שרשור פאנפיקים

אגנסקעXD

New member
אני לא מתמצאת עכשיו

פשוט יש קצת בלגן .. אז אני קוראת את מה שאני מוצאת.. בכול מיקרה.. מחר ב 10 המשך.

אגנסקעXD

New member
זה התוצאה של הפורום...

אני מבטיחה להשתדל.. אל תעירו בקשר לזה.. רק אני רוצה לדעת אם זה טוב או לא התוכן. אם לרשום את ההמשך..

0oSharoNo0

New member
יפהה... כן תעשי המשך..:p

מה קרה כולם פה התחילו לקבל השראות לכתיבה?? חחח יפה, תמשיכו כך...!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo160.gif../images/Emo41.gifפרק 2 ../images/Emo41.gif../images/Emo160.gif../images/Emo187.gif

פתאום משום מקום קפץ ארנב לעבר טום ואמר" בה לך לרקוד איתי?" טום ניבהל. דמות הארנב היתה מטושטשת בגלל דמעותיו ודימיין את רין במקום הארנב. "סבבה" אמר טום, והתחיל לפי קצב המוסיקה להימרח על 'רין' , פתאום הוא שמע קולות מוזרים "תעזוב אותי,! סוטה אחד מה את נימרח אלי משהוא מכיר אותך ביכלל" ואז עיניו נפקחו וראה שביל ושירלי עומדים לידו וכועסים "מה עשיתי לכם?" אמר טום "כלום פשוט הפרעתה לי ולישרלי לרקוד, וכמעט לא אנסתה אותה מול כולם" "זה לא אני פשוט רקדתי אם הארנב " "איזה ארנב הראש שלך נידפק" אמר ביל "עזבו אותי כבר נימאסתם " צעק טום ויצא מהמלון "לאן אתה הולך" צעק גיאורג "לטייל קצט" "מה אבל אתה תלך לאיבוד אנחנו לא מכירים את העיר" "לא אכפת לי" אמר טום והלך טום הרגיש מבוייש אל מה שקרה בלובי , אך הוא הבין מה קרה באותן שניות. טום ראה ברחוב נערה בת 16 ,17 מציירת גרפיטי אל אחד הקירות. טום התקרב ושאל "מה את עושה?" "כלום" ענתה "צריכה עזרה?" "לא תודה" אמרה "טוב" אמר טום והמשיך לטייל לאחר מיספר שניות צעקה הנערה לעברו "סליחה תוכל לעזור לי?" טום הסתובב והצביעה אל עצמו ואמר "אני?" "כן כן אתה אני לא מגיעה למעלה תוכל להרים אותי?" "טוב" אמר טום בלי היסוס ובא לעזור הוא הריים אותה למעלה ואחר דקה היא ביקשה שיוריד אותה טום הוריד אותה ובטעות שפתיו נגו בשפתייה "אופס זה לא בכוונה" אמר טום והסמיק "שום דבר לא קרה תשכח מזה" טום הסתכל אליה מספר שניות ואמר "איך קוראים לך" "אנה ולך?" "טום . את יודעת מי אני?" "לא ולא אכפת לי" טום בכול מיקרה ענה לה "אני טום קאוליץ מטוקיו הוטל מכירה" "כן אבל אתם גרועים , אני לא אוהבת תשירים שלכם!" ענתה אנה וחייכה "מה אני עד כדי כך גרוע?" ונתן לה נשיקה בלחי אנה הסתכלה עליו ואמרה "עכשיו כבר לא!" שניהם חייכו, "אפשר ללוות אותך?" "אמ.. איו לי כוח ללכת לבית, אולי נלך לפארק?" "טוב" חייך טום ושניהם הלכו יד ביד ולפארק. הם הגיעו והלכו לשבת ליד עץ ענק. היתה שתיקה בניהם למספר דקות אנה חייכה ואמרה "יש לך חברה?" טום הסתכל על הדשא ועשה ת'עצמו כאילו אינו שומע אנה הבינה שמשהוא קרה ואמרה "טום משהוא קרה?" "לא סתם" ודימעה אחת נפלה על ידה של אנה "זה לא סתם , קרה משהוא תספר לי בבקשה" טום הסתכל אל אנה והרגיש נוח לספר לאנה "סתם היתה או יש לי חברה אני לא יודע, שוט לפני שבוע היא אמרה שהיא טסה לחודשיים לתאילנד ואז קיבלתי פתק והיה רשום בו שהיא לא תחזור בעוד שבועיים אלא עוד שנה." היתה שתיקה שנמשכה במשך דקה אנה התקרבה לטום וחיבקה אותו ואמרה "אל תידאג הכול יהיה בסדר" טום כול כךם רצה לצעוק עליה אבל משהוא עצר אותו הוא הרגיש תחושה מוזרה אבל היא היתה ממש נעימה ואז טום המשיך לספר "היא ביקשה ממני