../images/Emo60.gif"Cause it's nine in the afternoon.."
"And your eyes are the size of the moon"
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Seven Weeks Until Summer Build Me Up Buttercup Silence Is A Scary Sound
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Panic At The Disco - Nine In The Afternoon David Jordan - Sun Goes Down One Night Only - Just For Tonight The Wombats- Let's Dance To Joy Division Lenny Kravitz - California
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
Panic At The Disco - Nine In The Afternoon
http://uk.youtube.com/watch?v=yCto3PCn8wo The Killers - Mr. Brightside
http://uk.youtube.com/watch?v=BnwLf88t_Wc
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
השטן לובשת פראדה על גופתה המתה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
התעודה שלי הטקס היום לכבוד התעודות.. 45 דקות של חלילים, לא כיף, לא כיף
המסן שלי
משהו ששימח:
התעודה שלי הסימולציה של התחפושת שלי ^^ היומן החדש וסקסי ביותר שלי
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
יש הרבה
*המחנך שלי דיבר עם אחת הבנות בקשר ליום ההורים* המחנך: העברתי אותך ל3:20 התלמידה: למה? המחנך: ככה התלמידה: למה? המחנך: ככה התלמידה: למה? המחנך: ככה התלמידה: אוף *המסקנות שלי לאחת הפירסומות* מה זה מחשב קטן אבל גדול, אי אפשר להגיד פשוט מחשב בינוני. זה כמו השיר של יש גבסו, "תספרי יום ועוד יום יום ועוד יומים", יא זבל תגיד פשוט 5 ימים.
*בתקשורת, היום צריכים לצייר משהו, אז חבורת בנות ציורו אמבולנס* ילד א': יופי ציירתן מגן דוד מחומש על האמבולנס ילד ב': זה הסמל של כת השטן ילד א': טוב שלא ציירתן חתולה מטוגנת על הסירנה
*אין לי מושג באיזה הקשר זה היה, סתם יציאה בכיתה* ילד א': איזה בית זונות נהיה פה. ילד ב' בתגובה: ומקודם לא היה?
*כמה בנים סטומים התחילו ללכת מכות לכיף* ילד א': יניב, שברת לי ת'פיטמה יא מאניק
*באמת שיעור ספרות ילד מהכיתה שואל שאלה את המורה שלא מצא תשובה* ילד א': יש לי שאלה שלא הצלחתי לענות עלייה, למה לגברים יש פיטמות?
*המורה שלי לאגרואקולוגיה ביציאה* בכל אחד מאיתנו מסתתר סופר יעקב קטן
*הייתי במכון הכושר, שיחה עם רוני בSMS* אני: רוצה לענג את זמני בחדר הכושר? רוני: זה מזה לא נשמע טוב XDDD אני: לדבר איתי בזמן אני אופניים בחדר כושר? רוני: לאלא, לענג אותך בחדר כושר
*שיחה שלי עם ידיד שלי [אהמעומראהמ]
* ???HiTMaN??? says: זו חיפה ???HiTMaN??? says: עיר מסוכנת ???HiTMaN??? says: עבריינים RAVEN :3 says: חחחח ???HiTMaN??? says: פושעים ???HiTMaN??? says: טרוריסטים ???HiTMaN??? says: והכי גרוע ???HiTMaN??? says: ערבים! ???HiTMaN??? says: את יודעת מה יותר גרוע מערבים? RAVEN :3 says: הגנים הבהיים! ???HiTMaN??? says: בוכרים!
*עוד שיחה שלי עם יעלסי שתהיה עם התמונה הבאה*
מתנגן בראש / בפלייליסט:
AAU מתוך JML [שפיספתי כי ישנתי וישר שהדלקתי לסרט היה את IGU, החלק הכי טוב בסרט
]
התמונה הכי חמה: