שרשור פאנפיקים

Fall Out Liel

New member
../images/Emo168.gif

שפה? מז'תומרת? בגלל זה קוראים לזה פאנפיק, זה סיפור בדוי, אני לא חושבת שצריך לשים לב לכל פרט קטן, כמו הידיים. וכמו שכתבתי, זו הרגשה שהוא אף פעם לא חווה, אז יכול להיות שמשהו בה שינה אותו.. תקשורת בין הבנים? אני לא רוצה להתחיל לכתוב משהו שבכלל חורג מהרעיון של הסיפור, מהתוכן המקורי שלו. הבנים לא נכללים בקטע הזה, כרגע הם רק דמויות משניות ולדמויות משניות לא צריך יותר מדי מילים. הן רק בשביל לתת המשך לסיפור ולפעמים לתת יותר אינפורמציה למצב [אני מושפעת משיעורי ספרות ><]. לא רציתי להאריך מילים איתם יותר מדי. כמובן שבהמשך הם ישתתפו יותר. וההופעה היא גםמין גורם שרק משפיע על המשך העלילה, זה רק נותן בסיס ואינפורמציה להמשך. אני חושבת שיש שם הרבה מחשבות, אומנם שלא על מה שעבר לו בהופעה כי לא על זה אני רוצה לדבר, אלא על המקרה הספציפי שלו של פגישה עם הבחורה. יכול להיות שלא הבנת אותי או אני אותך. אני שמחה שנתת לי את דעתך ולא נעלבתי, זה רק עזר לי יותר ומה שכתבתי לך הוא פשוט הסבר ותשובות. זה לא הסיפור הראשון שלי וגם לא האחרון, אז מה שכתבת יעורר את תשומת ליבי לפרטים. למרות שאני עדיין אדבק לדרך ולבסיס. אבל הוספת ועזרת. תודה

florit11

New member
תשובה לתשובה D:

שפה. ביל ניגש אליה והם מתחילים לדבר בבית המלון, היית צריכה לציין באיזו שפה הם דיברו. אני ממה שהבנתי הם דיברו אנגלית, אבל יכול להיות שבמקרה הנערה ידעה גרמנית, אז אולי הם דיברו גרמנית.... מאיפה אני אמורה לדעת? לנחש? היית מוסיפה תיאור של השפה שהוא פנה אליה. "מצטער, לא התכוונתי ל.." פניתי אליה באנגלית העילגת שלי/ גמגמתי באנגלית קלוקלת. היית צריכה לציין את השפה. וכן, אמנם זה פאנפיק, סיפור בדוי, אך כן צריך להיצמד לפרטים, כי אז את מוציאה אותו OOC, ובעצם יוצרת "ביל חדש", אישיות חדשה, אופי חדש. את צריכה להיצמד לתווי האופי שלו, למנהגים מגונים אלו או אחרים, ובטח ובטח שלאובססיות. הבנתי שהבנים והכל זה רק הרקע, אבל עדיין הייתי שמחה אם היית מרחיבה קצת יותר. כלומר, שנבין מה באמת מתרחש שם. את יודעת, מטעם הנוחות.. D: אני לא דורשת ממך לשנות שום בסיס, ובתור אחת שכותבת גם ומקבלת המון ביקורת בונה (קומונת פאנפיקי אינויאשה. נוש, חתיכת מזל בתולה D:), יודעת שלפעמים זה נראה כך ועלול לעצבן. אני מאוד אשמח אם תתייחסי לביקורת... וסך הכל, הפאנפיק מאוד יפה. (למרות שמעט צרם לי לעין לקרוא על ביל מתמזמז עם מעריצה- שהיא לא אני... XD) מחכה להמשך.

Fall Out Liel

New member
אמ...../images/Emo168.gif

שפה- גרמנית. אני אשכתב מחדש את הסיפור. ואני אנסה להתייחס לפרטים האלה. ברגע שאסיים אני אשים פה ונראה... =]

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifילדה זה מדהיהייים!!

עצרתי רגע מלקרוא כדי להגיד לך אתזה ככ סחטיין!
חכי אני אסיים לקרוא ואולי תיהיה לי עוד תגובה;]

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif-->

ממש אהבתי את הרעיון שהוא והיא כותבות. השפה גבוה וממש נעים לקרוא ככה ותודה שלא רצחת את המקלדת בדרך כי כאלה פאןפיקים סיוט לקרוא בכלל. זה לא היה חופר בכלל והיה דווקא ממש מעניין. אולי באמת חסר הקטע שהוא הסתכל על היידים שלה אבל הייי אם את מסכימהעם זה את יכולה פשוט לשכתב. מה דעתך? תשמרי את שני הסיפורים. לדעתי הפאן פיק הזה בסדר גמור! קבלי+

16yaeli

New member
מאמי את מדהימה אני כל כך מתחברת לזה שיואוא!

