שרשור עדכונים בוקר 18/8/2011

לונדרון

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifדרלינג

גם אצלי היה פתוח הרבה זמן כפרה(חיפשתי את השיר), וגם השגתי אותך ב-3 דק'

לונדרון

New member
דיי3 - הסבר למעטפית

מתחת לכותרת האתר "תפוז אנשים" (בראש דף הבית הזה) כתוב שלום דיי3 ומשמאל מופיעה מעטפה קטנה שכוללת מסרים אישיים לגולשים. הקישי על המעטפה ותפתח לך תיבת הדואר האישית שלך עם הודעות. עדכני אם זה עובד

דיי3

New member
אוקי. אז ככה. לדעתי אורטל לא הביאה מספיק

בגדים לוילה. חבל.

דידי 9

New member
להפקה-חשוב מאוד! ומכעיס מאוד!

בגלל הסיבה שאתם משדרים 3 פעמים בשבוע, אתם לא מראים לצופים 24/7 את הקטעים המעניינים רק כדי להשאירם לתכנית של שעתיים. לדעתי זו חוצפה, וסוג של זילזול, ואם זה כך-מבחינת צופים אלו עדיף שהתכנית תהיה פעם בשבוע ולא 3 פעמים בשבוע. לתשומת ליבכם! זו חוצפה. כמו כן, יש שיחות בבריכה, שאתם יכולים לנקות את הסאונד ולא עושים זאת. זוהי מראה להפקה כושלת בדברים החשובים באמת.

כל פעם יש שיחה מעניינת עוברים למשהו אחר

או שמראים את החצר ריקה או הבריכה הריקה אחרי זה מתפלאים למה הריטיינג נמוך

לונדרון

New member
שמעתם את גב לדניאל על הרייטינג??

גב "ניסה" לרמוז לדניאל שהדור הבא לא משיג רייטינג והיא לא מבינה, והוא גיחך בקטנה "זה, לא מאסטר שף"!! והיא עוד שחטה מה-
...אולי עכשיו היא תקלוט

גב נהדר,, בחור עם ידע נרחב בהרבה נושאים

פשוט תענוג, ניתן לשוחח איתו על הכל,, מראה בקיאות,,, אחל'ה בחור בחיי.

דידי 9

New member
קרן לענבר וליהי על השיחה עם איתן:

קרן אמרה לליהי ולענבר שיחד עם מה שהיא מרגישה לאיתן,היא מאוד כועסת עליו ברמות קשות, כי לפי ההתנהגות שלו לפני הדייט, שהוא כעס על איילת שלא הצביעה לדניאל, והוא אמר לכולם שהוא מעדיף את דניאל בדייט, ואז בשיחה שיקר לקרן ואמר לה שהוא לא מרגיש ככה, ושהיא לא מספיק יוזמת, והשפיע עליה בקטע של הדייט. למה הוא לא אמר לה אז? למה קרה מה שקרה והם שכבו-והוא לא אמר לה שכך הוא מרגיש לדניאל?? איתן אורבך-אתה פסולת אנושית מהלכת, אתה יצור נתעב ורע, חסר רגישות לאחר. אני מאחלת לך את דניאל, ושמחה מאוד שקרן כבר יודעת את האמת לאמיתה! קרן תתגבר כי היא אדם חזק, ומגיע לה הרבה הרבה הרבה יותר ממך. אתה יכול להתבייש במעשיך כגבר. ואני מבינה מאוד איך לא החזיקו מעמד כל מערכות היחסים שלך. בושה וכלימה לעולם הגברי אתה..

דידי, יש לך זכרון קצר כמו לקרן?!

הרי בחלקים שאנחנו ראינו כאן מהדייט היה לנו ברור שלא יהיה ביניהם שום קטע מיני כי ממש לא היתה שם אפילו לא אינטימיות. איתן כל הזמן העיר לה וביקר אותה כשראו את הסרט , לא עניין אותו אם היא רואה או נהנית מהסרט (להזכירך העיניים נעצמו לה לא פעם) ובכל מה שראינו, וראינו הרבה, אישה עם ראש על הכתפיים כמו קרן, היתה צריכה להבין שהוא לא בעניין. כשנכנסו למיטה אחת זוגית יכול להיות שהכל זרם לכיוון של עליית מדרגה באינטימיות יכול להיות שאיתן התחיל להרגיש משהו .. וכן ניסה לתת לזה צ'אנס ויכול להיות שאין התאמה ביניהם במיטה וגם זו אפשרות שחייבים לקחת בחשבון. אני בטוחה שיש גם גברים וגם נשים שהבן'בת זוג מצאו חן בעיניהם אבל אחרי בילוי לילי במיטה הבינו שזה לא זה. ויקום הגבר שיגיד שהרגיש במיטה שזה לא זה והמשיך את הקשר למרות הכל.. האם את היית מוכנה להמשיך קשר עם גבר שאין התאמה מינית ביניכם????? לא צריך בגלל זה לרדת על איתן כל כך קשה.

easternstar

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם. מה אני קורא בסטטוס

על גב בוחן את ענבר על הבוקר?היא ידעה משהו? לפי מבחן הטריוי הקודם עזרו לה בכל השאלות והבחורה לא טובה בטריויה. הסברים. מישהו? מה קרה?

רינתי77

Active member
אני רוצה לומר שגב עצמו ממש איכזב אותי כרגע

ענבר שואלת אותו בקשר לספר שיש לו בחדר והבן אדם לא מסוגל להסביר במשפט קוהרנטי אחד על מה הספר.

easternstar

New member
הוא אמר לליהי על מה הספר. אני חושד שהוא בלב

לא סובל את ענבר. הוא היה בפעם הקודמת ואמרו שגב חיבב את איילת. הוא ראה בחדר הוידויים שענבר בוגדת באיילת. הספר הוא אוסף תובנות על החיים שכתבו מכורים לשעבר וגב קורא לו:"התנ"ך שלי". לפי הדינמיקה רואים כאילו גב מחבב מאוד את ענבר ועושה לקראתה מהלכים אבל יש דברים לא מוסברים: 1. מבחן הטריוויה. גב יודע שהיא לא טובה בידע כללי. 2. הסרוב לדבר על הספר. לליהי הוא נתן לקרוא אותו וסיפר עליו בהרחבה. בוקר טוב, רינתי

למעלה