שרשור פאנפיקים

3has3

New member
אני מפורסמת XDDD

טוב, אבל בתור אחת שקראה כבר עד פרק שבע... אז... נמאס לי מעצמי

Bill Kaulitz 89

New member
שליייייים בווקר טוב כנסי תמרו'ש ! ../images/Emo66.gif

בוואנה תמר ?! אני מכורה אליייך !!! תמשיייייייייייייייייייייייייייייכי כבר לפני שאני משתגעת פפה !!!!! את כותבת כזה מדהים, שבכל פעם שאני רואה תמונה של ביל אני חושבת על זה שהוא עצוב, ובאלי גם לבכות !! כאילו זה סיפור אמיתיי חחחחחח עזבי דפקה שלי
את כזאאת מוכשרררת אלוווהים !! אולי נעשה שרשור רק לפאנפיק הזה ? פשוט מפוצץ תגובות לכל פרק וזה כבר ממש באלגן אני לא יימצא בסוף את הפרק הבא
ולילי הזאת ** פשוט להרוג אותה
קנאית מגעילה !!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo99.gifעעאעאא אני מעריצה אותך !!!!!!! חח

תמשיכיי מיידד =] זה מדהים !

Lilo093

New member
למה הפסקת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif השארת אותי במתח........../images/Emo46.gif

זה סיפור פשוט מדהים! יש לך ממש כישרון!

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif

אני בספריה של בי''ס עכשיו. אם את לא ממשיכה אני אנשך את האוזן לשווה שיושב לידי!

ElinorLahav

New member
היי את ../images/Emo9.gif

תממממאר את יודעת שאני אוהבת אותך נכון ! יופי
עכשיו תממממממממשייכי

Lilo093

New member
מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אבל כל כך עצוב...../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

כרמלי6

New member
גיי יש פה אנשים רגישים [כמוני ] אסור לך

להפסיק ! את צריכה להמשיך מה זה המתחים האלה ?!? !זה כמו טלנובלה חחחחח יוו זה כזה יפה .... המשך !

Lilo093

New member
זה ממש מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תמשיכי לפרסם

tsofa

New member
אלוההים זה פאקינגג מוושלםם !

כמעט בכייתתתי תממשיככיי !

florit11

New member
חסרים קצת תיאורים.

כמו למשל באיזו שפה השניים דיברו, חוצמזה, ביל לא היה מנשק ככה מישהי ישר. הוא תמיד אומר שצריך לו זמן עד שהוא אומר למישהי "אני אוהב אותך" ומפגין אהבה, ושזה מאוד קשה לו. והוא לא ידע אם הוא ימשיך להיות איתה, ואמר שהוא ירגיש אשם אם יהיה עם מישהי רק לילה אחד. ואיפה כל האובססיה שלו לידיים? הוא אובססיבי לידיים, וזה הדבר הראשון שהוא מסתקל אצל בחורה. שחכת? ואממ... כע, חסרה קצת תקשורת בין הבנים, הרגשות שלו בזמן ההופעה. קראתי והרגשתי שאת מפספסת משהו מאוד חשוב. ביל צריך לחשוב, להרגיש, איפה כל האינטלגנציה שלו? איפה כל הפרפקציוניזם הזה שלו שכופה עליו בזמן ההופעה לתת את המקסימום? איפה כל הכריזמה והמחשבות וה-כ-ל? אולי את כותבת על קשר רומנטי, אבל תיצמדי למה שאנחנו יודעות על ביל. יש כמה טעויות, אבל בסך הכל זה נחמד מאוד. אם את תרצי, תוכלי לתת לי לבטא. לבטא, יעני לתקן שגיאות. מסן: [email protected] אייסי: 400927426

למעלה