שרשור בוקר
יום חמישי 8/9/11

sendibar0

New member
אמא שלך חן היתה המתאבן

כששמע את מה שביקש להעביר לו אבא של חן, נגמר לדעתי כל סיכוי שהיה לה, ולו הקטן ביותר. לי, בכל אופן, זה היה נשמע כמו איום מרומז

sunflower11

New member
לא נכון. חן אמרה לו מראש שהיא לא אוהבת את

ההתנהגות של אמא שלה והזהירה אותו מראש, כך שהיא לא תהיה כמוה. וחוץ מזה אמא של קרן לא היתה יותר טובה ושמעו שהוא היה עצבני עליה. הוא נתן אח"כ מחמאות עליה כי הוא משחק את המשחק.

sendibar0

New member
חחח

לא לא לא לא אמרתי שהחשבון שגוי או משהו, סתם ציינתי את הגילאים. למה להתקיף תמימים, למה?

לונדרון

New member
../images/Emo268.gifקצת מוזר שבת 28 עדיין לא עצמאית

ושלא תהיה כאן טעות, העניין הוא לא קשר טוב עם ההורים או שמרנות מוסרית, אלא יכולת להיות אינדיבידואל מגובש בעל דיעה עצמאית בגיל 28, וחן מפגינה גישה ואופי ילדותיים ותלות בהורים.

sunflower11

New member
התגובה שלי היתה למה שדידי אמרה, שירד לגב מחן

בגלל אמא שלה, אז מה שהתכוונתי זה שאמא של קרן לא פחות שתלטנית או מאיימת (לגבי גב). (ובאשר לחן, היא אמרה שאמא שלה לא היתה מרוצה מאף גבר שהיא רצתה אבל זה לא מנע מחן לעשות את מה שהיא רוצה) תכל'ס, לא האמהות שלהן הן מה שישפיעו על הבחירה של גב.

שן22

New member
בזכות קרן עכשיו הבנתי למה הישראליות תמיד

נכשלות בתחרות מי עולם\ יוניברס הם פשוט לא מתאמצות הן באות להתפנן ביזבוז של כסף היא אמרה שאלה עם הרעב בעינים שנלחמות מנצחות היא הייתה שם כמו רוח עם נעלים מהתחנה מרכזית...

adiyon2

New member
סתם התבישה להגיד את האמת

שהיא מכוערת. באמת היה לה סיכוי לזכות במשהו?

Deacon Frost

New member
אתי חייבת להשתתף בפסטיבל מספרי סיפורים

היא תופיע בערב סיפורים במרוקאית.

הגעתי למסקנה סופית את מי קרן מזכירה לי

לא את צ'אקי בובת הפחד לא את שחקן הכדורגל של ריאל מדריד אלא את האחד והיחיד אסי כהן בדמותו של פילוס האגדי

אני אענה לך בשפתה של אתי "ערגת אותי מצחוק"

בהחלט מספרת סיפורים, יש לי הרגשה שחצי מהם מסולפים. הזויה

poseidon111

Active member
מישהו יכול להסביר לי ברצינות

מה סוד קיסמה של אתי בעיני הבנות?היא המנהיגה המוכתרת שלהן מהיום הראשון.אף אחת לא התקרבה למעמדה או אפילו קראה תיגר עליה.מה הסיפור? בעיני אין לה כריזמה בשיט, שלא לדבר על שום תכונה אחרת שיכולה להסביר את הנהירה אחריה והנכונות לספוג ממנה את הבליסטראות שהיא משחררת. כולן יודעות שהיא שקרנית, כולן יודעות שהיא תמכור אותן בהזדמנות הראשונה ובכל זאת.

למעלה