הקורבן!

noy flat

New member
אני...

אפילו שאני לא נכנסת הרבה אני אכנס יותר... מבטיחה!!

../images/Emo220.gifשללה שללה=]

היי.. מה קורה? איך החיים? חיים אה? תגיד.. אתה מכיר את ההרגשה הזאת שאתה מצליח להפתיעה בנאדם שחשוב לך? משהו שאתה מתכנן לא יותר מדי זמן והוא נדפק בדרך הרבה ואתה מתכוון לפרוש אבל לא מסוגל? רק בגלל שהוא הבנאדם שהכי מכיר אותך? בגלל שהוא הבנאדם האהוב עליך? זה שיש איתו הרבה במשותף? (למה הסימני שאלה?!)? אז הצלחתי לארגן לדאני(אהמהיאחדשהבפורוםאהמ)אחלה של מסיבת הפתעה=] והיא כולה מופתעתP: וכמעט שברה את הטלפון בגלל זהXDDD כיף לך בחיים? מי אתה בכלל? אתה לא חייזר? שים תמונה שלךP: אתה זוכר חלומות? לי יש סיוטים מלזכור חלומות!! במיוחד שהסוף שלהם רע-_- ואז אני עוד זוכרת אותם(ואשכרה התגשמו..לא ישנתי אחרי המקרה השני שהיה בהפרש שבוע שלושה ימים..לא הייתי מסוגלת..פחדתי לחלום!!ואז ידיד שלי הצליח לשכנע אותי..ועדין יש לי טראומות..) שניים נפטרו לי.. וידעתי את זה בחלומות:O אני בנאדם הזוי=] אגב.. אני דוריןP: בונה אלה לא שאלות!! פאק..אני לא מקורית אה? חופרת כהP:? אני צריכה להשאר ערה!! אסור לישון!! ב5 אני ואמא נוסעות לקחת את אחי מהנתב"גP: חזר לארץ!! והוא אמר שהוא קנה לי כמה חולצות של "פריקים"XD אתה מכיר את ההרגשה של להיות שונה בין כולם? לי לדוגמא זה במשפחה.. אני באה ממשפחה של חצי ערסים.. ואני פריקית(או ככה הם קוראים לי)>< אתה מנגן על משהו? בכלל. בין כמה אתה?! יש לי שתי גיטרות סקסיות^^ אחת אקוסטית שחורה
ואת קלאסיתXD אתה מחכה לשנה הבאה? זתומרת לבצפר.. לא יודעת למה.. אבל אני כן>< אולי כי זה שנה אחרונה עם הכתה שלי.. הגיוני לא? ואז מתפרקים.. אולי זה כי אני לא ראיתי מלא אנשים? אולי זה בכלל כי אני אוהבת בצפר?! (ממש לא..רק מתמטיקה
1!) טוב אפסיק לחפור=] לילה טוב:)

