McWeekend

just orr

New member
XDDDD

אעעע סופסוף רון והרמיוני!!! הגיע הזמן
חחח אני אקנה ואקרא [בתקווה שיהיה לי מתי] באילת DDD: (בסוף אני כן נוסעת לאילת! מחר!! יופידוווו ^___^) גם אני מתגעגעת
למי אני אחפור על דמויות מצוירות? :(( ובקשר לזימורי וונדרלנד... *בוחרת שיר אקראי* "איט אול אבאווווט *איטס אול אבאוט יו* איטס אול אבאוט יו בייביייייייי"
XDDDD

Sharon Kez

New member
אומיגאד את באילת עכשיו!!!../images/Emo2.gif

או שאת נוסעת יותר מאוחר...? בכל מקרה, יאיאיא איזה כייף לך!! הלוואי שאת עוד פה לראות את זה - תהנייייייייייייי 33> כמה זמן את תיהי שם? וואז איי טו כלוז פור כומפורט יור פושינג מי אווט וואן איי וונטינג איןןןןן להלה חהחה לאב יו

עדן XD

New member
אנייייייייייי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: Sorry is not good enough
שיר השבוע לא של מקפליי: Linkin Park - Numb
להקת השבוע: מקפליי
אלבום השבוע: LET GO - AVRIL LAVIGNE
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: להוציא את הכלב
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח: יומלדת של חברה שלי
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע: תיקחו מעיל שקר בחוץ
מתנגן בראש / בפלייליסט: Linkin Park - Numb
תמונת השבוע: הגיטרה שלי

screamin pittas

New member
../images/Emo188.gifMy Mcweek

שיר השבוע של מקפליי:
אין לי כוח לפרט
שיר השבוע לא של מקפליי:
כנ"ל
להקת השבוע:
plain white t's
אלבום השבוע:
Every Second Counts
קליפ השבוע:
http://uk.youtube.com/watch?v=NgPkI40aTfE
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הלוחשת לרוחות/ג'ון טאקר מזה גמור.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה שלי לערבית-היא נתנה לי לעשות עבודה של 3 דפים בכתב יד על הכריסמס והסילבסטר,מה הקשר של זה לערבית?! [ואני צריכה לכתוב אותה בעברית]
משהו ששימח:
חלמתי אתמול על מקפליי
וזה היה חלום ממש מציאותי אז יכולתי להרגיש את דני מחבק אותי
משהו שעיצב:
השביתה נגמרת[למרות שזה לטובתנו]
ציטוט השבוע:
"קוראים לי ליאב על שם סבא שלי" *5 שניות שתיקה* "קראו לו שלמה" חברה שלי:"ואז היית אומרת להם שמלה ורודה והיית מגלה שזו איזו גותית שמתחתנת עם גות" אני מתחילה לחשוב שאח שלי הקטן הופך לגיי>< ~רואה את הקליפ של -Coldplay - The Scientist~ אח שלי:"זה לא דאגי הדג?" אני:><[כמה פעמים אפשר להגיד את אותה בדיחה פתאטית]"למה נראה לך דאגי הרבה יותר חתיך ממנו" אח שלי:"צודקת דאגי באמת חתיך" ~אני רואה הארי פוטר מרוב שעמום~ אני:"אני שונאת את השחקן הזה"[על דניאל רד-משהו] אח שלי:"למה?" אני:"כי הוא בריב עם מקפליי והוא מלשין לאמא שלו:p וחוץ מזה הוא מכוער" הוא:"אבל בסרט הוא נראה יותר חתיך מבמציאות"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
A Lonely September-plain white t's
תמונת השבוע:
THE LONDON LOOK

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח איזה חמוד אח שלך ../images/Emo6.gif

בן כמה הוא?
והציטוט הראשון גם מצחיק <:

screamin pittas

New member
אממ..

הוא בן 10..אהה רגע בעצם נראה לי 11.. *הולכת לשאול אותו* הוא בן 10 וחצי
והוא ההפך המוחלט מחמוד
ועכשיו הוא שר לעצמו שיר אידיוטי שהוא המציא על בובספוגXD *ואל תתפלאי אם ההודעה הזאת תופיע 100 פעמים כי תפוז הוא ז-ב-ל!

sweet shir

New member
רדקליף? כן. הוא אמר שהמוזיקה שלהם חרא, ואז הם

התעצבנו ויצאו עליו ביחד עם סאן אוף דורק.
דאגי הציע שבשביל לפתור את הסכסוך יזרקו על הראש של רדקליף שקית עם חרא. אני מסכימה.
אבל אני במחלוקת עם עצמי, כי ראיתי כמה סרטונים שלו והוא ממש חמוד חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת ?