שאני לא ישכח אותה בחיים!" "אבל אי אפשר לחכות שנה ולהמשיך לאהוב אותו, "את צודקת" אמר טום אנה חייכה לעבר טום ואמרה "אתה עדין אוהב אותה?" "א.. לא יודע , את צודקת אי אפשר לאהוב משהוא כשהוא לא קרוב אליך" טום הסתכל אל אנה וחייך ואמר "היום הזה מוזר " "למה?" שאלה אנה "סתם היום זה יום ההולדת שלי והכול התחיל רע" "מה יש לך יום הולדת היום?" "כן אני בן 18" "וואי למה אנחנו מחכים בוא אני יראה לך ת'עיר שלי" טום הסתכל על אנה ואמר "למה אנחנו מחכים" ושניהם הלכו ביחד מחובקים אנה ממש שמחה שהיא הצליחה לעודד אותו טום כול הדרך הסתכל אל אנה ועשה כן אים הראש אחרי כול מישפט שלה הוא לא הקשיב לה הוא היה מרוכז בדבר אחד , הוא הרגיש שהוא מתחיל לחבב אותה. אנה הפסיקה לדבר וראתה את טום עומד ומזיז את ראשו "נתפס לך הצוואר?" "לא" אמר טום אנה ראתה שעוד זמן מה השממש תשקע ואז שאלה את טום "רוצה לראות את השקיעה?" "כן" אמר טום ושניהם רצו לעבר הים טום ואנה התקרבו לחוף הים והשקיעה החלה "אנה" אמר טום "מה?" "אני אוהב אותך" אנה היתה קצת מופתעת לדברי טום "מה ? מה אמרתה?" "אני אוהב אותך" ונישק אותה אחרי מספר שניות של הנשיקה חייכה אנה לעבר טום ואמרה "וואו לזה לא ציפיתי" ציחקק טום ואמר "בה לך לבוא היום למסיבה?" "כן" אמרה ענה חיבקה את טום "אבל לפני זה אני צריכה להחליף בגדים" "טוב" אמר טום "ובשעה 9 וחצי תהי ליד המלון שלי" "טוב " אמרה אנה ורצה לביתה "טום חזר למלון ובכניסה שאל ביל "איפה האיתה?" "טיילתי קצת" ביל הסתכל על טום המחייך ואמר "טומי יש לך חיוך דפוק " "תודה" אמר טום ביל חייך ואמר "אני ממש מיצטער על כול מה שקרה" "זה בסדר העיקר שאנחנו שוב מדברים" אמר טום "אתה בא להתארגן" אמר ביל "כן " צעק טום ועלה לחדרו. השעה כבר 9 וחצי טום ירד לכניסת המלון וחיפס את אנה אנה איחרה קצת כי היא גרה בקצה השני של העיר "סליחה שאיחרתי" אמרה אנה כשהיא מתנשפת "לא קרה כלום , ביל עדין מתארגן " ציחקקו השניים גוסטב ראה את אנה והתקרב אליה "מה קורה?" "בסדר!"
ואז גוסטב שאל את טום "מי החמודה הזאת?" "חברה שלי" "אה אוקי תהנה" וגוסטב חזר לעמוד אם גיאורג מבוייש. לאחר חמש דקות צעק הנהג "כמה זמן אני צריך לחכות" ביל ירד במעלית לרץ למכונית גוסטב וגם גיאורג עלו כבר וטום אמר לאנה "את באה?" חייך אנה והם החלו ללכת לכיוון המכונית הנהג עצר את אנה ולא הרשה לה לעלות.... [ההמשך יבוא ]

אגנסקעXD

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

צומי ! רשמתי סיפור

Bill Kaulitz 89

New member
יאוווווווווו תמשיכי ממש אהבתי 3333>

את ממש מוכשרת אני פשוט מתפעלת מהכשרונות פה של הילדים [= ואהבתי את הסיפור שלך כי את מספרת את זה ממש על בסיס של מי שאת מכירה. יש כאלו שממציאים כל מיני דברים הזויים לחלוטין. את סיפרת ממש את הדמות שלך טום. כן כן זהו טום >< . תמשיכיי מאמי ממש אהבתי (;

אגנסקעXD

New member
../images/Emo189.gif וואי ממש תודה

אני מסמיקה.. אולי מאוחר יותר יצא הפרק הבא.. כשיהיה לי משעמם.. ח.. דרך אגב מזל טוב זה בשבילך
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יוהולדת למטר[מישל] חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת למטר[מישל]

Bill Kaulitz 89

New member
חחחחחחחחחחחח איזה חמודה !!! דנקה דנקה [[:

ותמשיכיי כבר אנשים משתגעיםם פה מתחרפנים פהה XD

למעלה