מקוייקאנד שלי D:
*|שיר השבוע של מקפליי: bubble warp transylvania little joanna five colours in her hair the ballad of paul k you've got a friend i'll be ok
שיר השבוע לא של מקפליי: linkin park-numb linkin park-in the end linkin park-from the inside
להקת השבוע: מקפליי לינקין פארק
אלבום השבוע:
קליפ השבוע: איןן :\
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרט- John Tucker Must Die תוכנית- אין, בקושי רואה טלויזיה :-\
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הורים- זה יהיה מפגש פורום ראשון שלי וההורים שלי בהתחלה לא הרשו לי ללכת הם חושבים שכל בת כאן היא גבר בן 50 עם כרס מפה-עד-עזה שרוצה לעשות עליי אמבוש :\ אבל שיכנעתי אותם שאתן לא.. אז הם מרשים בסוף :]
משהו ששימח: הורידו לאח שלי את הפרופיל בצבא ועכשיו הוא ישרת קרוב לבית.. והוא יהיה כל יום בבית D:
משהו שעיצב: כלום D:
ציטוט השבוע: (חברה שלי קיבלה כזאתי הזמנה לתיכון מיוחד לחייל האוויר.. בעצם כולם מקבלים את ההזמנה הזאתי בכיתות ח' :\ ניראלי ...-גם אני קיבלתי ) שיר: ליטל אני לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצהההה! אני: מה קרה? (פרצוף מודאג) שיר: הם רוצים לקחת אותי !!!!! אני: נו דברתי את מלחיצה אותיי.. ! שיר: קיבלתי כזאתי הזמנה לתיכון מיוחד לחייל האוויר אני: נו ו.. שיר: מה נו ו..? מה אני קשורה לחייל האוויר מה אני עשיתי שדווקא אותי רוצים לחייל האוויר?! למה אותי? אני מיוחדת? לממממהההה!?!?! אני: (הסברתי לה הכל - שזאת סתם הזמנה ושצריך כדי להיתקבל תעודות ח' ו-ט' מצטיינות ושכולם קיבלו את ההזמנה הזאת והיא לא היחידה) שיר: האא חח מה ניראה לך שאני נלחצתי? סתם עשיתי את עצמי.. את מבינה אני חושבת להיכנס לחוג משחק.. רק התאמנתי בכלל לא נלחצתי.. ליטל: כן.. כן XDDD (אני מבלבלת לידיד שלי במוח עם התאוריות שלי על החיים..) אני: לירון תקשיב רגע לירון: מה קרה? אני:נכון שכולנו רוצחים לירון: מהה?! OO אני: כן.. הרי עם אנחנו רואים ג'וק אז אנחנו הורגים אותו ואז כאילו אנחנו רוצחים.. רוצחים חיות אבל רוצחים ואני לא-לא מעודדת את עניין הרצח של הג'וקים כי ג'וקים זה חיה שצריך להשמיד מהעולם אבל כל העניין שאנחנו רוצחים דיי מוזר : \ לירון: אה-הא התחלת שוב עם הפילוסופיות שלך על החיים? :\ אני:אבל תקשיב שניה למשל אם אתה הולך ברחוב ולא שם לב לנמלה קטנה ודורח עליה ו-.. לירון: (קוטע אותי באמצע) וואי אמא שלי קוראת לי ביי... (בורח כל עוד נפשו בו D
מתנגן בראש / בפלייליסט: השיר פתיחה של הסירטונים Happy Three Friends
תמונת השבוע: חברה שלי עיצבה לי כמה תמונות ביחד שלי בתמונה אחת האמ על תשימו לב לכיעור :\ והאיכות של התמונות מזוויע כי צילמתי אותם במצלמה של המחשב ובמצלמה של הפלאפון :]