כוסאמאשלווווווו בןןןזונננ&^#$%#^%*&^*^%&$#%@#*%*#$^)*%)^*%)8645טאו5ט5698759 נרגעתי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רציני דאגי אמר את זה? מאמי שלי DDDDDDDDDDDD:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח כן. זה למה אני במחלוקת עם

עצמי חחחחחחחח כי מצד אחד הוא בן זונה, ומה הוא אומר דברים כאלו?! כאילו שלו יש מושג במוזיקה
ומצד שני ראיתי כמה ראיונות איתו והוא ממממממש חמוד חחחחחחחחחחחחח P:

אל תאהבי אותו ../images/Emo10.gif

הוא לא חמוד >: סתם מטומטם שלא מבין במוזיקה
רררראר אני עצבנית עליו
.

sweet shir

New member
הוא אכן מכוער, אבל ישלו יותר צ'סט הייר מלהארי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם. בכל מקרה, ראיתי סרטון אחד שהוא היה ממש חמוד ופושפושון בו אז אני מחבבת אותי עם נטייה לשנאה. XD

../images/Emo137.gifסופגניות-יות-יות XD

הופה, מקוויקנד
שיר השבוע של מקפליי: Danny Jones-Don't Know Why Mcfly - Umbrella (CD) McFly - A Town Called Malice
יש את השיר הזה ב"בילי אליוט"
McFly - Danny Is Gay (Dougie Singing) XDDD Mcfly - Don't Wake Me Up McFly - Fight For Your Right To Party Mcfly- Ghostbusters McFly - Hypnotised Mcfly - Little Joanna Mcfly - Lonley Mcfly - Mr Brightside (The Killers Cover) McFly - Not Alone McFly - On My Own McFly - Pinball Wizard McFly - Rockin' Robin (Bobby Day Cover) (Live) McFly - The Heart Never Lies Mcfly - The Way You Make Me Feel McFly - Transylvania (Acoustic2) McFly - Walk In The Sun McFly - Good Night (Star Girl)
שיר השבוע לא של מקפליי: יובל לוריא- דקה אחת Simple Plan - Welcom to my life Simple Plan - I'M Just A Kid New Found Glory - Kiss Me (Sixpence None The Richer Cover) Cartel -- Wonderwall (Oasis Cover) Blink 182 - First Date Avril Lavigne- Innocence Timbaland_-_Apologize_(feat.One_Republic) Fall Out Boy - I'm Like A Lawyer.. להקת השבוע: McFLY
אלבום השבוע: Just My Luck
קליפ השבוע: אוווח כמה שזה ישן
http://www.youtube.com/watch?v=1GjTvV3bAt8 *תהיה חמוד ותצא לחיייץ* תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אבודים החיים הפשוטים - כמה שהן אהבלות
משמורת מעודדות צמודות
משהו שהכעיס אתכם השבוע: פגישה לצילומים לוידאו קליפ - והשחקן הראשי מאחר ב6 שעוווות
צילומים עד 3 בלילה!
משהו ששימח: התחלנו לצלם את הוידאו קליפ למגמה סווצ'ר חדש מפול אנד בר
משהו שהעציב: שום-כלום ציטוט השבוע: אוה - כמובן מהצילומיי לילה XDDDD *הפסקה מהצילומים-אחרי 3 שעות רצופות פיייי* ~ישבנו ועשינו כמה פיקניק~ ניצן: איפה הכוס שלי? חגי לקחת לי את הכוס?! חגי: כן O.O ניצן: מה?! למה?! >< חגי: לא מצאתי את שלי, את יכולה למזוג לי מיים?! ניצן:
~~~~~~~~~~~~~ עוד אחד מהצילומים ~דיאנה חזרה מהמרכז והביאה סופגניות~ דיאנה: הלווו יש סופגניוווות מור: אני שמעתי את השורש סופגי?! ~~~~~~~~~~~~~ הסתובבנו ברחבי שוהם המשעממת XD ~ אני טל ומור מנסות להתחבא לחן ואמיר~ מור: סיון מהרר - אל תיראי XDDDDDDDDDDDDD החפפה הזאת ניסתה להגיד לי שלא יראו אותי ויצא לה "אל תיראי"
מתנגן בראש / בפלייליסט: קטע מארץ נהדרת שאח שלי לא מפסיק לזמזם
"גלגלגלצ'-גלגלגלצ'-גלגלגלצ'-גלגלגלצ' - פור לה מוזיק" XDDDDDDDD תמונת השבוע: אוה ברור שיש לי כמה

kelly7i

New member
חח הציטוטים שלךXD

ו.. סופגניה יה יה עגלגלה לה לה עם קצת ריבה בה בה תודה רבה! D: הכותרת שלך הזכירה לי

למעלה