האלו מקוויקנד

../images/Emo12.gif מה? היה עד הסוף, כל האותיות! לא? XD

את? שלחתי לך היום 2 הודעות ולא ענית לי! O: חהחה יש עכשיו סטייסי'ז מאמ בהיטס D:

sweet shir

New member
לא חחח

כי לא הייתי פה וזה לא עשה שאני לא מחוברת, ואז שחזרתי זה יצא מהמסן Oם

JuSt My LuCk

New member
DO DO DO DO DO DO DO

סוף שבוע מצוין לכולם!!!
מצעד הלהיטים של מקפליי: מממ... TG,5CIHH,ABY,TCFC,THNL,IWHY
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע ALWAYS LOVE,ALWAYS LOVE ועוד ועוד שירים שלא עולים לי בראש
הלהקה המגניבה של השבוע: JIMMY EAT WORLD וכמובן מקפלייי
אלבום שחרשתן עליו: מממ.... WONDERLAND רציני חרשתי עליו
קליפ שעשה לכן את זה: ALWAYS LOVE
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: משפחת סימפסון,שרק 3,מגרש ביתי ו... זהו?
משהו שהכעיס אתכם השבוע: מממ....חברות מעצבנות אנשים מעצבנים ...
משהו ששימח: טרלהלהלה קרידי ניצחה בטופ מודל!
אממ... סידרתי גבות! אנחנו יוצאים לטיול שנתי!
משהו שהעציב: הייתי חולה ביום רביעי
ציטוטיה: חעחעחעעחע!!! יש לי ויש לי
אבל בטח המחשב שלי יתקע ואני לא אצליח להעתיק את הציטוטים מהמסנג'ר :-S אז תעזבו XD
מתנגן בראש / בפלייליסט: ALWAYS LOVE
התמונה הכי חמה: גררר יש לי משהו

ZivMusic

New member
האם מישו יכנס ?

מצעד הלהיטים של מקפליי: No Worries כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Coldplay - The Scientist Lady Sovereign - Hoodie Nickelback - Rockstar The All-American Rejects - It Ends Tonight הלהקה המגניבה של השבוע: The All-American Rejects ומקפליי ?
אלבום שחרשתן עליו: אמאמ... קליפ שעשה לכן את זה: The All-American Rejects - It Ends Tonight תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נמלטים דני הוליווד והסרט רישון לחתונה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המוווורהההה המטומטמתת שלי לגיאוגרפיההה אהאהאהא אני שונאת אותה. אוח. |יופיעכשיואניעצבנית| משהו ששימח: זה מעציב אותי רבות לחשוב שאין לי משו מיוחד ששימח אותי OO משהו שהעציב: הפיגוע הזה שהיה אתמול
ציטוטיה: ~שיעור ערבית~ ילד אחד: רוצה את הקולה? אביס: "לא תודה אני זכיזופרנית" XDD *המורה כוסעת שכולם מתנדנדים על הכיסאות בשיעור* המרוה :די כבר, מה נסגר עם הכיסאות האלה?! הם מתנדנדים יותר מהנדנדות בגן של שולה!" מתנגן בראש / בפלייליסט: The All-American Rejects - It Ends Tonight התמונה הכי חמה:אני
יצאתי כאילו לא ישנתי 348957230 שנים. שבת שלום לכולם

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gif"Cause it's nine in the afternoon.."

