שרשור הכרות

MadinaLake

New member
<עונה>

שם:קתרין תאריך לידה:11.03.91 שיר אהוב של 30: זה משתנה..כרגע זה The Story אלבום אהוב של 30:ABL שיר אהוב בכללי:יש מלא.. להקות אהובות חוץ מ30:כל מי שבחתימה,ובנוסף גם Aiden פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם חוץ מפה: מיי כמיקל רומאנס,גוד שארלוט,קומונה TBS ,קומונה ML ועוד כמה שאני לא זוכרת כרגע
מסר לאומה:- רעיון מגניב לחתימה של הפורום [תסתכלו על החתימה שלי, סתם עלה לי רעיון כזה]:אמ..אין לי תמונה שלכם בלבד:...

OOORRRRR

New member
גם אניXD

שם:אור תאריך לידה:7.10 שיר אהוב של 30:was it a dream אלבום אהוב של 30:אמממממ לא יודעת :\ שיר אהוב בכללי: את רוצים שאני אתחיל !?- זה לא יגמרר! להקות אהובות חוץ מ30:פוב,פאניק,מכר,גאנז אנר רוזס,נירוונה,אוסז או איך שלא כותבים את אז העברית ויש עוד הרבהה...... פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם חוץ מפה: פוב,פאניק ובקומונה של 30 שניות כמובן מסר לאומה: אני חמודה XD רעיון מגניב לחתימה של הפורום [תסתכלו על החתימה שלי, סתם עלה לי רעיון כזה]: תמונה שלכם בלבד: תלמדו אותי.......

TheMarsArmy

New member
במבה? במבה!

שם: חן תאריך לידה: 3.5.92 שיר אהוב של 30: זה דיי בא בתקופות...אז כרגע HE STORY אלבום אהוב של 30: ממ...יואו..שניהם שונים...אבל מצויינים באותה רמה לדעתי. שיר אהוב בכללי: GNR - paradise city להקות אהובות חוץ מ30: GNR, NIN, היהודים, כנסיית השכל, דפש מוד, קיל חנה, circa survive,AFI פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם חוץ מפה: סמוייה ב- MTV2... מסר לאומה: דלתות זה מסוכן! רעיון מגניב לחתימה של הפורום [תסתכלו על החתימה שלי, סתם עלה לי רעיון כזה]: לא דעת, אין לי כוח. אחשוב על אחד... תמונה שלכם בלבד:

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gif^^

שם:
לי. תאריך לידה:
27.11.91. שיר אהוב של 30:
בודהה פור מארי! אלבום אהוב של 30:
הראשון
שיר אהוב בכללי:
dream theater- octavarium. להקות אהובות חוץ מ30:
דרים ת'יאטר, אופת', הדורז, פלאסיבו, לד זפלין, פורקיופיין טרי.והממ.עוד המון. פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם חוץ מפה:
פורומים- MTV2, HIM, דה יוזד, אליס אין צ'יינס. קומונות- מכורים למוזיקה, אופת'. מסר לאומה:
שוקולד. רעיון מגניב לחתימה של הפורום [תסתכלו על החתימה שלי, סתם עלה לי רעיון כזה]:
כי גם אנחנו שומעים את 30שניות למאדים 1799 פעמים ביום! [לא סתם.בצחוק.זה דפוק
] תמונה שלכם בלבד:
לא. וגם אין לי.

m i c k e y 15

New member
אעאעאעאעא חדשה../images/Emo11.gif

שם: מיכל תאריך לידה: 9.8.90 שיר אהוב של 30: From Yesterday
אלבום אהוב של 30: השני
שיר אהוב בכללי: ואו יש הרבה..רובם של מקפליי ופוב חח להקות אהובות חוץ מ30: מקפליי,באסטד,פול אאוט בוי,TBS'AAR,גרין דיי,NFG,יילוקארד..ועוד מאה חחח פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם חוץ מפה: מקפליי,MTV, עולם הבידור והזוהר,באסטד וסוד,פוב,מחשבות פליליוצ,האנטומיה של גריי,גיבורים. מסר לאומה: Dont go changing רעיון מגניב לחתימה של הפורום [תסתכלו על החתימה שלי, סתם עלה לי רעיון כזה]: לודעת:-* תמונה שלכם בלבד אוווי הזוועהה הזוועההה

אני

שם: תמר תאריך לידה: 8.8.92 שיר אהוב של 30: Buddha For Mary אלבום אהוב של 30:ABL שיר אהוב בכללי: Nirvana - Lithium , MCR - teenagers להקות אהובות חוץ מ30:MCR , Green Day פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם חוץ מפה:דיבוב וקריינות, בעיות בגיל ההתבגרות והקומונהשל 30 שכבר לא תהיה פעילה. נכון? מסר לאומה: מילא לצרוב סרטים, אבל לצרוב סרטים כשהם אפילו עוד לא בקולנוע? אל תעשו את זה. רעיון מגניב לחתימה של הפורום [תסתכלו על החתימה שלי, סתם עלה לי רעיון כזה]: אולי משפט מאחד השירים שלהם? לא מקורי הא? תמונה שלכם בלבד: נופ...

