הגבלת מספר תגיות לרשומה

Tali1912

New member
כמו שאתה יודע

האוחזים בהגה <בבלוג> לא אוהבים חוקי תנועה, אז מה בעצם אתה אומר שאתה רוצה להשוות את עצמכם למשט-רע שאותם במילא לא אוהבים או שתהיה כימיה בין המנהלים לבלוגרים כמו בימים ההם <הג'ינג'י והבלוגרים>. ובכלל איך אתה יכול לומר משפט כמו " אנחנו רוצים שבלוגרים יוכלו למצוא בקלות רשומות שמעניינות אותן" איך אתה יכול לקבוע מה מעניין את מי ולמה. אתה רוצה להבליט יותר את הרשומות שהכי מעניינות או מה? תן למבקרים והאורחים שבאים לבלוג להחליט מה מעניין אותם ומה לא,

Bezalel P

New member
אני לא יכול לקבוע מה מעניין את כולם

אבל אני כן יכול לייצר מערכת שבה כל אחד יוכל למצוא בקלות את מה שמעניין אותו לפי הגדרתו. אולי לא אוהבים חוקי תנועה (וגם זה נכון לכל היותר לחלק קטן מהחוקים), השאלה אם היו מסתדרים בלעדיהם.

Tali1912

New member
ובכל זאת

אתה אומר שאתה יכול לייצר מערכת שתתאים למה שמתאים לכם כהנהלת הבלוגים ולא לפי הניחוש הפרוע להתעניינות הבלוגיסט ככה מבינים ממך. נכון לא אוהבים חוקי תנועה, אז החוקים האלה של משטרת הבלוגים לא היתה קיימת בעבר והסתדרו יופי טופי עם כל החוקי תנועה האלה. אתה יודע גם בכביש יש כמה עברייני תנועה ועכשיו תבוא ותגיד לי הנה יופי אז נותנים להם קנס ומורידים להם נקודות ושולחים אותם לרענון בנהיגה מונעת, מה השלב הבא שלכם "כלאבלוג-תפוז אנשים"? אל תיצור מצב "שיאהבו" אותכם כמו שאוהבים את המשט-רע !

חהמן

New member
חה!

את לא חושבת שאת קצת מגזימה? מילא לבקר את תפוז, אבל לבקר את המהות של כללים וחוקים? את באמת חושבת שמצבך היה יותר טוב בלי המשטרה? בלי חוקים? בלי כללים? הכינוי "המשט-רע" פוגע בנו אישית. אנחנו לא עובדים במשטרה, לאף אחד מאיתנו אין קרובי משפחה במשטרה, אבל הזלזול שלך פוגע בנו. בכל חברה קיימים כללים וחוקים שהמטרה שלהם היא בעיקר למנוע מהחלקים בחברה לפגוע אחד בשני. בגלל זה קיימים חוקי התנועה, ובגלל זה תפוז עושים את השינוי שהם עשו. ואת יודעת מה? הם צודקים. אנשים משתמשים בתגיות בתור תוספת לבלוג. אנשים משתמשים בתגיות כדי להכניס עוד קצת הומור / אמירה / סאבטקסט לתוך הבלוג שלהם. אנחנו יודעים כי אנחנו עושים את זה. נכון שזה כיף, ואנחנו לא מתכננים להפסיק לעשות את זה, אבל מה שאומרים בתפוז זה שזה פוגע במי שמנסה להשתמש בתגיות לפי היעוד המקורי שלהן. אם אנחנו מוסיפים לקומיקס את התגית מלחמת לבנון והיא לא קשורה לרשומה, אז מי שמחפש באמת רשומה על מלחמת לבנון בתפוז, יפגע. לא מגבילים לך את התגיות, אלא את איך מנגנון חיפוש התגיות של תפוז "תופס" את התגיות שלך. נכון, שיכול להיות שיש דרך טובה יותר לעשות את זה, ויכול להיות ש 20 תגיות זה קצת שרירותי מידי, אבל ככה זה עם חוקים, צריך לשים קו בחול. אחר כך תמיד אפשר להזיז אותו או לשנות אותו, אבל בתור התחלה צריך פשוט לשים את הקו. בכלליות אנחנו לא מבינים את כל הגישה התוקפנית שלך, במקום דיון לגיטימי על השימוש בתגיות, כל הדיון הזה התפתח לקיטור אחד גדול על תפוז. מנסיון, אנחנו למדנו שכשרוצים לשנות משהו, זה עובד הרבה יותר טוב אם מסבירים את זה בשפה נעימה, ומבקשים. כשתוקפים ובאים האשמות לא מבוססות ומתלהמות, בד"כ זה נתקל בהתנגדות. לסיכום, אנחנו באמת לא מתכוונים לפגוע, או להעליב. אנחנו בד"כ משתדלים לא להתערב בדיונים האלו ככה, ואם עברנו איזשהו גבול או פגענו בך, אנחנו באמת מצטערים. אנחנו לא מנסים להגיד כלום עלייך באופן אישי, רק על מה שקראנו בדיון הספציפי הזה. אנשי חה!

Tali1912

New member
חה

התקלתם את עצמכם, עכשיו ברור מי מסתתר מאחורי המסכה של ה-חה

חהמן

New member
חה!

לא הבנו למה התכוונת, אבל את מוזמנת לבוא לפגוש אותנו היום במפגש הבלוגרים...
אנשי חה!

Tali1912

New member
לא חשוב

העיקר שאני הבנתי מכמה מילים בהודעה הקודמת שלכם. <לא הבנו למה התכוונת = ל..לא ירדנו לסף דעתך > תהנו מהמפגש שלכם בחמסינים, בטוח לא יהיה לכם משעמם ולא יהיה חסר לכם על מה לדבר. <נרדפי ו.... אשת המשט-רע> תודה על ההזמנה האישית, אבל אני
טוטו בדרך למתנס יאלללה ביוווששש,

ע ל ו מ ה

New member
כבר כתבתי שאני מתה על התגובות שלכם!

התום שלכם שם אתכם במקום שאינו מעורר התנגדות. החוכמה היא כוח. ביחד, אתם שילוב מנצח (ביחד... תרתי משמע).

למעלה