שרשור הכרות

Girls Not Grey

New member
קוראים לך ענבל או לירון?

או שמא שניהם יחד?
מגניב, אף פעם לא שמעתי על שם כזה..

Girls Not Grey

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אבל למה?
יש לי נפש רגישה..
לא נורא, גם ענבל ולירון זה נחמד. למרות שכדאי לה לשנות רשמית לענבלירון. זה מגניב..

inbal287

New member
../images/Emo6.gif

טוב הסיפור הוא כזה: היה הייתה פעם ילדה חמודה וקטנה שגילתה את מערכת הפורומים של תפוז [לפני ארבע שנים
] והחליטה להצטרף אליהם. כשהציגה את עצמה, לא רצתה לוותר על אף אחד מהשמות הנחמדים שנתנו לה ההורים ולכן הציגה את עצמה כלירון ענבל. האנשים בפורומים, שכידוע, לא אוהבים סיבוכים, החליטו לקצר את השם שלה ונתנו לה את שם החיבה "ענבלירון", ומאז היא חיה באושר ואושר, עם הכינוי החדש שנדבק, עד עצם היום הזה
. קיצר, יש לי שני שמות לירון [שם ראשון] ענבל [שם שני] [כן, וגם שם משפחה אחריהם
... ארוך הא?], ואנשים מעדיפים לא להסתבך עם עניין השם ["אז איך לקרוא לך, לירון או ענבל?"], ופשוט קוראים לי ענבלירון... וזה פשוט נדבק וככה מכירים אותי בתפוז אז ככה אני מציגה את עצמי כאן
. [ראיתם כמה אני יכולה לחפור על השם שלי?
].

Girls Not Grey

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה סיפור מרגש!
מעכשיו גמאני קוראת לך ענבלירון! זה כ"כ גאוני! D::

FFTL

New member
פוף.

שם: ליעד. תאריך לידה: 2.11 שיר אהוב של 30: Attack.
אלבום אהוב של 30: ABL. שיר אהוב בכללי: יש מלא...
להקות אהובות חוץ מ30: הוהו D: שלא נתחיל, נרשום את העיקריות:] HIM, FFTL, USED. פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם חוץ מפה: הימ, יוזד, גאווה נשית, קומונת FFTL, קומונת לסביות, קומונת TBS וקומונת TLW.
מסר לאומה: עוד 5 ימים האישה פה!@#$%^#%*#^%)#
רעיון מגניב לחתימה של הפורום [תסתכלו על החתימה שלי, סתם עלה לי רעיון כזה]: ממש נחמד
תמונה שלכם בלבד: זה מה יש. :] [הלא סופרמן.]

אני אני אני ../images/Emo9.gif

שם:שני סופר תאריך לידה:1/5/1990 שיר אהוב של 30: זה קשהההה.. the fantasy נראה לי לא יודעת. אין לי שיר אהוב אלבום אהוב של 30: אין לי גם אלבום אהוב. שניהם כל כך שונים אחד מהשני. אני אוהבת את שניהם באותה מידה שיר אהוב בכללי:כרגע? הממממ.. erase & rewind- cardigans להקות אהובות חוץ מ30:קולדפליי, הקארדיגנס, TOOL
, A perfect circle, לקונה קויל פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם חוץ מפה: הרישמי של 30 כמובן. מסר לאומה:Join the mars army at... www.30secondstomars.com רעיון מגניב לחתימה של הפורום [תסתכלו על החתימה שלי, סתם עלה לי רעיון כזה]:המממ. .אין לי. תמונה שלכם בלבד:אוף.. זאת אותה התמונה כל הזמן
הו וול

המממ הייתי שם פעם

אבל תחת ניק אחר.. אני מכירה הרבה משם.. (אין לי מושג מי עדיין כותב אבל..) זמי,נירקי,בהמה,צחר,עומרי, עדי, לילוש, מילי, נופר, ספיר ועוד עוד ועוד.. אבל לא כתבתי שם כברמ על לשנה מדוע?

little WhiSper

New member
כי...

