הקורבן!

keren eckshtein

New member
את 1.60 ?

ואת עולה לכיתה ח' ? איזה כיף לך , גם אני עולה לכיתה ח' ואני מטר 45 ......... אל צחקי עליי זה עצוב מאוד

keren eckshtein

New member
ואני נחשבת למקום שלישי הכי נמוכה בשיכבה ../images/Emo10.gif

לפחות אני לא הכי נמוכה בשיכבה ! הכי נמוכה בשיכבה שלנו מטר 35 אני לא צוחקת .........

3has3

New member
../images/Emo69.gif אממ בואי אספר לך משהו מצחיק,

יש לי ילד בכיתה שהוא ממש נמוך.. בשיעור מתמטיקה המורה עשתה לנו חזרה על סטטיסטיקות והיא אמרה שהיו כמה ילדים בין חצי מטר למטר , בין מטר למטר וחצי וכל השאר מטר ומעלה.. בקיצור כולם התחילו לצחוק כי זה ממש הזוי XDD והתחילו לרדת עליו.. אז ילדה אחת כזה:"טוב תרגעו , הוא לפחות 1.20!" אז הוא כזה מסתובב אליה ואומר:"אני 1.40" זה היה מצחיק DD: בקיצור , זה לא כזה נורא DDD: די , חפרתי DD: אבל זה היה כיף XDD

keren eckshtein

New member
את מנחמת אותי נורא אל תשאלי ../images/Emo70.gif

חחחחחחחח אני מטר 45
טוב חפיף כי אצלנו הילדים בממוצע 50 - 65 ויש את הממש סוסים ! אז בואי נגיד שעוד חמש סנטימטר אני מתקרבת למקסימום :-\ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

3has3

New member
../images/Emo69.gif לא נורא

אני מעדיפה להיות זה מאשר 160 OOO: רוב השכבה בגובה הזה O: אנחנו ענקיים או שזאת רק אני? XD הוצאתם אותי ענק

tissue

New member
שחף ../images/Emo26.gif

מה נשמע? הכל טוב? יופי .. :) אתה אוהב את השם שלך? בן כמה אתה? מאיפה? יש אחים / אחיות? כמה? גדולים / קטנים ממך? יש חברה? אתה אוהב מישהי עכשיו (או מישהו
) ? להקה אהובה: שיר אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: כלי נגינה אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: ארץ אהובה: זה או זה: טוקיו הוטל או מיי כימקל רומנס? טום או ביל? גוסטאב או גיאורג? עברית או אנגלית? שמפו או מרכך? טלוויזיה או מחשב? יום טוב

X Slider

New member
עונה

מה נשמע? הכל מעולהה הכל טוב? יופי .. :) אתה אוהב את השם שלך? כן! בן כמה אתה? עוד מעט 18 מאיפה? אבן יהודה ליד נתניה יש אחים / אחיות? אח בן 16 אחות בת 12 כמה? גדולים / קטנים ממך? יש חברה? לא
אתה אוהב מישהי עכשיו (או מישהו ) ? כןן
להקה אהובה: טוקיו XD שיר אהוב: אני יענה לא מטוקיו: Bloodhound Gang - Screwing You On The Beach At Night זמר אהוב: אין זמרת אהובה: ריהאנה כלי נגינה אהוב: כינור תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים ארץ אהובה: איטליה זה או זה: טוקיו הוטל או מיי כימקל רומנס? טוקיו דההה טום או ביל? טום גוסטאב או גיאורג? מממממממממממממממממממ גוסטב עברית או אנגלית? אנגלית שמפו או מרכך? שמפו טלוויזיה או מחשב? מחשב

dirty look

New member
הממ אוקיי XD

סורי עם שאלו אותך כבר את השאלות האלו פשוט אין לי כוח לבדוק XD אז.. מה שלומך? XD: יש לך חברה? אם כן, מה שמה? באיזה כיתה אתה? בן כמה? מאיפה אתה? איך הרשו לך עגיל בגבה(XD)? יש לך חבר אימו? יש לו אייסי
? יש לך אייסי? ומסן? יש לך בלוג? אתה מכיר את אלסאנה? חפרתי? טוב זהו נראה לי השתעממת כבר
אז אממ ביי

אני אענה בישבילו, אם יורשה לי :)

אז.. מה שלומך? XD: מצויין כשראיתי אותך :) יש לך חברה? חבר P: אם כן, מה שמה? איב באיזה כיתה אתה? עוד מעט צבא ^^ בן כמה? 17.. (באוקטובר 18) מאיפה אתה? אבן יהודה.. חור ליד נתניה! איך הרשו לך עגיל בגבה(XD)? מי שואל..?! אבל עכשיו אין לי. יש לך חבר אימו? כן, חנה מהפורום D: יש לו אייסי? תשאלי אותה ( או שאת צריכה אייסי של בן :p) יש לך אייסי? לא. ומסן?כן, תשלחי לי את שלך בפרטי ( כאילו ל SLIDER X) יש לך בלוג? לא מה אני נראה לך? הומו?!?! אתה מכיר את אלסאנה? ממממממממ מה? חפרתי? אוהו 3>>

3has3

New member
../images/Emo69.gif לא ידעתי שאני חבר ../images/Emo10.gif

מה הפכת אותי לבן? XDDD ואני לא אימו

Be My Escape

New member
[גם אני רוצה]שחף D:

נכון אתה החלפת את שירה הנסגדת בפורוםאבריל? מה איתך? איך החיים? איך החופש? מתגעגע לבית ספר? אתה תתגעגע לזה בצבא! לאיזה כיתה עולה? אז רגע,זה אומר שאתה בן.. או-מדליק D: איך זה להיות בגיל הזה? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? איפה היית רוצה להיות עכשיו? יש תכנונים לט"ו באב? [אתה זוכר שזה בשני הזה] אה רגע,יש לך מישהי?
אם כן-כמה זמן? אם לא-לפחות יש מישהי שאתה בונה עליה
? מה עדיף? להיות מוכר חצילים בשוק ראש-העין, או להיות החציל עצמו? הקוטב הצפוני או הדרומי? הוואי או הונולולו? פריס הילטון או הצי'וואוואה שלה? יום האהבה בינלאומי או ט"ו באב? ט"ו באב או ט"ו בשבט.? ברווז-צהוב-של-אמבטיה או ברווז אמיתי? נחיר ימין או שמאל? בינינו-איזה גבה יותר יפה בעינייך? זכרים או נקבות? יאאלה נו,המוח שלי לא עובד אין לי עוד שאלות ><' אז,האמפ-זהו3>

X Slider

New member
../images/Emo13.gif

נכון אתה החלפת את שירה הנסגדת בפורוםאבריל? כההה חחחחח מה איתך? איך החיים? איך החופש? הכל טוב =] מתגעגע לבית ספר? לאאאאאאא אתה תתגעגע לזה בצבא! תכלס לאיזה כיתה עולה? לצבא
אז רגע,זה אומר שאתה בן.. 18 תכף או-מדליק D: איך זה להיות בגיל הזה? נחמד ביותר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 22
איפה היית רוצה להיות עכשיו? ת"א יש תכנונים לט"ו באב? מממממממממממממממממממ צריך לארגן משהו
[אתה זוכר שזה בשני הזה] וואי.. ^^ אה רגע,יש לך מישהי? מישהי? לא
אם כן-כמה זמן? אם לא-לפחות יש מישהי שאתה בונה עליה? מישהי? לא
מה עדיף? להיות מוכר חצילים בשוק ראש-העין, או להיות החציל עצמו? מוכר XD הקוטב הצפוני או הדרומי? צפוני הוואי או הונולולו? אממ הונלולו זה עיר הבירה של הוואי
פריס הילטון או הצי'וואוואה שלה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצ'יוואוואה יום האהבה בינלאומי או ט"ו באב? בינלאומי
ט"ו באב או ט"ו בשבט.? באב ברווז-צהוב-של-אמבטיה או ברווז אמיתי? אמיתי XD נחיר ימין או שמאל? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD מוזר בינינו-איזה גבה יותר יפה בעינייך? הימנית XD זכרים או נקבות? זכרים

למעלה