X Slider

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo27.gif

היי.. מה קורה? איך החיים? חיים אה? תגיד.. אתה מכיר את ההרגשה הזאת שאתה מצליח להפתיעה בנאדם שחשוב לך? אמממ לא
XD משהו שאתה מתכנן לא יותר מדי זמן והוא נדפק בדרך הרבה ואתה מתכוון לפרוש אבל לא מסוגל? אממ קצת רק בגלל שהוא הבנאדם שהכי מכיר אותך? איבדתי אותך o_O בגלל שהוא הבנאדם האהוב עליך? זה שיש איתו הרבה במשותף? (למה הסימני שאלה?!)? XD אז הצלחתי לארגן לדאני(אהמהיאחדשהבפורוםאהמ)אחלה של מסיבת הפתעה=] והיא כולה מופתעתP: וכמעט שברה את הטלפון בגלל זהXDDD כיף לך בחיים? כע מי אתה בכלל? אני שחף
אתה לא חייזר? לא! שים תמונה שלךP: לא! אתה זוכר חלומות? לפעמים.. היום היה לי אחד מוזרררררררררררר לי יש סיוטים מלזכור חלומות!! במיוחד שהסוף שלהם רע-_- ואז אני עוד זוכרת אותם(ואשכרה התגשמו..לא ישנתי אחרי המקרה השני שהיה בהפרש שבוע שלושה ימים..לא הייתי מסוגלת..פחדתי לחלום!!ואז ידיד שלי הצליח לשכנע אותי..ועדין יש לי טראומות..) שניים נפטרו לי.. וידעתי את זה בחלומות:O אני בנאדם הזוי=] אגב.. אני דוריןP: נעים מאוד! בונה אלה לא שאלות!! פאק..אני לא מקורית אה? חח את בסדר את חופרת כהP:? לא
אני צריכה להשאר ערה!! XD אסור לישון!! XD ב5 אני ואמא נוסעות לקחת את אחי מהנתב"גP: XD חזר לארץ!! XD והוא אמר שהוא קנה לי כמה חולצות של "פריקים"XD חחחח אתה מכיר את ההרגשה של להיות שונה בין כולם? כהה לי לדוגמא זה במשפחה.. אני באה ממשפחה של חצי ערסים.. ואני פריקית(או ככה הם קוראים לי)>< אתה מנגן על משהו? ממ אני יודע על פסנתר.. o_O בכלל. בין כמה אתה?! 17ץ באוקטובר 18 יש לי שתי גיטרות סקסיות^^ אחת אקוסטית שחורה ואת קלאסיתXD אתה מחכה לשנה הבאה? לאאאאאאא צבאאאאאא זתומרת לבצפר.. חח אין לי בצפר =] לא יודעת למה.. אבל אני כן>< אולי כי זה שנה אחרונה עם הכתה שלי.. הגיוני לא? ואז מתפרקים.. אולי זה כי אני לא ראיתי מלא אנשים? אולי זה בכלל כי אני אוהבת בצפר?! (ממש לא..רק מתמטיקה1!) חח XD

dorkiflitz

New member
מנהל יקר

טחחחחחחח מה זה כל ההודעות המלקקות האלה?~אתה לא אמור לענות כאן~ מה נשמע? יופי. מה עושה? שומע עכשיו מוזיקה? אם כן, איזה שיר? שים תמונה שלך :] ואם לא אז שים תמונה שאתה הכי אוהב של טוקיו
אבל בכל זאת שים תמונה שלך :] נגה ורז ישנו אצלכם עוד כמה ימים, מגניב הא? לא.. נכון שאתה בא למפגש? באיזה משחת שיניים אתה משתמש? מה המידת נעליים שלך? איזה צבע חולצה אתה לובש? מה צבע התחתונים שלך וחיה שמסתיימת באות של הצבע: אוקיי נכנסתי חזק לקטע של משחקי היכרות. נכון שאני נורא עייפה ומשועממת ואפילו זה לא מעביר לי את השעמום? אז אני אפרוש
לילה טוב

X Slider

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo27.gif

מה נשמע? יופי. מה עושה? אממ עונה על השאלון? XD שומע עכשיו מוזיקה? כן אם כן, איזה שיר? Bloodhound Gang - Screwing You On The Beach At Night חח שים תמונה שלך :] ואם לא אז שים תמונה שאתה הכי אוהב של טוקיו אבל בכל זאת שים תמונה שלך :] טוב!! אני אשים שלי וזהו נגה ורז ישנו אצלכם עוד כמה ימים, מגניב הא?
לא.. נכון שאתה בא למפגש? לא יודע ;[ באיזה משחת שיניים אתה משתמש? אמממ אקוופרש נדמה לי
מה המידת נעליים שלך? 42 איזה צבע חולצה אתה לובש? שחור מה צבע התחתונים שלך וחיה שמסתיימת באות של הצבע: o_O שחור ועכביש?
אוקיי נכנסתי חזק לקטע של משחקי היכרות. נכון שאני נורא עייפה ומשועממת ואפילו זה לא מעביר לי את השעמום?

dorkiflitz

New member
זזזזזזזזזזבלללל

יש לך עגיל בגבה! זהו! אתה מוחרם!
(אתה ואח שלך כל כך לא דומים זה מטורף)

WinteRain

New member
מנצל"שת... ח ד ש ה

יש פורום לטוקיו הוטל- אדיר! הפורום הזה הוא בהחלט מקום בשבילי! נעים מאוד

למעלה