שרשור עדכונים בוקר 18/8/2011

שרון-ב-

New member
נכון.... הלכה לדייט חשבה ששם תצליח איתו

מהקטעים שהראו מהדייט זה היה מביך לראות בשפת הגוף שלה את הרכינה כלפיו וממנו את ההתרחקות. קרן צריכה לראות את הסרט 'הוא לא בקטע שלך' כדי להבין שאם גבר מעוניין הוא מתנהג אחרת. לא ככה. ואף משחק לא יעזור. היא רק יושבת ומפתחת אסטרטגיות עם החברות שלה כשהוא בכלל לא בקטע שלה. לקרן יש אגו. ות'אמת. מיום ליום אני מרחם עליה יותר. עצוב לצפות בה

טלומרז

New member
אכן קרן סיפרה לליהי שהיא יזמה את הסקס

ואיתן עוד שאל אותה אם היא בטוחה, כי הוא לא רוצה שהיא תיפגע, והיא אמרה שהיא בטוחה. ואז שתיהן צחקו על דניאל בכך שהיא חושבת שלא קרה כלום ואין לה מושג.

דידי 9

New member
חחח זה מעולה לקרן! אני מאושרת שסוף סוף נופל ל

לה האסימון מי זה אורבך!! מגיע לו דניאל, ולדניאל מגיע אותו-זו שמחה גדולה כי קרן תתגבר:) היא שווה הרבה יותר ממנו חחח אני כל כך שמחתי שהיא מודעת למי הבן אדם או היצור הזה עכשיו!

דידי 9

New member
אמרתי את זה מהתחלה:) שלא מגיע לקרן המדהימה

את היצור הזה..מגיע לה הרבה יותר, והעונש של דניאל ואיתן זה אחד את השני! יום טוב:)

רותי167

Well-known member
עונש?אהבה,הבנה וכימיה מה עוד צריך?

איתן בחור רגיש שהלך עם האמת שלו,הלב,הרגש והכנות. פעל על פי תכתיבי ההפקה ולא עמד בציפיות כי הוא איש הגון ולא היה מסוגל לבגוד ברגש והאמת שלו.

רותי167

Well-known member
מה שתגידי ../images/Emo13.gif

ואני אומרת,איתן ודניאל זוג מתוק ושיהייה להם בהצלחה וכיף! שיהנו מכל רגע של הביחד!!!

נטלי1013

New member
נראה לי שמיצינו את הזוג הזה כבר מזמן

די , רואה אותם, מעבירה ערוץ. כמה אפשר להיות דביקים?כמה יכול איתן להתעלם מן השאר ולהיות מרוכז בעצמו ובילדה חרמנית?גועל...

את התחלת להגיד הזה מהרגע שהוא הראה בה

חוסר התעניינות. בערך מהרגע של אחרי הדייט. לא אמרת את זה לפני.

דיי3

New member
אפשר הסבר למה נמחק?

האם לומר שלאורטל אין מספיק בגדים בוילה, או שכולן באו עם מלתחות מפוארות, זה בסדר?

למעלה