"And your eyes are the size of the moon"
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Seven Weeks Until Summer Build Me Up Buttercup Silence Is A Scary Sound
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Panic At The Disco - Nine In The Afternoon David Jordan - Sun Goes Down One Night Only - Just For Tonight The Wombats- Let's Dance To Joy Division Lenny Kravitz - California
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
Panic At The Disco - Nine In The Afternoon http://uk.youtube.com/watch?v=yCto3PCn8wo The Killers - Mr. Brightside http://uk.youtube.com/watch?v=BnwLf88t_Wc
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
השטן לובשת פראדה על גופתה המתה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
התעודה שלי הטקס היום לכבוד התעודות.. 45 דקות של חלילים, לא כיף, לא כיף
המסן שלי
משהו ששימח:
התעודה שלי הסימולציה של התחפושת שלי ^^ היומן החדש וסקסי ביותר שלי
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
יש הרבה
*המחנך שלי דיבר עם אחת הבנות בקשר ליום ההורים* המחנך: העברתי אותך ל3:20 התלמידה: למה? המחנך: ככה התלמידה: למה? המחנך: ככה התלמידה: למה? המחנך: ככה התלמידה: אוף *המסקנות שלי לאחת הפירסומות* מה זה מחשב קטן אבל גדול, אי אפשר להגיד פשוט מחשב בינוני. זה כמו השיר של יש גבסו, "תספרי יום ועוד יום יום ועוד יומים", יא זבל תגיד פשוט 5 ימים. *בתקשורת, היום צריכים לצייר משהו, אז חבורת בנות ציורו אמבולנס* ילד א': יופי ציירתן מגן דוד מחומש על האמבולנס ילד ב': זה הסמל של כת השטן ילד א': טוב שלא ציירתן חתולה מטוגנת על הסירנה *אין לי מושג באיזה הקשר זה היה, סתם יציאה בכיתה* ילד א': איזה בית זונות נהיה פה. ילד ב' בתגובה: ומקודם לא היה? *כמה בנים סטומים התחילו ללכת מכות לכיף* ילד א': יניב, שברת לי ת'פיטמה יא מאניק *באמת שיעור ספרות ילד מהכיתה שואל שאלה את המורה שלא מצא תשובה* ילד א': יש לי שאלה שלא הצלחתי לענות עלייה, למה לגברים יש פיטמות? *המורה שלי לאגרואקולוגיה ביציאה* בכל אחד מאיתנו מסתתר סופר יעקב קטן
*הייתי במכון הכושר, שיחה עם רוני בSMS* אני: רוצה לענג את זמני בחדר הכושר? רוני: זה מזה לא נשמע טוב XDDD אני: לדבר איתי בזמן אני אופניים בחדר כושר? רוני: לאלא, לענג אותך בחדר כושר *שיחה שלי עם ידיד שלי [אהמעומראהמ]* ???HiTMaN??? says: זו חיפה ???HiTMaN??? says: עיר מסוכנת ???HiTMaN??? says: עבריינים RAVEN :3 says: חחחח ???HiTMaN??? says: פושעים ???HiTMaN??? says: טרוריסטים ???HiTMaN??? says: והכי גרוע ???HiTMaN??? says: ערבים! ???HiTMaN??? says: את יודעת מה יותר גרוע מערבים? RAVEN :3 says: הגנים הבהיים! ???HiTMaN??? says: בוכרים! *עוד שיחה שלי עם יעלסי שתהיה עם התמונה הבאה*
מתנגן בראש / בפלייליסט:
AAU מתוך JML [שפיספתי כי ישנתי וישר שהדלקתי לסרט היה את IGU, החלק הכי טוב בסרט
]
התמונה הכי חמה:

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifועוד כמה דברים..

