McWeekend

ShellyJones

New member
ME(=

שיר השבוע של מקפליי: please please שיר השבוע לא של מקפליי: sod-sick להקת השבוע:אוונסנס אלבום השבוע:... קליפ השבוע:אוונסנס- גוינג אנדר (מתעצלת^^) תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האחרים-ניקול קידמן (סרט אימה גאוני למדי^^) משהו שהכעיס אתכם השבוע: אימא (איך לא..), ספר (הפסים השחורים בשיער אמורים להראות!), אני עצמי... משהו ששימח: הארי פוטר השביעי! חגיגות הארי פוטר (והעובדה שמישהי הכירה בי כמומחית ה"פXD) משהו שעיצב: מוח קטן של הורים >< ציטוט השבוע: ~בחגיגות הארי פוטר~ אור (שואלת את המתחזה להארי פוטר): אפשר מדבקה? המתחזה: כשתחזרי להיות בת 6, תקבלי מדבקה! אני: עזבי, בואי נלך (מדברות הרבה הרבה ובקול רם על כמה שהוא מתחזה אידיוט) ~כעבור כמה דק'~ המתחזה: קחי (נותן לאור מדבקה, ולי מדבקה) ~שעה אח"כ~ ראיתי ילדה קטנה רצה אחרי המתחזה ומרביצה לו, בעודה צועקת שהוא לא הארי פוטר האמיתי ואין לו מה לעשות כאןXD ~ביומולדת של דאגי אשר נחגג במקס ברנר~ יסמין (חברה שלנו): המלךצר נראה לי קוקסינל.. נקרא לו קוקסי! אור: באמת ראיתי אותו מחבק גבר XD ואז כל פעם שהוא עבר התפקענו מצחוקXD (וכן, הוא שנא אותנו אח"כ^^) ~בשיעור תנ"ך~ המורה: כן, היה אדם שקראו לו קסוטו חכם ילד: יש לו יורש- יורם גאון XDDD ולא בדיוק ציטוט, אבל מילא- חברה שלי השמיעה לחברה שלה שהשמיעה בערך לכל הבנות בכיתה (כל ה11, וואוו!) את השיר של סיסטם אוף דאון - פאק דה סיסטם (אני עצלנית, אני יודעת). ורק אני חשבתי שהבנאדם נשמע בעצירות- פאק דה סיס, פאק דה סיס (אתה לא מסוגל להשלים מילה?XDD) מתנגן בראש / בפלייליסט: i wish i wad dead, i wish everybody were (המצאתי לבד, גאוני, אה? XD) תמונת השבוע: דומה לחתולה שלי(=

yaelsee

New member
וואי, האחרים זה אחד מהסרטים הכי

גאוניים שאי פעם נוצרו!
ידעתי שמשהו היה חסר לי בסרט השבוע
הציטוטים XDDDDDDDD

kelly7i

New member
XD פק דה סיס פאק דה סיסXDDDDDDD

מעניין אותי איך השיר נשמעXDDDDDDD עוד שיר שנשמע כאילו שרים אותו בעצירות זה- אמברלה, של ריאנה
אברלה אלה אהההההההההה אההההההההה אהההה. תחנקי וזהו.><

just orr

New member
מקוויקנד D:

