רצח!
Y Yu vi New member 7/3/08 #106 וואאאאו אני מופיעה במקוויקנד של סוויט שיר@#$ + סכבוד לי. ^________^ חהחהח חחחחחחחחחחחחחחחחחח תסמונת פלטצ'רXD כלכך נכון! וכל הציטוטים קורעים, כמו תמיד שמחה שנהנית בטיול ^___^ 333>
וואאאאו אני מופיעה במקוויקנד של סוויט שיר@#$ + סכבוד לי. ^________^ חהחהח חחחחחחחחחחחחחחחחחח תסמונת פלטצ'רXD כלכך נכון! וכל הציטוטים קורעים, כמו תמיד שמחה שנהנית בטיול ^___^ 333>
L Little McMickey New member 7/3/08 #108 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואוווווו../images/Emo99.gif התמונות מדהימות!! במיוחד זאתי עם הלב וזאת שלידה יש לך את כולן?! אם כן, תעלי! ומיד!!
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואוווווו../images/Emo99.gif התמונות מדהימות!! במיוחד זאתי עם הלב וזאת שלידה יש לך את כולן?! אם כן, תעלי! ומיד!!
Z ZivMusic New member 7/3/08 #111 חחחחחחחחחחחח XD כל הציטוטים מצחיקים ואממ אין לי מושג מיזה בתמונה, אבך הוא סקסי ביותר
B baril New member 7/3/08 #112 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יאללה בואי לסמטה אני אעשה לך ילד |גבות|XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הא' ב' הגיי קורע אותי כל פעם מחדש ~הוכת להמשיך להתבונן בהודעותייך~
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יאללה בואי לסמטה אני אעשה לך ילד |גבות|XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הא' ב' הגיי קורע אותי כל פעם מחדש ~הוכת להמשיך להתבונן בהודעותייך~
S sweet shir New member 8/3/08 #145 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD יור ראנינג אאוט אוף טיים אנד יו ג'סט דונט גט ד'ת דיס איז האו איי פייייייל ד'רז אה מיליון ת'ינגס איי הייט אבאוט יווו סוריXD
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD יור ראנינג אאוט אוף טיים אנד יו ג'סט דונט גט ד'ת דיס איז האו איי פייייייל ד'רז אה מיליון ת'ינגס איי הייט אבאוט יווו סוריXD
L Lex 1 New member 8/3/08 #149 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDD ../images/Emo6.gif כאילו לא ידעת שזה יהיה כזה מצחיק. צומיסטית.
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDD ../images/Emo6.gif כאילו לא ידעת שזה יהיה כזה מצחיק. צומיסטית.
S sweet shir New member 8/3/08 #212 חחחחחחחחחחחחחחח לא, כי פשוט הסברתי.. חשבתי שאני לא אסביר. XDD (כאילו אתן "רקע" לפני כל דבר) D: אנחנו צריכות לדבר במסן LOL
חחחחחחחחחחחחחחח לא, כי פשוט הסברתי.. חשבתי שאני לא אסביר. XDD (כאילו אתן "רקע" לפני כל דבר) D: אנחנו צריכות לדבר במסן LOL
L Lex 1 New member 9/3/08 #225 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח בסדר. הו, כבוד לי DDDD: את יותר ממוזמנת להוסיף: [email protected]
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח בסדר. הו, כבוד לי DDDD: את יותר ממוזמנת להוסיף: [email protected]
S sweet shir New member 10/3/08 #248 חחחחחחחחחחחחחח מסתבר שיש לי אותך! ../images/Emo6.gif פעם הבא שתתחברי אני אשלח לך היי <:
N N e r d y New member 8/3/08 #169 XDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תסמונת פלטצ'ר XDDDDDD והכל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומקסיייי
J just orr New member 8/3/08 #204 חחחחחחחח אהבתי את ה-א'-ב' ../images/Emo6.gif המממ... Barbie Girl של עברי לידר? איזה יפה מה שיובל עשתה. מקסייייי1@#$%^
חחחחחחחח אהבתי את ה-א'-ב' ../images/Emo6.gif המממ... Barbie Girl של עברי לידר? איזה יפה מה שיובל עשתה. מקסייייי1@#$%^
S sweet shir New member 8/3/08 #214 כן, זה ממש מהמם. אני צריכה שחברה שלי תשלח לי את זה. אבל בשיא הרצינות, זה ממש עצוב מרגש ומדהים. נכון?! קפראל יובקה! D:
כן, זה ממש מהמם. אני צריכה שחברה שלי תשלח לי את זה. אבל בשיא הרצינות, זה ממש עצוב מרגש ומדהים. נכון?! קפראל יובקה! D:
J just orr New member 10/3/08 #243 עצוב ומרגש? רגע רגע, זה לא קאבר לשיר של אקווה [שהוא קצת שטחי ומדבר על ברביות]? ואם יש לך את זה כבר.. יש מצב שאת שולחת לי? חח ^^"
עצוב ומרגש? רגע רגע, זה לא קאבר לשיר של אקווה [שהוא קצת שטחי ומדבר על ברביות]? ואם יש לך את זה כבר.. יש מצב שאת שולחת לי? חח ^^"
ה ה א ל י מ ה XD New member 8/3/08 #207 חחחחחחח הא'-ב' הפאגוציטי! XDDD איך נקרעתי בפעם הראשונה XDDDD חבל שאת לא זוכרת ת'המשך נו XD חחחחחחחח ובכלל, שאר הציטוטים מעולים כמובן, כמו תמיד דברי איתי, אנ'לא מצליחה לתפוס אותך במסן
חחחחחחח הא'-ב' הפאגוציטי! XDDD איך נקרעתי בפעם הראשונה XDDDD חבל שאת לא זוכרת ת'המשך נו XD חחחחחחחח ובכלל, שאר הציטוטים מעולים כמובן, כמו תמיד דברי איתי, אנ'לא מצליחה לתפוס אותך במסן
S sweet shir New member 9/3/08 #215 איזה המשך? לא היה המשך XDD <: את לא מצליחה לתפוס אותי? אני לא מצליחה לתפוס אותך חוצפנית! XDDDD