AnGi14

New member
ME

שם:ליאור תאריך לידה:12.2.94 שיר אהוב של 30:רק אחד?! אלבום אהוב של 30: שיר אהוב בכללי:קשה לבחור \= להקות אהובות חוץ מ30:MCR,Green Day,FOB,SUM41 Panik At The Disco,SP,Paramore,Blink 182,GH,Bowling For Soup ועוד מלא חח פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם חוץ מפה:פורום MCR,פורום גרין דיי,פורום FOB,פורום ג"ש, פורום רוכבים צעירים,והקומונה של 30 שניות למאדים [היא עדיין קיימת נכון? חח] מסר לאומה:"הקונה מטטה!!!" XP רעיון מגניב לחתימה של הפורום [תסתכלו על החתימה שלי, סתם עלה לי רעיון כזה]:אין רעיון XD תמונה שלכם בלבד:תתמודדו עם הכיעור S:

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאיזה יופי!!, סוףסוף פורום!!!!!../images/Emo47.gif

שם:מיכל תאריך לידה:18.01.90 שיר אהוב של 30::קאפריקורן
אלבום אהוב של 30:השני:] שיר אהוב בכללי:חחחח:] להקות אהובות חוץ מ30:כל מה שכתוב לי בחתימה פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם חוץ מפה: MCR זה יוזד מיוז MTV 2 קמונת עקומים
קומונת מכורים למוזיקה
מסר לאומה:חיה ותן לחיות!:] רעיון מגניב לחתימה של הפורום [תסתכלו על החתימה שלי, סתם עלה לי רעיון כזה]:אין לי
תמונה שלכם בלבד:אין לי אחרות...:]

pizi23

New member
איזה יופי!!! סוף סוף! הלהקה הכי מדהימה בעולם!

שם: מורן תאריך לידה: 18.8 שיר אהוב: כ-וווו-ל-ם! אלבום אהוב: A Beautiful Lie להקות אהובות: Evanescence, Fall Out Boy, Incubus, Pink Floyd ועוד ועוד מסר לאומה: WITHOUT GREAT STRUGGLE THERE IS'NT GREAT REWARD (Jared Leto) FOOD IS THE STRONGEST MEDICINE THAT WE TAKE EVERYDAY, AND WE ARE POISONING OURSELVES (Jared Leto) למה אין ECHELON בארץ? וגם אני ניסיתי להירשם לאתר שלהם ואין את התמונה של האותיות... אפשר גם להירשם לאתר שלהם ב-MYSPACE הלוואי הלוואי הלוואי והם יבואו לארץ...

יש echelon בארץ יש ויש! ../images/Emo3.gif

ואני לא יודעת מה הבעיה עם הפורום כרגע. אני מקווה שהם יתקנו את זה בקרוב כי אני בהיכון שמה כבר כדי לפתוח לנו דף משלנו כמו כל המדינות

חח אוקיי אוקיי ../images/Emo9.gif

אמממ.. תראי את ההודעה מתחת על הפורום הרישמי, ממש מתחת. יש שם קישור לדיון שהתחיל עוד בקומונה. ותתעדכני ולפי זה תדעי מה לעשות

אין כזה דבר echelon ראשי.. ../images/Emo9.gif

Echelon פשוט נחשב הרבה יותר רישמי כשיש תמיכה מחברת התקליטים זה הכל. ואני יודעת שהרבה חושבים שהechelon שך ארה"ב נחשב ראשי או רישמי, אבל הוא לא. הוא פשוט הראשון. echelon זה גוף אחד, שמחולק לכמה.. "מחלקות" לפי מדינות.

pizi23

New member
אז יש תמיכה של חב' התקליטים?

נראה לי פשוט שה-ECHELON בארה"ב הוא גם הכי גדול, לא? וגם בגלל שהלהקה נמצאת שם רוב הזמן הם גם יותר קרובים אליהם וקשורים אליהם... נראה לי גם שזה בלונדון מקבל תמיכה די גדולה כי הלהקה מתה על אנגליה... את מכירה אנשים מה-ECHELON במדינות אחרות?

אני בקשר עכשיו עם חברת התקליטים...

אני מאוד מקווה שתהיה לנו התמיכה שלהם. הechelon בארה"ב הוא גם הכי גדול והוא גם הראשון. כל echelon בכל מדינה באירופה מקבל תמיכה גדולה..והלהקה באה מספר פעמים לכמה מדינות, חוץ מאנגליה, גם לצרפת ולגרמניה ואיטליה (הן ארבעת המדינות שהם באו אליה הכי הרבה שנה, אם אני לא טועה) ולפני כחודש היא סיימה סיבוב הופעות שכלל כמעט את כל אירופה. וכם אני מכירה echelon אחרים- ספרד, קליפורניה, הולנד, אנגליה, אוסטרליה, פולין, בלגיה, גרמניה, ארגנטינה, צ'ילה, שוודיה ו... אההה. אני מקוה שלא שכחתי מישהו

למעלה