McWeekend

N e r d y

New member
לגמריי את לא מבינה כמה חרשתי עליו מאז מממ מתי

שחלחת לי אותו? אתמול בערב? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא מבינה מה אחשלי הגיי אמר... נסענו לארוחת ערב, ושמתי באוטו דיסק של סוד, אז הוא התחיל לשמוע בפלאפון מקפליי (באוזניות) אז אמרתי לו: "רון תשמע זה בערך אותו סגנון כזה אתה תאהב גם את סוד" ואז הוא בא ביציאה "אבל סוד לא יפים כמו מקפליי" ואני "פאקקקקקקקקקקק דוווווווווד" והוא שר כזה "סתם,סתם" פחחחח בטח סתם סתם

sweet shir

New member
חחחחחחחחח כן. כי זה שיר מושלם!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה "בטח סתם סתם" מה זה כל האחים של כל הבנות בפורום פאגוציטים?! אולי תשדכו ביניהם?
אגב, אחשלי בן ה-8 מאוד אוהב את הארי. XD תמיד הוא אהב אותו, גם שאני הייתי מטורפת על דאגי. ככה שהוא לא עושה את זה כדי לרצות אותי. קפרות עליו XD

screamin pittas

New member
אח שלי מאוהב בדאגיXD

היום הראיתי לו את מק' [את הסרטון של UCAP החלק השני] אז הוא רואה את כולם ופתאום כשמגיעים להארי אז הוא עושה:"הוא הורס!" ואני הייתי בשוק וכבר חשבתי שהוא לגמרי גיי ושאלתי אותו:מה אמרת?O.O אז הוא עושה:הוא הורס את הרצף!כולם דומים אחד לשני ורק הוא לא>< הוא החליט שדאגי הכי חתיך[מסכימה איתו] ועכשיו הוא רוצה להיראות כמו דאגיXD ואז התווכחתי איתו שעתיים בערך ככה: הוא:"דאגי הכי חתיך!" אני:"אבל דני הכי חמוד!" הוא:"אבל דאגי הכי חתיך!" אני:"אבל דני הכי חמוד!" הוא:"אבל דאגי הכי חתיך!" אני:"אבל דני הכי חמוד!" ~ואז שימי לב זה השתדרג~ הוא:"אבל דאגי הכי חתיכוס" אני:"אבל דני הכי חמודיז" וזה המשיך עוד המון המו
ועכשיו אני הופכת אותו לדאגי קטן>< כבר שכנעתי אותו לעשות פוני אימו וזה הלך ככה: אני:"אולי תעשה פוני אימו?" הוא:"מזה?" *אני שמה שיער שלי על המצח שלו כאילו זה הפוני שלו* הוא:"אהה..אבל קוראים לזה פריק!" XDD אני עכשיו מנסה לשכנע אותו ללמוד לנגן על גיטרת באס[וזה עובד דיי טוב!D:] אוי אני כ"כ לא קשורה וחופרת><

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאאאא כל האחים

של הבנות בפורום יהיו הומואים ונשדך בין כלום XDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה מה שמקפליי ואחיות חולניות עושה לילדים תמימים!! סתמוש, הומואים שליטה3>

Sharon Kez

New member
XDDDDDDD

הרגה אותי בת דודה שלך
ילדים קטנים יכולים להיות כ"כ משעשעים. אווו האם גם את ממכורות הסאות'פארק למיניהן? כפרה על קייל וסטן XDD

Sharon Kez

New member
XDDDDDDD

הרגה אותי בת דודה שלך
ילדים קטנים יכולים להיות כ"כ משעשעים. אווו האם גם את ממכורות הסאות'פארק למיניהן? כפרה על קייל וסטן XDD

N e r d y

New member
חחחחחח כן לגמרי, הם גם ממש חרמנים משוםמה../images/Emo69.gif

מכורה לאללה, שנה שעברה ראיתי את כל העונות ברצף XDDDD ווואי איך הייתי עושה את סטן, קייל מפחיד אותי כל פעם שהוא מוריד את הכובע XDDDDD

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחח

גם אני חושבת שראיתי כמעט את כל העונות XDD בדוגרי בסטן יש סקס אפיל!
אני מתה מתה מתה עליו חחח וכן קייל ממש מפחיד בלי הכובע חחחחחחח קרטמן ילד כאפותתתתתתתתת XD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif סטן=שליטע. ../images/Emo11.gif

חולה על התחת שלו. סתם.
הוא פשוט חמוד ^^"

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifחחחחחחחחחחחחחחחח אני זוכרת שסיפרת

לנו את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט עם הציצי XDDDDDDDDDDDDD איך צחקתי!@#!@$@!#$@#! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~הגבתי! Be Proud of me~~~@!@#!~! יהיהייהיהיייייייDDD: far away =.= סוווו רותם.
זה היה השיר שלנו יו נואו?

