McWeekend

sweet shir

New member
להלהלה סופשבוע נעיםD:

שיר השבוע של מקפליי: The Way You Make Me Feel שיר השבוע לא של מקפליי: Rockstar - Nickelback Far Away - Nickelback Iris - Goo Goo Dolls On The Way Down - Ryan Cabrera חח הייתי בהתקף נוסטלגיות P: Blood, Sweat And Tears - V להקת השבוע: ניקלבק ומקפליי. אלבום השבוע: אול ד'ה גרייטסט היטס - מקפליי. ^_^ קליפ השבוע: רוקסטאר של ניקלבק. ^_^ סרטון השבוע: מהתחרות של הגרייטסט היטס, אחד הגדולים!! - http://youtube.com/watch?v=ydoi92yxXzY הארי מברך את דאגי ליומולדת.
- http://www.youtube.com/watch?v=qamUOCAGfUg נראה לי שזה מאחורי הקלעים של הדיוידי... - http://www.youtube.com/watch?v=VrGgtSwhUoc סרטון הארי/דאגי ממש יפה.
- http://www.youtube.com/watch?v=Y0xFdpWp7X4 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בובות. עצוב, אבל אין מה לראות בטלויזיה.
הו, וCSI לאס וגאסD: לא נראה לי ראיתי סרטים.
הו, ביום שישי שעבר מכושפת. עכשיו זה סרט כאפות
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אח שלי. הורים. :/ משהו ששימח: תל אביבD: משהו שעיצב: במחוייבות האישית קנינו סופגניות לכל הקבוצה ובסוף באו רק 2 בנות. ממש ממש ביאס. :/ ציטוט השבוע: אחרי שראינו את הסרט "מכושפת", אנחנו עדיין בקניון; אני: *מתחילה לשיר שיר מתוך הסרט* השאר: *מצטרפות ומתחילות לרקוד* קמי, שמבחינה במנקה שיש בקרבת מקום: "ועכשיו הוא יצטרף אלינו? D:" חחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הסרטים האלו השפיעו עלינו קשה
השעה היה 2 לפנות בוקר. ליאן: "טוב, אבל אני צריכה לשאול את אמא שלי..." קמי: "אז תתקשרי לאמא שלך!" ליאן: "למה את חושבת שהיא לא הולכת לישון ב-7?! שהיא הולכת להרדים את עדי (בת 4) אחרי 10 דקות עדי חוזרת לסלון ואומרת 'אמא נרדמה!'" קמי: "איך זה שבסוף אני נשארתי בלי כסף?!" אני: "אולי כי את בזבזנית כרונית?!" היא: "נו... מה את נתפסת לקטנות?" ~מתארגנות לשינה~ ~אני מפריעה לקמי לשכב על המיטה~ קמי: "נו, זוזי, פני מקום!" אני: "רגע! מקודם שאת היית צריכה לסדר ת'שמיכות שלך הייתי צריכה לחכות בסבלנות!" קמי: "כי היה לי קר!" אני: "אז גם לי קר!" קמי: "אבל לא קר לך!" אני: "נו.. אל תיהיי קטנונית!" הארי, ברכה לדאגי ליום הולדת שלו (מסרטוני השבוע שלי):
"I want to say Happy Birthday to a dear mate, Dougie. You're awesome, and I love you, and I don't know what I'll do without you."​
(צווחות פאנגירליות שמגיעות עד השמיים, כן?
) תגובה של מישהי על הסרטון:
"I love you and I don't know what I'd do without you." This is getting ridiculous, can you guys SNOG already? Jesus christ, it's not like you're hiding anything anyway! The closet is for clothes. Seriously.​
WORD! XD באוטובוס בדרך חזרה מת"א, איכשהו דיברנו על ילד כאפות שהיה איתנו בכיתה בשנה שעברה... קמי: "את יודעת שהוא התחפש לחנון בפורים?" אני: "מה?! הייתי בטוחה שהוא לא התחפש בכלל!! ~שתינו נקרעות~ אהההההה אז דקל התחפש ביחד איתו?" קמי: "לא, הוא דווקא לא התחפש..." ~נקרעות~ XDDDD היה לי נורא משעמם אז נברתי בארכיון של הפורום ומצאתי משהו שכתבתי במקוויקנד אחד; "לפני כמה חודשים אמא שלי נכנסה לי לחדר ו..: אמא: "תסדרי את החדר שלך!" אני: "אחר כך לא רוצה." אמא: "עכשיו!" אני: "אין לי כוח!" אמא: "יש לך כוח אבל שאני אתכופף עם כל ההריון שלי ואשבור את הגב ואסכן את החיים של התינוק, כן?!" אני: "אני לא רוצה שתנקי את החדר!!!!! מישהו ביקש ממך לנקות את החדר?! אני אוהבת אותו מלוכלך!" אמא: "כל הזמן אני מתכופפת ומנקה וכואב לי הגב אבל הפרינססה צריכה את החדר שלה נקי-" אני: "אני לא רוצה שתנקי את החדר!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תנקי אותו!!!!!" אמא: "ילדה כפוית טובה." ואז היא הלכה. XDחח" משהו שחברה שלי שלחה לי במסן; "יש לך על המחשב תיקייה בשם "השירים שלנו"? מזל טוב, אתה מאוהב. יש בה שירים של סלין דיון? מזל טוב, אתה מאוהב בגבר." אני ואמא שלי ראינו תמונות ישנות שלה ושל אבא שלי, והיא פתחה תיקייה (מוחשית, לא במחשב) חדשה; היא: "רגע, אל תסתכלי, יכול להיות שיש שם תמונות עירום." אני: "אמאאאאאאאא!!!!!!! איכככככככ!" אני מנסה לתרגם משהו לחברה שלי חח וזה לא יפה כמו שזה באנגלית; [email protected] (E-mail address not verified) says: חחחחחחחחח אחרי שנמות נלך ביחד להתלונן אצל אליעזר בן יהודה. שיר D: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכיף. XD מתנגן בראש / בפלייליסט: Rockstar - Nickelback Addicted - Simple Plan Backstreet Boys Are Gay - Adam Sandler What I've Been Looking For - HSM (הגרסא של שרפיי וריאן) תמונת השבוע: יש כמה, אני חושבת ש-3. או 4. נחכה ונראה.
תמונה ראשונה - מה שעוללתי ללוח של נסטיה שהייתי אצלה.

