ME(=
שיר השבוע של מקפליי: please please שיר השבוע לא של מקפליי: sod-sick להקת השבוע:אוונסנס אלבום השבוע:... קליפ השבוע:אוונסנס- גוינג אנדר (מתעצלת^^) תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האחרים-ניקול קידמן (סרט אימה גאוני למדי^^) משהו שהכעיס אתכם השבוע: אימא (איך לא..), ספר (הפסים השחורים בשיער אמורים להראות!), אני עצמי... משהו ששימח: הארי פוטר השביעי! חגיגות הארי פוטר (והעובדה שמישהי הכירה בי כמומחית ה"פXD) משהו שעיצב: מוח קטן של הורים >< ציטוט השבוע: ~בחגיגות הארי פוטר~ אור (שואלת את המתחזה להארי פוטר): אפשר מדבקה? המתחזה: כשתחזרי להיות בת 6, תקבלי מדבקה! אני: עזבי, בואי נלך (מדברות הרבה הרבה ובקול רם על כמה שהוא מתחזה אידיוט) ~כעבור כמה דק'~ המתחזה: קחי (נותן לאור מדבקה, ולי מדבקה) ~שעה אח"כ~ ראיתי ילדה קטנה רצה אחרי המתחזה ומרביצה לו, בעודה צועקת שהוא לא הארי פוטר האמיתי ואין לו מה לעשות כאןXD ~ביומולדת של דאגי אשר נחגג במקס ברנר~ יסמין (חברה שלנו): המלךצר נראה לי קוקסינל.. נקרא לו קוקסי! אור: באמת ראיתי אותו מחבק גבר XD ואז כל פעם שהוא עבר התפקענו מצחוקXD (וכן, הוא שנא אותנו אח"כ^^) ~בשיעור תנ"ך~ המורה: כן, היה אדם שקראו לו קסוטו חכם ילד: יש לו יורש- יורם גאון XDDD ולא בדיוק ציטוט, אבל מילא- חברה שלי השמיעה לחברה שלה שהשמיעה בערך לכל הבנות בכיתה (כל ה11, וואוו!) את השיר של סיסטם אוף דאון - פאק דה סיסטם (אני עצלנית, אני יודעת). ורק אני חשבתי שהבנאדם נשמע בעצירות- פאק דה סיס, פאק דה סיס (אתה לא מסוגל להשלים מילה?XDD) מתנגן בראש / בפלייליסט: i wish i wad dead, i wish everybody were (המצאתי לבד, גאוני, אה? XD) תמונת השבוע: דומה לחתולה שלי(=