נפגשנו פעם ואת לא זוכרת. ידעתי שזיהיתי אותך! באחד מהמפגשים [חנוכה\סוכות] עדי הכירה ביננו ויצא לנו לדבר מלא.... זוכרת משו?

המממ.. כןכןכןכןכן

אני חושבת שאני יודעת מי את
את יכולה לשים תמונה שאני אהיה בטוחה?

2DarK AnGeL2

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: ירין תאריך לידה:בספטמבר שיר אהוב של 30:אמ... נראה לי שATTACK אלבום אהוב של 30:אין שיר אהוב בכללי: חחח יש מלאאא להקות אהובות חוץ מ30: מכ"ר!!! אני מתה עליהם... וגם פוב, דה אקדמי איז, טוקיו הוטל.. אוונסנס, פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם חוץ מפה:פוב ומכ"ר מסר לאומה: אממ... תחייכו זה לא עולה כסף
רעיון מגניב לחתימה של הפורום [תסתכלו על החתימה שלי, סתם עלה לי רעיון כזה]:יש דבר כזה? חתימה של הפורום? טוב לדעת חח תמונה שלכם בלבד: באמת שלא חייב...

Broken sound

New member
אני אני שלהלהלהD:

שם:שני. תאריך לידה: 29.7.91 שיר אהוב של 30: ממ.Thestory, Was is a dream, Edge of the earth,Revolve וואי עוד מלא. אלבום אהוב של 30: A beautiful lie שיר אהוב בכללי: ואע אי אפשר לספור בכלל. להקות אהובות חוץ מ30: The used, MCR, FFAF, FAB,Blily talent, HIM, A static lullabyae פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם חוץ מפה:ממ בעיקרון קוראת סמויה בעיקר. בפירסינג וקעקועים, איפור וציור גוף, דה יוזד, מי כימיקל וזה. מסר לאומה: אמשלכם זונע^ ^ רעיון מגניב לחתימה של הפורום [תסתכלו על החתימה שלי, סתם עלה לי רעיון כזה]:- תמונה שלכם בלבד:תמונה מהבומבלהלהלהלהD:

SCRATCHER

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: אינה תאריך לידה:28/12/88 שיר אהוב של 30:קפריקורן אלבום אהוב של 30: בשניהם יש שירים שאני אוהבת...לא יכולה להחליט שיר אהוב בכללי: ואו יש כל כך הרבה....נגיד Girls Aloud - Life Got Cold להקות אהובות חוץ מ30: שוב, המון: אוונסנס, שאקירה, poets of the fal, גורילז, גרין דיי, כריס קורנל, גוד שארלוט, בריטני, כריסטינה, אבריל, הים, within temptation, נגטיב, נייטוויש, אואזיס, אנסינק, בקסטריט בויז, my chemical romance, rasmus,Pussycat Dolls ,ping, שוגבייבס, sum41, the killers ועוד המון המון המון.... פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם חוץ מפה: פורום כלבים, נשים שלא רוצות ילדים, מצעדים וביקורות מוזיקה, האוס(סמויה), אוונסנס(סמויה), מדי פעם גרין דיי. מסר לאומה: תחיו לפי הדרך שלכם בלי להיכנע לתכתיבים! תעצרו מדי פעם, תחשבו על הדיעות שלכם, האם הם באמת שלכם, או שהסביבה הטמיעה אותם בכם. והכי חשוב: תהיו מאושרים. ואהבתי את החתימה...

MoonyAvFreak

New member
eek

שם:מעיין תאריך לידה:29.12.90 שיר אהוב של 30:ואו, יש כמה, 93 וthe mission ו a beautiful lie, עזבו אותי XD אלבום אהוב של 30:a beautiful lie לצערי. שיר אהוב בכללי:complicated - avril lavigne להקות אהובות חוץ מ30:בעע, יש המון. פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם חוץ מפה:ראו חתימה מסר לאומה:מיאו רעיון מגניב לחתימה של הפורום [תסתכלו על החתימה שלי, סתם עלה לי רעיון כזה]:לאדעתת. תמונה שלכם בלבד:פיי, אני משמאל, ושני
מימין.

למעלה