sweet shir
New member
נו באמת, זה קטע לי את זה! ~המשך~
משהו שתדעו מראש: זאב הוא מורה לפיזיקה. אף אחד לא מקשיב בשיעורים שלו אף פעם. הוא נראה כמו ילד בן 8. יש לו קרחת. הוא ג'ינג'י. הוא כאפה מהלכת, בקיצור.
~מישהו כאפתי בטירוף עם כובע טמבל הולך באמצע החולות~ קמי/אני: "וואי, זה זאב?!" קמי/אני: "כה, זה הוא!" ~נקרעות מצחוק, אבל ברצינות, כפית מטורפת!~ אני/קמי אחרי שהוא מתקרב: "אוי, זה לא זאב..." כעבור דקה: "הנה זאב!!!" ~אני רואה גדוד של חנונים הולכים~ אני: "הנה כיתת מדעים הגיעו! חהחה" קמי: "שיר, אלה תלמידי ישיבה!!!!" ~נקרעות~ אני, על זה שתקעו לנו שני מסוממים דפוקים עם דרבוקות בסוף: "אוף, אי אפשר להפסיק את זה כבר ולנסוע הביתה?!" קמי: "לא, ברור שאי אפשר. הזמינו אותם לכאן, וגם שילמו להם כסף..." אני: "אה, נכון. למה שילמו להם כסף?!?" ~באוטובוס חזרה הביתה~ אני: "היי, הנה פרה! כפרה עליה!!! חהחה משחק מילים!" ~בחזרה מהמרינה שמענו יור ד'ה וואן ד'ת איי וונט ומישהו חתיך בלי חולצה רץ ברחוב~ קמי מצביעה עליו: "יו אר ד'ה וואן ד'ת איי וונט!" XD מתנגן בראש / בפלייליסט: ברבי גירל~ התמונה הכי חמה: יובי המושי-מושלמת עשתה לי!!! D:
משהו שתדעו מראש: זאב הוא מורה לפיזיקה. אף אחד לא מקשיב בשיעורים שלו אף פעם. הוא נראה כמו ילד בן 8. יש לו קרחת. הוא ג'ינג'י. הוא כאפה מהלכת, בקיצור.