שיר השבוע של מקפליי: Don't Wake Me Up The Way You Make Me Feel Sorry's Not Good Enough (Acoustic) You're The One that I Want No Worries
שיר השבוע לא של מקפליי: Arctic Monkeys- The Bakery Song (Live Acoustic) Arctic Monkeys- Mardy Bum Arctic Monkeys- Curtains Closed Arctic Monkeys- Brianstorm Mika- Happy Ending Shania Twain- That Don't Impress Me Much Sum 41- Pieces (Acoustic) וזה כי עוד לא חרשתי על מה שדרור שלחה לי
להקת השבוע: מקפליי וארקטיק מאנקיז
אלבום השבוע: לא שמעתי אלבומים השבוע :X
קליפ השבוע: כרגיל, אין ><
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האנטומיה של גריי (אוקיי, היו 2 אנשים שנתקע בהם מוט. אה כן והיה איש בהריון. כאילו, לא באמת בהריון... זה היה גידול עם שיניים ושיערות וכאלה :S) אבל בכל זאת אחלה סדרה
רובין הוד- גברים בגעקטס
משהו שהכעיס אתכם השבוע: היו השלמות בהסטוריה
משהו ששימח:
יצאנו לחוווופששש DDD:
המבחן בהסטוריה נדחה ^^
סיימתי עוד ספר של ג'ורג'יה ניקולסון
משהו שעיצב: אבא של חברה שלי נפטר
ציטוט השבוע: ~אח שלי מחזיק את החתולה שלי כמו שמחזיקים את סימבה ב"מלך האריות"~ אח שלי: "תראי, ניקיטה [החתולה שלי] היא סיייייימבההה!!!!!!!" אני: "ואתה רפיקי?" אח שלי בהתחרפנות: "הפיצה-לה-במבה-לה-שניצל-לה-בימבה-בום-בם-בים-בם-בם-בום [וממשיך וממשיך...]"
מתנגן בראש / בפלייליסט: McFly- Happy Christmas (War Is Over)
תמונת השבוע:
חג שמח לכולןן ^^

Sharon Kez

New member
אורקי../images/Emo24.gif חג שמח גם לך!! 33>

אוף. תמיד שאומרים לי 'חג שמח' אני נזכרת שבא לי סופגניה חחחחחחחחח
אח שלך תמיד מצחיק אותי XDDD ----- אני כ"כ מצטערת בשביל חברה שלך והמשפחה שלה.
לא נעים לי בכלל לכתוב את זה יחד עם כל שאר השטויות בהודעה.. יהי זכרו ברוך.

just orr

New member
תודה רבה לך שרונייי ../images/Emo23.gif

חחח היום אכלתי סופגניה! וגם אתמול
[ואני לא רוצה לדעת מה יקרה לי באילת. אני מקווה שהכל יהיה עם ריבה, כי אני לא אוהבת ריבה ואז תהיה לי סיבה לא לאכול אותם XDD] ואח שלי מצחיק גם אותי. כאילו, אני לא צוחקת איתו, אלא עליו
יאא איזה מותק את! אני כ"כ לא יודעת מה לעשות במצבים האלה.. הייתי בשבעה אבל דיברנו איתה רגיל לגמרי, *כמעט* כאילו כלום לא קרה
333333>

Sharon Kez

New member
חחח איכ גם אני שונאת ריבה!!!../images/Emo5.gif

וגם ריקות אני לא אוהבת חחחחחח אני אוהבת שיש עליהן ציפוי כל שהוא מלמעלה. או שיש ריבת חלב\שוקולד בפנים XDDDD ג'יזס אני נשמעת כ"כ שמנה! אוקיי, אז אני מאחלת לך שיהיו חתיכים ושיהיו סופגניות בלי ריבה D: בדוגרי עשיתן ממש טוב. אני בטוחה שהיא לא הייתה רוצה להרגיש תרחמים של כולם... 333>

Charley XD

New member
XDD

אח שלך...
ושכחת את TCFC אקוסטי ! |שוק| יפה שלי תהני באילת !! אוהבת המון המון

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifNow they think I'm fake...../images/Emo14.gif

But I'm NOT alone... זה היה אחד השבועות הדיכאוניים שלי.. בעעע
שיר השבוע של מקפליי: Don't Wake Me Up The Heart Never lies Easy Way Out NOTHING
Hypnotised Too Close For Comfort Bubble Wrap Friday Night
שיר השבוע לא של מקפליי: אוהוווו השבוע זו חרישת אלבומים!
כל- The Black Parade של MCR Welcome To Loserville של סוד
[בעיקר..SICK, HOLLY.., Wear Me Down] American Idiot- גרין דיי כל האלבומים של בלינק XD The Beautiful Lie- 30 שניות.. אעאעאעאעאע סגידה!! כולם של סימפל פלאן :)))
להקת השבוע: all of the above ^
אלבום השבוע: ^ + מק
קליפ השבוע: מה שעשינו לGH
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: רוסוול,מגרש בייתי כמובן!
, על טבעי
.. וסרט.. אין
משהו ש:
אתכם השבוע:
אמא שלי.. כלבה.. וגם דני. אהה.. וגם העובדה שכולם אומרים עלי שאני פריקית.. WTF?! ><'
אתכם השבוע:
אותו דבר ^
אתכם השבוע:
לא ניראלי היה... אולי שהייתי עם אורצ' DDD:
ציטוט השבוע: אינלי כוח.. XD
מתנגן בראש / בפלייליסט: MCR- Teenagers
תמונת השבוע: השבוע יש 2 ^____^ אעאאעעאעאאע אני רוצה תכפפות שלה!!!!
שבוע טוב! וחנוכה שמיייח מיייח לכל הקופות! [XD] סי יה אט דה מפגשון

