הקורבן!

../images/Emo207.gifHELP!!!!../images/Emo206.gif

לא ממש הבנתי בסוף מתי המפגש??? ב-7 או ב-15??? ומה הקטע עם הצמידי סיליקון והכל??? עשיתם לי מזה בלגן בשכלo_O @#$%^& עם מישו סגור על עצמו (בטוחחחח!) שיענה לי פלייייז! ועם לא שמתם לב 3> שהגבתי אז מאווווד באללי חולצה ונראלי שאני מדיום...

סנפ XD

New member
בואי אני יסביר לך XD ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif

הצמידי סילקון . זה צמידים שיהיה כתוב עליהם tokio hotel עם הלווגו שלהם [תקנו אותי עם אני טועה!] והמעריצות שלהם ישימו אותם על היד . * וואי כשאני חושבת על זה , אז כזה אני הולכת ברחוב פתאום אני קולטת מישהי ברחוב "היי!! את מעריצה את ט"ה מגניב גמאני XD " חחחחחחחחחח סתם סתם :X* המפגש , הוא ב-15.7 יוצא ביום רביעי , בשעה 13:00 בגג של עזיראלי :] *תקנו אותי עם אמרתי פה משהו לא נכון :X*

PerfectSP

New member
אבל רגע, ../images/Emo190.gif

**אני פה מדי פעם,אז אני לא תמיד מעודכנת
** מאיפה משיגים\מקבלים\מה שזה לא יהיה את הצמיד הזה?P:

באיזה בלוג..

שראיתי פה בפורום אז נכנסתי.. וכרגע אין לי מושג איך הגעתי אליו...:]] ותודה רבה על כל המידע!!!

3has3

New member
../images/Emo69.gif שחף ../images/Emo11.gif

היי DD: מה קורה? איך זה להיות מנהל? תזכיר לי איזה פורומים אתה מנהל: OO: אממ.. מאיפה אתה? בן כמה? אתה עולה לכיתה כלשהי? XDDD צבע אהוב: להקה אהובה: גובה: צבע עיניים: צבע שיער: אתה יודע שאני כותבת לך שאלות רק כי אמרת לי אתמול בצ'אט? אבל משעמם לי OOO: יש לך אחים? אחיות? הוו יש לי! זמר אהוב: זמרת אהובה: אממ.. זהו D: אין לי שאלות
ביי ביי

X Slider

New member
עונההה

היי DD: מה קורה? איך זה להיות מנהל? נחמד
ומוזר תזכיר לי איזה פורומים אתה מנהל: OO: דאנס והאוס 1446, מצעדים וביקורת מוזיקה 314 אממ.. מאיפה אתה? אבן יהודה בן כמה? באוקטובר 18 אתה עולה לכיתה כלשהי? XDDD לצבא צבע אהוב: כחול להקה אהובה: טוקיו
גובה: חסוי צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור אתה יודע שאני כותבת לך שאלות רק כי אמרת לי אתמול בצ'אט? =] אבל משעמם לי OOO: יש לך אחים? כן בן 16 אחיות? כן בת 12 הוו יש לי! זמר אהוב: אין זמרת אהובה: ריהאנה

3has3

New member
../images/Emo69.gif מה , אתה עד כדי כך נמוך? XDD

כיף לך
אני רוצה להיות גמדה

3has3

New member
../images/Emo69.gif מה? :(

איזה רגע עצוב
אני לא רוצה להיות 1.60 כשאני עולה רק לח'

3has3

New member