הלינק פוספס ><" Panic At The Disco - Nine In The Afternoon http://uk.youtube.com/watch?v=yCto3PCn8wo The Killers - Mr. Brightside http://uk.youtube.com/watch?v=BnwLf88t_Wc בתמונה הקודמת, אני היומן הסקסי שלי
ועוד סוג של ציטוט.. *שיחה שלי ושל יעלסי* Yaelsee - Judd the studd says: זה פשוט נשמע כמו קריינות של תוכנית ריאליטי XDDDD Yaelsee - Judd the studd says: איזה "הדוגמניות" או משהו כזה XDDD RAVEN says: XDDDDDDDDDDDDD Yaelsee - Judd the studd says: \מה, לא? Yaelsee - Judd the studd says: פרויקט Y, אפילו שאף פעם לא ראיתי את זה XD Yaelsee - Judd the studd says: אני יכולה לצרף את קרינה לשיחה? RAVEN says: וביניים בשבט מקפליי Yaelsee - Judd the studd says: XDDDDDD RAVEN says: ובינתיים Yaelsee - Judd the studd says: בשבט מקפליי Yaelsee - Judd the studd says: הבנים אוכלים בננות Yaelsee - Judd the studd says: XDDD Yaelsee - Judd the studd says: ראית הישרדות? ראיתי רק פרק אחד שהם היו צריכים לאכול בננות Yaelsee - Judd the studd says: קיצר, ראית?? [email protected] (E-mail Address Not Verified) says: אפשר לתופף לך על החזה? RAVEN says: חחחח טום, איך בעינייך הבננות המקומיות? Yaelsee - Judd the studd says: XDDD RAVEN says: חח ראיתי! Yaelsee - Judd the studd says: הנאות הבננות בעיניך דאגי? RAVEN says: XDDDDDDDDD RAVEN says: מי יקבל חסינות? ואם יעיפו את דאגי? Yaelsee - Judd the studd says: חחח וואי אם דאגי יאכל בבנותככה הו יראה כמו קוף
Yaelsee - Judd the studd says: לאלא, יעפיו את פלי [הכלבה של דאגי] RAVEN says: XDDDDDDDDDDDDD Yaelsee - Judd the studd says: "ובניתיים בחזרה בבית של הבנות" RAVEN says: XDDDDDDDDDD Yaelsee - Judd the studd says: "ורי מנסה לשחרר את דני שנתקע עם הכובע בדלת" RAVEN says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Yaelsee - Judd the studd says: ודאגי קופץ מהחלון בחוץ Yaelsee - Judd the studd says: ואזזזזזזזז Yaelsee - Judd the studd says: נופל מטאור והורג את כולם XDDD\ RAVEN says: מעניין איך דני היה מסתדר עם הכבשה באי המתים RAVEN says: XDDDDDDDDDDD RAVEN says: גאד.. האי משפיע טיפה יותר מידי Yaelsee - Judd the studd says: אוף, אבל אני לא ראוה... למרות שזה יכול להיות מצחיק, גם ככה יש להם את אותו השיער XD RAVEN says: XDDDD Yaelsee - Judd the studd says: וואי איזה טוב Yaelsee - Judd the studd says: בואי נעשה Yaelsee - Judd the studd says: שדני מגדל כבשה Yaelsee - Judd the studd says: XDDDD RAVEN says: דני הוא עצמו מספיק כבשה Yaelsee - Judd the studd says: מה שנכון נכון XD RAVEN says: XDDDD Yaelsee - Judd the studd says: וזה כי אוליביה לא מספקת אותו XD RAVEN says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Yaelsee - Judd the studd says: אז שתהיה לו קצת חברה בעולמו אחרי זה פישפשתי התמונות שיש לי ומצאתי תמונה מתאימה לשיחה המרתקת

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif להלהלה. אני בציטוטים. ^^

ס'כיף.
XDDDDDDDDDDDD בוכרים! הגנים הבהאיים! למה ככה ללכלך על חיפה הקטנה וה[נוט] חמודה?
33>

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifכי זה עומר.. ואני תמיד פחדתי מחיפה, יש

לי פחד גבהים ><"

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDDDDDDDDDDD קרעת אותי P:

זה לא שאנחנו עומדים ברחוב ומסתכלים למטה אז רואים תהום!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifס'מגעילה את XDDDDDD

יש שפה של אוטיסטים ועכשיו גם שתינה?! מה נסגרר XDDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifכן! הם עם בפני עצמם! ישלהם אידיאולוגיה

משל עצמם! אוטיזם!!!!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifעומר הזה..! מה ישלו נגד חיפופה?!../images/Emo2.gif

#%@%#@^*()&*%^$^@#$@# היי הייייייייייייייייי שלא יקלל בוכרים... אני בוכרית! XDDDDDDDDD וחוצמזה הוא פשוט קורע אותייי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Nine in the afternoon ../images/Emo99.gif

הסימולציה של ה..@#$# מה? ><" =0 למה את מתחפשת? חח :]

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifלמשהו מגניב ^^

דברי איתי בסמן ואני אשלח לך תמונה ^^

למעלה