sweet shir

New member
תמונה ||

ציור שציירתי של טום לפני שנה. זה היה ביום האישה נראה לי
פשוט טום אשכרה לבש את זה (חולצה כסופה+עניבה לבנה וסקיני אדום), וזה כלכך זיעזע אותי שהייתי חייבת לצייר.

חחחחחחחחחח עלק אין לך כלוםXD

כ"כ נקרעתי מהציטוטים!! XDDDDDDDDDDD חחחח אני זוכרת את הציטוט הישן שלך XD והארייייייייי 3333333333> חח אוי והציטוט עם התמונות עירום. אמ. יאמא~
אממממ.. רוקין רובין שולט (נו הרגע אמרנו את זה. -_______-"). הציורים שלך שולטים. המקוויקנד שלך שולט. את שולטת. D: זהו. 333333>

כ"כ נקרעתי מהציטוטים!! XDDDDDDDDDDD חחחח אני זוכרת את הציטוט הישן שלך XD והארייייייייי 3333333333> חח אוי והציטוט עם התמונות עירום. אמ. יאמא~
אממממ.. רוקין רובין שולט (נו הרגע אמרנו את זה. -_______-"). הציורים שלך שולטים. המקוויקנד שלך שולט. את שולטת. D: זהו. 333333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה שלח לך 3

פעמים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~נקרעת~ חחחחחחחחחחחח כי פתאום נזכרתי במלא!! היו לי ביום רביעי 5 ציטוטים!
לגמרי!!!!!!!!!!!!!1 אמא, יש דברים שאת צריכה לשמור לעצמך!
יאאאאאאאא אני שולטתDDD: 333333333333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהציטוטיםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD במיוחד האחרון
ומה מצחיק בציטוט עם אמא שלך?
טיפשה ~הגבתי, טוב לך?XDD~

sweet shir

New member
הא? חחחחחחחחחחחח מה מצחיק?

אותי זה שיעשע מאוד שקראתי את זה אחרי כמה חודשים שזה נכתב חחחחחח כי אז כתבתי את זה בעצבים

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

"אין לי ציטוטים למקוויקנד.." יה רייט XDDDDDD חחחחחחחחחחח אהבתי את התגובה להפי ברט'די של הארי לדאגי חחחחחחחחחחחחח כאילו מה שהגיבו על הסרטוןXDDDDDDDDD חחחחחחחחח את וקמיXDD

sweet shir

New member
חחחחחח כי נזכרתי במלא!!! XDDDD

גמני חחחחחחחחחח נקרעתי מ"ד'ה קלוזט איז פור קלות'ס!" XDDDDDDDDDD אני וקמי שולטות.
את באה בסוף למפגש? (תגידי שכן!)

purple floyd

New member
הציטוטים XDDDD

את יודעת כבר כמה אני מסכימה עם זאת שאמרה על הארי והארון
רוקסטאר

למעלה