sweet shir

New member
אומגד אני בדיוק שומעת את השיר הזה! XD

(נוט טלון) למה דכאוני? מה קרה?

../images/Emo24.gif

רוזוול
איך אהבתי את הסדרה הזאת אבל בגלל שהודיעו בפתאומיות שלא תהיה עוד עונה בשני הפרקים האחרונים זה נראה כאילו הם מנסים לפתור פתאום את כל הבעיות במכה וזה לא יצא להם כל כך טוב, אבל לא נורא . ואל תדאגי לכל אחד יש מתישהו שבועות כאלה, זה יעבור
תחשבי על דברים חיוביים ובדיוק אתמול אמרתי לעצמי (חח דיברתי לעצמי אני יודעת) שאם כל הזמן נחשוב על הדברים השליליים שקרו וקורים לנו בסוף נשתגע.

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאני רק בעונה הראשונה! עכשיו זה הפרק שמקס

וליס סופסוףףף התנשקו!!!! תודה לאללללללללללל ^^ ותמיד ידעתי שמייקל ומריה יהיו ביחד.. הוא חתיך.. אבל מריה היא כאפות. וצריך לרצוח תסטייליסט שלהם!!! X______X אההה! ותודה

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo194.gif^^מיי מקוויקנד../images/Emo194.gif

שיר השבוע של מקפליי: |דגש|ROOM ON 3RD FLOOR |דגש|NOT ALONE+הגרסה האקוסטית שלו |דגש|והגרסה האקוסטית של דה הארט נבר ליי.. שיר השבוע לא של מקפליי: |דגש|RUNAWAY-של אווריל להקת השבוע:מקפליי
ופול אוט בוי
אלבום השבוע:-- קליפ השבוע:-- תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:הילד השמן בעולם
ראיתי היום..אחלה סרט..XDD
משהו ש... הכעיס אתכם השבוע: נממ כלום.. משהו ששימח:יומהולדת לאמא
משהו שעיצב:נממ גם כלום..
ציטוט השבוע: "איך קוראים לרופא ורידים?" "ורידולוג"XDDDDDDD אני:"שיר..את מתחילה לדבר בדואית" XDDDDDD במקום הודית...LOL מתנגן בראש / בפלייליסט:כלום..
תמונת השבוע:XDDDDD חמוד..

גילולית

New member
מיי מקוויקנד

שיר השבוע של מקפליי: pinball wizard dwmu twymmf שיר השבוע לא של מקפליי: the scene aesthetic- beauty in the breakdown להקת השבוע:ניחוש פרוע! אלבום השבוע:נמ..קצת מכל אלבום שיש לי XD קליפ השבוע:הקליפ של התחרות GH! תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:מכושפתת משהו שהכעיס אתכם השבוע:רחלי (המורה לערבית)
משהו ששימח:המחשב החדש:) משהו שעיצב:נמ..שדני וטל עוד לא התנשקו בפיק של בוט!!!!!!!!!!!!!!!!! ציטוט השבוע:בת דודה שלי הביאה את החבר שלה לארוחה וישבה לידו ואז היא עברה מקום, אז בת גדודה אחרת שלי בת 6 אומרת לו:"אם היא עברה מקום סימן שהיא לא באמת אוהבת אותך"XD מתנגן בראש / בפלייליסט:השיר שעכשיו ברקע בטלויזיה שכחתי את שמו בישראל תמונת השבוע:

למעלה