או..הסודוקו הזה... ניסיתי להבין איך משחקים ו..כלום..לא הבנתי
R Rachel47 New member 10/6/05 #148 או..הסודוקו הזה...../images/Emo15.gif ניסיתי להבין איך משחקים ו..כלום..לא הבנתי
N noooga New member 9/6/05 #48 ואבא שלי תמיד עבר ליד הטלוויזיה כשהיו את הקטעים האלו... אז עשיתי את עצמי לא מתעניינת
J jointstriker New member 9/6/05 #52 אני שונא כשזה קורה לי, בגלל זה יותר אני כבר לא רואה בסלון (נו אז מה אם זה 42 אינץ' ??????????). יושב לבד בחדר , וחוסך לי גם זיוני שכל מיותרים.
אני שונא כשזה קורה לי, בגלל זה יותר אני כבר לא רואה בסלון (נו אז מה אם זה 42 אינץ' ??????????). יושב לבד בחדר , וחוסך לי גם זיוני שכל מיותרים.
R Rachel47 New member 9/6/05 #53 ../images/Emo45.gif...וכם לא מפריעים ויש שקט ../images/Emo15.gif 42 אינץ' תתחתן איתי
R Rachel47 New member 9/6/05 #61 אני לא בטוחה שאני מוותרת ../images/Emo15.gif על מייקל (או על עיטיי) בשביל 42 אינץ'.. אבל נחשוב על זה..האא..
אני לא בטוחה שאני מוותרת ../images/Emo15.gif על מייקל (או על עיטיי) בשביל 42 אינץ'.. אבל נחשוב על זה..האא..
R Rachel47 New member 9/6/05 #78 ../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif אוו ואתה לא רוצה לעבור אותו הוא רוצח סידרתי
J jointstriker New member 9/6/05 #91 אבל כמו שציינתי,זה קולנוע מכל בחינה אתה לא באמת יכול לשבת שם ולראות טלויזיה, אחותי עושה כ"כ רעש(עם הסלולארי שלה, קיבינימאט - אני שונא את המילה סלולארי אחרי שגנבו לי ת'QD)ככה ש99% אני רואה בחדר, צרת רבים חצי נחמה. או שלא. מה אומרת רייצ'ל?
אבל כמו שציינתי,זה קולנוע מכל בחינה אתה לא באמת יכול לשבת שם ולראות טלויזיה, אחותי עושה כ"כ רעש(עם הסלולארי שלה, קיבינימאט - אני שונא את המילה סלולארי אחרי שגנבו לי ת'QD)ככה ש99% אני רואה בחדר, צרת רבים חצי נחמה. או שלא. מה אומרת רייצ'ל?
T THElast New member 9/6/05 #123 מצטער לאכזב אותך, אבל HDTV לא נתמך בערוצים בארץ . אל תשלה את עצמך...
F Free Lancer New member 9/6/05 #54 מזל שלי לא אכפת שהם יראו. כאילו הם לא עושםי ביג דיל, למרות שהם דתיים
R Rachel47 New member 9/6/05 #50 כל שמות הפרקים ../images/Emo15.gif הם שמות של אנשים... סביר להניח שאנשים שעוברים את הניתוחים...