../images/Emo137.gifסופגניות-יות-יות XD
הופה, מקוויקנד
שיר השבוע של מקפליי: Danny Jones-Don't Know Why Mcfly - Umbrella (CD) McFly - A Town Called Malice
יש את השיר הזה ב"בילי אליוט"
McFly - Danny Is Gay (Dougie Singing) XDDD Mcfly - Don't Wake Me Up McFly - Fight For Your Right To Party Mcfly- Ghostbusters McFly - Hypnotised Mcfly - Little Joanna Mcfly - Lonley Mcfly - Mr Brightside (The Killers Cover) McFly - Not Alone McFly - On My Own McFly - Pinball Wizard McFly - Rockin' Robin (Bobby Day Cover) (Live) McFly - The Heart Never Lies Mcfly - The Way You Make Me Feel McFly - Transylvania (Acoustic2) McFly - Walk In The Sun McFly - Good Night (Star Girl)
שיר השבוע לא של מקפליי: יובל לוריא- דקה אחת Simple Plan - Welcom to my life Simple Plan - I'M Just A Kid New Found Glory - Kiss Me (Sixpence None The Richer Cover) Cartel -- Wonderwall (Oasis Cover) Blink 182 - First Date Avril Lavigne- Innocence Timbaland_-_Apologize_(feat.One_Republic) Fall Out Boy - I'm Like A Lawyer.. להקת השבוע: McFLY
אלבום השבוע: Just My Luck
קליפ השבוע: אוווח כמה שזה ישן
http://www.youtube.com/watch?v=1GjTvV3bAt8 *תהיה חמוד ותצא לחיייץ* תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אבודים החיים הפשוטים - כמה שהן אהבלות
משמורת מעודדות צמודות
משהו שהכעיס אתכם השבוע: פגישה לצילומים לוידאו קליפ - והשחקן הראשי מאחר ב6 שעוווות
צילומים עד 3 בלילה!
משהו ששימח: התחלנו לצלם את הוידאו קליפ למגמה סווצ'ר חדש מפול אנד בר
משהו שהעציב: שום-כלום ציטוט השבוע: אוה - כמובן מהצילומיי לילה XDDDD *הפסקה מהצילומים-אחרי 3 שעות רצופות פיייי* ~ישבנו ועשינו כמה פיקניק~ ניצן: איפה הכוס שלי? חגי לקחת לי את הכוס?! חגי: כן O.O ניצן: מה?! למה?! >< חגי: לא מצאתי את שלי, את יכולה למזוג לי מיים?! ניצן:
~~~~~~~~~~~~~ עוד אחד מהצילומים ~דיאנה חזרה מהמרכז והביאה סופגניות~ דיאנה: הלווו יש סופגניוווות מור: אני שמעתי את השורש סופגי?! ~~~~~~~~~~~~~ הסתובבנו ברחבי שוהם המשעממת XD ~ אני טל ומור מנסות להתחבא לחן ואמיר~ מור: סיון מהרר - אל תיראי XDDDDDDDDDDDDD החפפה הזאת ניסתה להגיד לי שלא יראו אותי ויצא לה "אל תיראי"
מתנגן בראש / בפלייליסט: קטע מארץ נהדרת שאח שלי לא מפסיק לזמזם
"גלגלגלצ'-גלגלגלצ'-גלגלגלצ'-גלגלגלצ' - פור לה מוזיק" XDDDDDDDD תמונת השבוע: אוה ברור שיש לי כמה