McWeekend

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif לורי D:

הציטוטים הרגו אותי XDDDDDDDDDD 'לכי תתאדי' XDD אני כלכך באה להתנחל אצלך כשDVD מגיע!! [מואהאה! הגיע הטור שלך!] All These Thing I Hate
מחכה ליום שני

yaelsee

New member
זה מזכיר לי את תולדות המחול XDD

גם בפסיכומטרי נצטרך לקורא עליהם? עולם אכזר
><"

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifXDDD

גם אני למדתי עליהם בתולדות המחול..XDD אנשים מפחידים
XDD

yaelsee

New member
אחר כך המורה המשוגעת שלי

החליטה שאנחנו צריכות להמציא ריקוד פולחני, אחרי שראינו סרט עליהם. אכן, אנשים מפחידים

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifגם אנחנו!!

מה זה תוכנית לימוד על אבוריג'ינים?! >< גם אנחנו ראינו סרט עליהם.. והיינו צריכים לעשות סיכום על אחד מהריקודים שלהם.. אני וחברה שלי עשינו על ריקוד החיזור..LOL XDDDD

m o r 1 0 2

New member
שנות ה-70../images/Emo47.gif עונה מצחיקה בטירוף../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

talosh1234

New member
עונה D:

שיר השבוע של מקפליי : Dont Know Why , Ive Got You שיר השבוע לא של מקפליי : Elliot Minor - Parrallel Worlds להקת השבוע : אליוט מינור ומקפליי
אלבום השבוע : וונדרלנד
קליפ השבוע : - תוכנית / סרט השבוע : עקרות בית נואשות
משו שהכעיס אתכם: איזה ידיד אחד שרבתי איתו .. הוא שקרן וחרטטן ואני שונאת שקרנים
משו ששימח : מצפה למפגש פורום משו שעיצב : לא זוכרת ציטוט: לא זוכרת תתנגן בראש/ פלייליסט : דיניי איט .. של יוסלס איי די תמונה : התמונה הזאת מצחיקה אותי XDDDDDD היא לא יפה .. אבל רואים את הצל של כלבה של בת דודה שלי .. זה מצחיק אותי
............. אני מוזרה :-|

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח הצל של הכלב ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo80.gif מיי מקוויקנד ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי:
איגנורס
דונט וויק מי אפ - דני איימ אין לוב
דה ווי יו מק מי פיל
שיר השבוע לא של מקפליי:
אין
להקת השבוע:
ממקק !
אלבום השבוע:
כל האלבומים של מקק P =
קליפ השבוע:
הקליפ שהכנתי עם בני דודים שלי ... [ על שיר של מקקפליי D = ]
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
החיים הפשוטים של פאריס הילטון וניקול ריצ'י
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלוםםם ( :
משהו ששימח:
חנוכהה .. חופש D :
משהו שעיצב:
אני מרגישה שמנה .. ) :
ציטוט השבוע:
ידיד: "יאללה אין לי זין אלייך " אני: "אין לך זין בכלל " XDDDDDDD זה היה כ"כ מפגר באאותו רגע XDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אין
תמונת השבוע: אין לייי O =

hooba

New member
../images/Emo80.gifשבת שלוםםםם../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: Don't Wake Me Up Easy Way Out She Falls Asleep שיר השבוע לא של מקפליי: Goodnight Nurse - Milkshake Arctic Monkeys - Teddy Picker להקת השבוע: McFLY אלבום השבוע: Paramore - RIOT קליפ השבוע: לא בדיוק קליפ... יותר נכון סרטונים. כל הסרטונים של Jeff Dunham הוא פשוט ענק!!! חלק 1: http://www.youtube.com/watch?v=oQm_8vX3sYU חלק 2: http://www.youtube.com/watch?v=f9KK3FlVC2w חלק 3: http://www.youtube.com/watch?v=jrr4rV4AaOU תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: רקוויאם לחלום ושנות ה70.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אחותי. היא נזק.
משהו ששימח: אני נמצאת בצוות כתיבה של המסיבת סיום שלי, אז אני כאילו כותבת את התסריטים וזה. והייתה לנו פגישה ביום רביעי והעלתי מלא רעיונות וכולם אהבו אותם!
משהו שעיצב: בצפר אחרי החופש. ציטוט השבוע: "So, Achmed, you're a terrorist?" "Yes, i am a terrorist" "What kind of terrorist?" "A terrifing........ Terrorist.... Are you scared?" "Not really, no." "Arghh!!!! and now?" "Not really, no." "Arghh Urghhh!!!!! how bout now?" "No" "Ahh God dammit!! Oh Oh i mean, Allah dammit" XDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: Plain White T's - Hey There Delilah (היה הרגע באמטיוי היטס ><) תמונת השבוע:

kelly7i

New member
XDDDD

נראלי ששלחו לי משו ביוטוב גם עם הטרוריסט הזהXD רק שלא הבנתי את כל המילים ולא היה לי סבלנות, חח אבל גדולXD

N e r d y

New member
../images/Emo139.gif חורףגשםסופגניות!! ../images/Emo139.gif

אשוח|שיר השבוע של מקפליי:
בעיקרון כולם (באמת) אבל הכיהכי i wanna hold you ו- easy way out
שיר השבוע לא של מקפליי:
כל סוד (במיוחד little things) כל באסטד (במיוחד year 3000) כל השירים מהגיג של ג'יימס כל riot פארמור (במיוחד miracle) קצת בלינק (always) קצת אול אמריקן ריג'קטס(top of the world) V - Blood Sweat And Tears Nickelback- far away אאה וקצת 3 doors down
להקת השבוע:
סוד, מקפליי, באסטד, פארמור, בלינק182
אלבום השבוע:
Riot welcome to loserville- sod busted- a ticket for everyone wonderland
קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=VrGgtSwhUoc
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סאות'פארק!!, עקרות בית נואשות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא ואבא והאחים ס'עמק איתם
משהו ששימח:
בעע אין כל כך אבל בכל זאת מממ.... הארי פוטר יצא סופסוף!
משהו שעיצב:
בעבעבע
ציטוט השבוע:
----------------------------------------------------------------------------------- אצל סבתא- בתדודה קטנה שלי מתישת עלי ומתחילה להרביץ לי בציצי (משום מה היא תמיד עושה את זה
) ואז אחותה(שהיא גם קטנה) באה ביציאה: בתדודה (תדמינו קול של ילדה קטנה): "טל את נשואה?" אני: "חחחחחח לא למה?" בתדודה: "אז למה יש לך ציצי?" XDDDDDDDDDDDDDDD נקרעתי חחחחח ---------------------------------------------------------------------------------- אני מגיבה בבלוג של שיר (פרסומתסמויה
) "איככ שונאת חריצים של מבוגרים בעעעעע זה דוחה XDDDD ועשית אותי רעבה" חחחחחח נסטיה שמה לב לזה XDDDDDDDDDDDD ---------------------------------------------------------------------------------- טוב יש עוד אבל אין לי כוח *לייזי*
מתנגן בפלייליסט:
the guy who turned her down
תמונת השבוע:
אני מתה על הסט הזה:] גרייט ויקנד גירלז

sweet shir

New member
האהאהא ~גאווה~ נכון שפאר אוואי מושלם? ../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים XD

למעלה