McWeekend

Charley XD

New member
><" לנו יש כיתה של אנשים קטנים

שלא עושים כלום... יש כאלו שמקשיבים למורה ויש כאלו שלא ><" פעם הייתה לנו כיתה ממש מופרעת אז לא שמו לב אבל עכשיו .. כוס^%#$ כל הזמן אומרים לנו לשתוק .. טוב סליחה באמת שאת לא מעניינת ! תודה ! ואממ אני אוהבת את האחים של כולם ><" לכולם יש אחים ממש חמודיםםםםםםםםםםםםםםםםםם XDD ולא אני לא פדופילית... אני רק משדחת אותם לאחותי >< אממ דיי הבנתי אבל .. בפעם הבאה שלא יהיה לי כוח להתאמץ XDD

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: umberlla ,IBO,FN,THNL,IWHY שיר השבוע לא של מקפליי: האמת שלא ממש הקשבתי למשהו חוץ ממקפליי השבוע XD להקת השבוע: מקפליי
אלבום השבוע: WONDRLAND קליפ השבוע: ממממ.... FN תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: על טבעי
ומגרש ביתי
משהו שהכעיס אתכם השבוע: מממ חברה מעצבנת משהו ששימח: שהייתי באנגליה
משהו שעיצב: שנגמר כל כך מהר
ציטוט השבוע: מממ אין XD מתנגן בראש / בפלייליסט: IGY תמונת השבוע:

עונה D:

שיר השבוע של מקפליי: i'll be ok
שיר השבוע לא של מקפליי: sum 41- fat lip
להקת השבוע: sum 41
אלבום השבוע: sum 41- underclass hero
קליפ השבוע: i'll be ok
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חברים
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אין
משהו ששימח: קניתי את הדיסק של סאם all killer no filler
משהו שעיצב: בי"ס
ציטוט השבוע: אין
מתנגן בראש / בפלייליסט: mcfly- i'll be ok
תמונת השבוע:
איך היה לחזור לבית ספר? חרא.. [חוץ מלראות את כל החברות]

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo153.gifמיי מקוויקנד../images/Emo153.gif

טוב אחרי שתפוזז[ שיזכה לחיים קצריםם] הזה מחק לי את כולו.. אני מנסה לשחזר..:| שיר השבוע של מקפליי:
NOT ALONE שיר השבוע לא של מקפליי:
--- להקת השבוע:
מקפליי
אלבום השבוע:
--- קליפ השבוע:
--- תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
בובספוג הסרט
לא מדהימה
זואי 101 עונה חדשה
העונה החדשה של דרייק וג'וש
ניקולודיאון שולטים אצלי במקוויקנד
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
המפגשש!!
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע:
המורה:איך היה בשביתה? חברה שלי:שמנתי..:| המורה:כן דווקא שמעתי שהרבה אנשים התחשמלו[XDD] זה היה מצחיק באותו רגע..XDD רגע לתאר את חברה שלי עם שיער עומד כזה..XDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט:
אמברלה
תמונת השבוע:

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif ספיר..

טוב נכנסתי לקרוא סתם.. כמו שאת עושה בטוקיו הוטל.. התחשמלתי !!! אורית הרגה אותי אם זה.. את יודעת השיעורים שלה הכי כיפים.. לא יודעת.. אולי כי בכול שיעור אנחנו צוחקים.. על כול דבר.. טוב זהו עפתי.. שבת קסומה ספספ

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifXDDDD

בווהוו oO מפחיד אותי לחשוב עלייך מתחשמלת..XDD יוצאת כזה עם כל השיער עומד..כמו בסרטים המצוריים..XDDDDD סתם סתם!!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gifח..

השיער שלי יהיה כמו אצל ביל..
ח.. יהיה יפה.. ח.. שבת קסומה ספספ..

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifעוד תמונה+ציטוט

אוקיי אז הנה תמונה של הסימס העצבנית שלי.. זה הראה לי שהיא עייפה אז אני אמרתי בטעות לחברה שלי.. "היא עייפה אז שתלך לשירותים.." XDDDDD LOL בת דודה שלי הצטלמה עם בלון גדול כזה מהליום של תוכי.. אז דודה שלי אומרת לה.."מה את חושבת שאת בג'ונגל?"XDD עכשיו היא
כוחות הרשע

Dirty wings2

New member
ההההההו סימס 2 ../images/Emo69.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

הפעם האחרונה ששיחקתי בזה זה היה בכיתה ו',ועבר מלא זמן XDD אני זוכרת שהייתי מתה להוריד הורדות של סימס מהאינטרנט, ולעצב אותם בבאדי שופ,ולהכניס אותם למשחק.והיה גם קומונה שנקרה סימס וסושי והייתי בה שנתיים,ואז כולם נטשו כולל אני

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifזה סימס אוניברסיטה..

יש גם עגילים באוזניים,סיידליפ,בגבה ועוד..XDDD אבל לשלי יש רק באף ובאוזניים..XDDD

ענבז

New member
גמלי יש אוניברסיטה!תלמדי אותי איך עושים..

המסן שלי: [email protected] אני בד"כ מחוברת.. נראה לי שיש לך עוד תוספות חוץ מהאוניברסיטה.. לי יש אוניברסיטה ועסקים ואין לי פרסינג! אני מתה לדעת איך עושים חח... תודה בכל מקרהה - ענבז 3>

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo9.gif

אהה יש מצב שזה בחבילת הרחבה.. אבל אני יוסיף אותך..ונדבר כבר.. לא נראה שזה בחבילת הרחבה.. טוב נדבר במסנג'..

עדן XD

New member
אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: טרנסלבניה שיר השבוע לא של מקפליי: Timbaland - Apologize להקת השבוע: מקפליי אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- חברים והבובות משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח: לפגווש את חברוות שלי אחרי מלא זמן... משהו שעיצב:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט: טרנסלבנייה תמונת השבוע:
שלי וחברוות

למעלה