האלו מקוויקנד

sweet shir

New member
נו באמת, זה קטע לי את זה! ~המשך~

משהו שתדעו מראש: זאב הוא מורה לפיזיקה. אף אחד לא מקשיב בשיעורים שלו אף פעם. הוא נראה כמו ילד בן 8. יש לו קרחת. הוא ג'ינג'י. הוא כאפה מהלכת, בקיצור.
~מישהו כאפתי בטירוף עם כובע טמבל הולך באמצע החולות~ קמי/אני: "וואי, זה זאב?!" קמי/אני: "כה, זה הוא!" ~נקרעות מצחוק, אבל ברצינות, כפית מטורפת!~ אני/קמי אחרי שהוא מתקרב: "אוי, זה לא זאב..." כעבור דקה: "הנה זאב!!!" ~אני רואה גדוד של חנונים הולכים~ אני: "הנה כיתת מדעים הגיעו! חהחה" קמי: "שיר, אלה תלמידי ישיבה!!!!" ~נקרעות~ אני, על זה שתקעו לנו שני מסוממים דפוקים עם דרבוקות בסוף: "אוף, אי אפשר להפסיק את זה כבר ולנסוע הביתה?!" קמי: "לא, ברור שאי אפשר. הזמינו אותם לכאן, וגם שילמו להם כסף..." אני: "אה, נכון. למה שילמו להם כסף?!?" ~באוטובוס חזרה הביתה~ אני: "היי, הנה פרה! כפרה עליה!!! חהחה משחק מילים!" ~בחזרה מהמרינה שמענו יור ד'ה וואן ד'ת איי וונט ומישהו חתיך בלי חולצה רץ ברחוב~ קמי מצביעה עליו: "יו אר ד'ה וואן ד'ת איי וונט!" XD מתנגן בראש / בפלייליסט: ברבי גירל~ התמונה הכי חמה: יובי המושי-מושלמת עשתה לי!!! D:

ZivMusic

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

"יש לו קרחת. הוא ג'ינג'י." אם ישלו קרחת איך אפשר לדעת שהוא ג'ינג'י ?

sweet shir

New member
כי ישלו רק טיפה קרחת בקצה הראש XDD

תכלס הוא ג'ינג'י ויש לו חלק מממממממש בהיר באמצע שם אז זה נראה כמו קרחת. והוא ברצינות נראה בן 8.. בטח הוא בן 25+ או משהו

ZivMusic

New member
חחחחחחח XD

פעם היה לי מורה למדעים שהוא היה קירח אבל גבות בגודל של....עדיף שאני לא יגיד
מה שכן אם היו לוקחים קצת מהגבות שלו והיו שמים על הראש היה לו מספיק שיער XDDD |איזהחפירות|

sweet shir

New member
תמונה |||

חהחה זה צוק. ממש ממש ממש גבוה. והייתה שם פרה. XDDDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDD

תמיד תהיתי איך הן מגיעות לשם.
בהשפעת מקומות כאלה בטיולים השנתיים+צפייה בפרות הקמנו את אגודת "פרות משוטטות", את מוזמנת להצטרף ><"

DoLi it is Me

New member
איזה פווששיי../images/Emo99.gif גררר XDDD...

פרות?שליטה
|מאוהבבבבבבתתXDD| טיפשה שקסית קטנה
למה?למה לחשוב שאני סתומה?מה רע בפרות???

sweet shir

New member
תמונה אחרונה~~

ברוך השם. XD חהחה שהיינו במרינה הייתה שם יאכטה כזאתי XDD

Charley XD

New member
שיר יא מוכשרת !

אהבתי את השירים גם של א' ב' וגם שאת ונסטיה כתבתן XD ובכלל הציטוטים ~אני רוצה טיול שנתי~ התגעגעתי

Charley XD

New member
זה לא המסן זה האינטרנט

זה יותר גרוע XD ולא, אני עדין אומרת שלא עשית אותי ! יש פה שורת הגנה שרק אני יכולה לסבול\לנטרל רוצה פרוט ? |גבות|

sweet shir

New member
תמשיכי לחלוםםםם! עשיתי אותך בשנתךךך |סטוקר|

ואני גם פרחה בסגנון אברילוש, ראית איזה יפה הארכתי את האותיות? D:

Charley XD

New member
XD בדיוק מה שבאתי להגיד

ואת עוד חשבת שאני פרחה XD ואממ לא... אני מסרבת להאמין !

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gifיואו יודת מה הטל מוסרי מזכיר לי?!

בכיתה ט, או י' הייתה לי ילדה בכיתה שהעריצה את טל מוסרי הלכה לעיר ערוץ הילדים וצעקה לו ,טל תעשה לי יחד' ברצינות נשבעת לך,לא בצחוק היו לה פוסטרים שלו בחדר וזה. ס'ילדה כאפה

למעלה