הגבלת מספר תגיות לרשומה

ע ל ו מ ה

New member
אני בכלל לא אתפלא אם הסטטיסטיקות יעידו

שאת טועה. מאד ייתכן שהשרשורים האלה אכן מניבים רשומות ובכך מגדילים את מספר הרשומות הנכתבות מידי יום. זה אומר שבצלאל חושב שאנחנו מפגרים? לא. אני לי כוח לחפש, אבל אני זוכרת לפחות ארבע פעמים בפורום 1516 בהן בלוגרים שאלו "מה לעשות כשאין לי על מה לכתוב???????", לחוצים שהקוראים יתאכזבו, שהמנויים ינטשו. זה אומר שהם מפגרים? אולי רק מפגרים (במובן מתעכבים לעומת אחרים) בהבנה שהבלוג הוא בשבילם ולא בשביל הקוראים. יש מספיק אנשים שמעוניינים לכתוב גם אם אין להם על מה, והם שמחים לקבל רעיונות. יש גם אנשים מוכשרים לכתיבה שסדנת כתיבה יוצרת עוזרת ומדרבנת אותם. ופה בצלאל נותן להם טריגרים לרעיונות. ובכל מקרה כל ההסברים וההנחות שלי פחות חשובות מהסטטיסטיקה. ואם תפוז לא היו סבורים שזה מעלה את מספר הרשומות, בצלאל לא היה טורח לפתוח ויקיפדיה בכל בוקר כדי ליצור את השרשור הזה...

suki da yo

New member
לא יודעת מה איתכם...

בעיניי שרשור על מה כותבים היום הוא הזדמנות החכים. לא שאני אזכור 90% ממה שקראתי ביום לפני, אבל אם אפילו פיסת מידע זעירה תדבק לי במוח, הרווחתי. לא רואה במה זה שונה מתחרויות (רק נטולות פרסים וזוכים), הנושא החם וכו'. אף אחד לא מחייב אף אחד לכתוב על כלום. בעיניי זו יוזמה ברוכה..

Tali1912

New member
יתאכזבו שהמנויים ינטשו?

הלו? מה מי מו?
ממש ממש לא נכון גם בלוג מעודכן יום יום שבוע שבוע אפשר למחוק ולהסיר את המנוי עליו. גם בלוגרים יכולים לפתוח כמו בצלאל את הויקפידה לחפור נושא. בצלאל לא המציא איזשהו גלגל. אפרופו סדנאות כתיבה, הנושאים בסדנאות כתיבה יותר מעניינים מהשליפה מויקפדיה.
תהיי בטוחה.

Tali1912

New member
זה בדיקו כמו שהם החליטו

על התגית "תמונות נבחרות" קבעו עובדה בשטח שהתגית הזאת תשמש רק את הצלמנים של הבלוגיה מעבר לכך שום תמונה אחרת שלא בחרו לה תגית "תמונות נבחרות" <מה עושים והתמונה לא כל כך מי יודע מה נבחרת ושווה תגית?
> בקיץ קץ בסוף הבלוגיה תישאר בלי רשומת אבל רק עם תגיות למזכרת. בקצב כזה שמכופפים את הבלוגיסטים. בעעעעעעעעעעעע..

siv30

New member
../images/Emo4.gif בגדול לא הייתי מתרגזת ככה

לולאי עוד אירוע נלווה לאירוע הזה. אני חושבת שצריכים לתת לחיות לחיות ולבלוגרים לפעול בנחת ובשקט בפלטפורמה נוחה ותומכת בלי לעורר כאלה גלים.

דיטי

New member
מה הקשר ל"מה אכפת לתפוז..."?

השרשור של "מה כותבים היום" נועד לספק רעיונות כשאין מוזה (אצלי זה כבר עבד, ובמקרה שלי זה לא לספק מוזה, אלא לעורר את הזכרון). זה כלי עזר. אין פה שום התערבות ושום התיימרות לדעת מה טוב עבורך.

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום?

זה לא סוד שאנחנו רוצים שאנשים יכתבו בבלוג שלהם. אנחנו כמובן לא יכולים ולא רוצים לכפות על בלוגרים לכתוב בנושא מסוים, אבל אנחנו כן יודעים שיש הרבה אנשים שנהנים לכתוב ולא תמיד יש להם רעיונות. יש הרבה אנשים שכותבים בצורה מעניינת ומרתקת, אבל לפעמים חסר להם טריגר לכתיבה. השרשור הזה מיועד לתת רעיונות למי שחפץ בכך. לא מעבר.

Bezalel P

New member
למה אכפת לתפוז?

אכפת לתפוז כי התגיות הן כלי שנבנה עבור ההצלבות, ולא עבור הסאבטקסט. כשמשתמשים בהן לא למטרה לשמה נוצרו, זה פוגם באיכות השיטוט בבלוגיה.

siv30

New member
אז אני כבר מבולבלת

אם זה אמור לאפשר הצלבות, אז התגיות אפילו אם הן מתייגות רשומה אחת אצלי ורשומה אחת אצל אן ועוד רשומה אצל קשתית כן אמורות להיות יעילות. אז למה לצמצם את הכמות שלהן? אולי תאפשרו בחירה מתוך תגיות קיימות, זה יעזור להשיג חלק מהמטרה לא?

ע ל ו מ ה

New member
הכוונה ל-typeahead

ששדה הוספת התגית יהיה חכם וכשתוקלד התחלה של מילה הוא יציג את כל התגיות שעשויות לשמש המשכים אפשריים מתוך התגיות הקיימות. רצוי גם לציין לצד התגיות המוצעות את כמות הרשומות שכבר תוייגו בהן. באופן כזה מתפתחת "שפה" של בלוגרים ואחידות של תגיות. כך במקום שתהיה תגית "בלוגים" ותגית "בלוג", תהיה התכנסות לתגית הנפוצה יותר.

Bezalel P

New member
רעיון מצוין, שאני מאמץ בחום.

אבל אני לא יכול להתחייב ללוחות זמנים כרגע.

ע ל ו מ ה

New member
הנה דוגמא

הקלדתי Com וקיבלתי מתחת לשורה dropdown עם אפשרויות השלמה + מספר הפריטים שכבר תויגו בתגית (הרשימה ממויינת לפי הכמות). ה-dropdown הוא אותו אחד שאנחנו מכירים כשמתחילים להקליד מילת חיפוש בשדות חיפוש שונים.

A forest

New member
דווקא המילים הלא נפוצות

אלה המילים שכייף לשוטט דרכן - וכן תגיות הן כן סאבטקסט וגם שיטוט לפי תגיות זה סאבטקסט ו20 תגיות זה ממש מעט למי שמאמין בהן ולמי שכן חשוב לו היכולת לתמרן באמצעותן

Bezalel P

New member
את מציגה חוקי תנועה כאילו הם דבר רע

איך היו נראים הכבישים שלנו לולא היו חוקי תנועה? אנחנו אחראים, אם תרצי, להסדרת התנועה בבלוגיה. אנחנו רוצים שבלוגרים יוכלו למצוא בקלות רשומות שמעניינות אותן, ולכן חשוב שלא יכניסו לרשומות תגיות לא קשורות, אלא רק תגיות ענייניות.

למעלה