם שחשוב לך? אמממ לא
XD משהו שאתה מתכנן לא יותר מדי זמן והוא נדפק בדרך הרבה ואתה מתכוון לפרוש אבל לא מסוגל? אממ קצת רק בגלל שהוא הבנאדם שהכי מכיר אותך? איבדתי אותך
בגלל שהוא הבנאדם האהוב עליך? זה שיש איתו הרבה במשותף? (למה הסימני שאלה?!)? XD אז הצלחתי לארגן לדאני(אהמהיאחדשהבפורוםאהמ)אחלה של מסיבת הפתעה=] והיא כולה מופתעתP: וכמעט שברה את הטלפון בגלל זהXDDD כיף לך בחיים? כע מי אתה בכלל? אני שחף
אתה לא חייזר? לא! שים תמונה שלךP: לא! אתה זוכר חלומות? לפעמים.. היום היה לי אחד מוזרררררררררררר לי יש סיוטים מלזכור חלומות!! במיוחד שהסוף שלהם רע-_- ואז אני עוד זוכרת אותם(ואשכרה התגשמו..לא ישנתי אחרי המקרה השני שהיה בהפרש שבוע שלושה ימים..לא הייתי מסוגלת..פחדתי לחלום!!ואז ידיד שלי הצליח לשכנע אותי..ועדין יש לי טראומות..) שניים נפטרו לי.. וידעתי את זה בחלומות:O אני בנאדם הזוי=] אגב.. אני דוריןP: נעים מאוד! בונה אלה לא שאלות!! פאק..אני לא מקורית אה? חח את בסדר את חופרת כהP:? לא
אני צריכה להשאר ערה!! XD אסור לישון!! XD ב5 אני ואמא נוסעות לקחת את אחי מהנתב"גP: XD חזר לארץ!! XD והוא אמר שהוא קנה לי כמה חולצות של "פריקים"XD חחחח אתה מכיר את ההרגשה של להיות שונה בין כולם? כהה לי לדוגמא זה במשפחה.. אני באה ממשפחה של חצי ערסים.. ואני פריקית(או ככה הם קוראים לי)>< אתה מנגן על משהו? ממ אני יודע על פסנתר..
בכלל. בין כמה אתה?! 17ץ באוקטובר 18 יש לי שתי גיטרות סקסיות^^ אחת אקוסטית שחורה ואת קלאסיתXD אתה מחכה לשנה הבאה? לאאאאאאא צבאאאאאא זתומרת לבצפר.. חח אין לי בצפר =] לא יודעת למה.. אבל אני כן>< אולי כי זה שנה אחרונה עם הכתה שלי.. הגיוני לא? ואז מתפרקים.. אולי זה כי אני לא ראיתי מלא אנשים? אולי זה בכלל כי אני אוהבת בצפר?! (ממש לא..רק מתמטיקה1!) חח XD