N e r d y

New member
רציני? לא ידעתי ../images/Emo12.gif חחחחחחח

בעצם למה שאני אדע?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתי סיפרתי לכן? אצל תותי?? כי נראה לי זה היה אחרי אז משו םה לא הגיוני... איים פראוד אוף יו
333>

HiLa0mcfly

New member
McWeekend!##$$$$^%

שיר השבוע של מקפליי: ואוו יש מלאאאא טוב אני ירשום בקצרה.. את כולם@ שיר השבוע לא של מקפליי: Elliot Minor - Running Away The White Stripes - Icky Thump helena-mcr עליהם חרשתי במיוחד ואמ... עדיין לא פרקתי משהו..! אליוט מינור שלחו לי הודעה למייספייס ואני עדיין מאושרת מזה D: להקת השבוע: מקפליי אליוט מינור מי כימיקל אלבום השבוע:אמממ לא יודע קליפ השבוע: אין לי כוח לעלות>> עצלנית מדי תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמממ... לא ראיתי כל כך טלוויזיה השבוע ..אני חושבת שאולי וואנבי משהו שהכעיס אתכם השבוע:אבא שלי עם היציאות המעצבנות שלו משהו ששימח:שהיום ראיתי את אנסטסיה והיה כיףףףף ושחזרנו נתקענו שעתיים באוטובוס במקום רבע שעה ו... הדובדבן שבקצפת! עד שאני הגעתי הביתה כולי הייתי ספוגה והרגשתי ב THNL ושעלינו הביתה במעלית ראיתי את המורה לספרות והיא ראתה אותנו ספוגות והתחילה לצחוק חופרת אני S? משהו שעיצב:לא כל כך הייתי עצובה ציטוט השבוע: אממממ אין השבוע @!#%$ מתנגן בראש / בפלייליסט:Scouting for Girls - Elvis Ain't Dead תמונת השבוע:--->

einav0sh

New member
זאת הייתה...

המורה לספרות?!?! בגלל זה היא הייתה מוכרת לי!!!!!

l i t a l 369

New member
מקוייקאנד שלי D:

*|שיר השבוע של מקפליי: bubble warp transylvania little joanna five colours in her hair the ballad of paul k you've got a friend i'll be ok
שיר השבוע לא של מקפליי: linkin park-numb linkin park-in the end linkin park-from the inside
להקת השבוע: מקפליי לינקין פארק
אלבום השבוע:
קליפ השבוע: איןן :\
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרט- John Tucker Must Die תוכנית- אין, בקושי רואה טלויזיה :-\
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הורים- זה יהיה מפגש פורום ראשון שלי וההורים שלי בהתחלה לא הרשו לי ללכת הם חושבים שכל בת כאן היא גבר בן 50 עם כרס מפה-עד-עזה שרוצה לעשות עליי אמבוש :\ אבל שיכנעתי אותם שאתן לא.. אז הם מרשים בסוף :]
משהו ששימח: הורידו לאח שלי את הפרופיל בצבא ועכשיו הוא ישרת קרוב לבית.. והוא יהיה כל יום בבית D:
משהו שעיצב: כלום D:
ציטוט השבוע: (חברה שלי קיבלה כזאתי הזמנה לתיכון מיוחד לחייל האוויר.. בעצם כולם מקבלים את ההזמנה הזאתי בכיתות ח' :\ ניראלי ...-גם אני קיבלתי ) שיר: ליטל אני לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצהההה! אני: מה קרה? (פרצוף מודאג) שיר: הם רוצים לקחת אותי !!!!! אני: נו דברתי את מלחיצה אותיי.. ! שיר: קיבלתי כזאתי הזמנה לתיכון מיוחד לחייל האוויר אני: נו ו.. שיר: מה נו ו..? מה אני קשורה לחייל האוויר מה אני עשיתי שדווקא אותי רוצים לחייל האוויר?! למה אותי? אני מיוחדת? לממממהההה!?!?! אני: (הסברתי לה הכל - שזאת סתם הזמנה ושצריך כדי להיתקבל תעודות ח' ו-ט' מצטיינות ושכולם קיבלו את ההזמנה הזאת והיא לא היחידה) שיר: האא חח מה ניראה לך שאני נלחצתי? סתם עשיתי את עצמי.. את מבינה אני חושבת להיכנס לחוג משחק.. רק התאמנתי בכלל לא נלחצתי.. ליטל: כן.. כן XDDD (אני מבלבלת לידיד שלי במוח עם התאוריות שלי על החיים..) אני: לירון תקשיב רגע לירון: מה קרה? אני:נכון שכולנו רוצחים לירון: מהה?! OO אני: כן.. הרי עם אנחנו רואים ג'וק אז אנחנו הורגים אותו ואז כאילו אנחנו רוצחים.. רוצחים חיות אבל רוצחים ואני לא-לא מעודדת את עניין הרצח של הג'וקים כי ג'וקים זה חיה שצריך להשמיד מהעולם אבל כל העניין שאנחנו רוצחים דיי מוזר : \ לירון: אה-הא התחלת שוב עם הפילוסופיות שלך על החיים? :\ אני:אבל תקשיב שניה למשל אם אתה הולך ברחוב ולא שם לב לנמלה קטנה ודורח עליה ו-.. לירון: (קוטע אותי באמצע) וואי אמא שלי קוראת לי ביי... (בורח כל עוד נפשו בו D:)
מתנגן בראש / בפלייליסט: השיר פתיחה של הסירטונים Happy Three Friends
תמונת השבוע: חברה שלי עיצבה לי כמה תמונות ביחד שלי בתמונה אחת האמ על תשימו לב לכיעור :\ והאיכות של התמונות מזוויע כי צילמתי אותם במצלמה של המחשב ובמצלמה של הפלאפון :]

למעלה