אני רוצה לדבר איתך חח כנסי אליי לאי סי 191456047

יואווו ...........

זה היה מזה יפה ולמען האמת זה העלה לי דמעות על העינייםאני לא גיד את הסיבה בפורום כללי אבל זה ממש נגע לליבי כי מזה יכולתי להתחבר לילדה . האמת גם אם לא היו כל הפרטים הטכניים הקטנים במו האובססיה של ביל ושהוא לא רוצה סטוצים הראת פרטים טכנים אחרים כמו שטום תמיד חושב על בנות ואני רוצה לדעת מה ההמשך כי חייב להיות לזה המשך גם אם הוא יהיה הזוי טיפה . אני אגיד את זה עוד פעם אהבתי אהבתי אהבתי ואם את רוצה לדעת את הסיבה האמיתי למה זה כל כך נגע לליבי את יכולה לשוח הודעה בפרטי או באייסי 190564508

ElinorLahav

New member
יאאאי זה מדהים ../images/Emo99.gif

את כותבת מדדדדדהים ! אני רוצה שתמשייכי

TaaaaaaaaaaL

New member
ווואי ! יפה !! פשוט יפה !!

יש לך כישרון כתיבהה , משו טוב :p אהבתי מאוד .. אין לי כ"כ ביקורת להגיד לך כי אני לא טובה בכתיבה וגם הכל היה יפה בעיניי ..

keren eckshtein

New member
אומיגאדדדד ../images/Emo12.gif פשוט וואו !!!!!1 ../images/Emo70.gif

זה מדהים , פשוט מדהים
. כל הסיפור אני ככה - O:

rocket

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif שרשור פאנפיקים ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

LiHiLuSh

New member
גם לי יש סיפור אבל הוא לא משהו

אמ אני כבר בפרק 8 בעיקרון והפרק לא הכי מובן אבל בהמשך מובן ואלי לכמה אנשים זה כן היה מובן והנה ההמשך פה ואניחיבת לומר ההמשך יותר יפה XD http://tokio-hotel.do-goo.com/neoaoeiooeaeau-aciaiau-f11/oi-aceei-uioa-oo-7-D-t2752.htm על החיים שלנו פרק 1 אני זה ליהי בוקר טובב צעקה לי אמא ישר על הבוקר ואני כזהה אמא די די למהה אבל חופשש תני לישון אמא:אבל ליהי כבר 12><" קומי לא אמרת שקבעת עם חברות אחר הצהריים אה? אני:אויי נכון שיטטט קפצתי מהמיטה ישר לאמבטיה להתחיל להתארגן סיימתי להתארגן פתאום היה לי טלפון מהבנאדם הכי מושלם עלי אדמות שאני מתה עליו החבר שליי אני:יאא היי מאמי שליי אהא הוא:מאמיי אח אח כמה התגעגעתי לקול שלך אני:חח אני יותר לקול שלךך אן השווה בכלל יגנוב הוא:חח תודה נשמתי אני:אזז מה קורה מה שלום כולם שם איך הולך נהנים הוא:כןן מאודד נורא כיף עשינו קניות וכול מיני וכן כולם בסדר מוסרים ד"ש חם אני:יא תמסור בחזרה חח אני שמחה שאתם נהנים הוא:תודה מאמי ומה איתך יש חדש? אני:אמ לא ממש היום אני יוצאת עם חברות והכול בקניות בתל אביב הוא:אה מגניבב איך קוראים לו? אני: [עזריאלי למה? הוא:לא סתם ככה לדעת מאמי אני:אוקי הוא:טוב מאמי שלי אני חייב לזוז עכשיו אני אוהב אותך אני:טוב מאמי שלי גם אני אוהבת אותך ביי הוא:ביי ואז ניתקנו וואי הייתי כולכך מאושרת שהוא התקשר כי לא דיברנו כבר איזה חצי שבועה הוא היה נורא עסוקה=/ אבל אני שמחה שעכשיו הוא התקשר הוא עשה אותי עוד יותר מאושרת טוב וואי אני חייבת להזדרז אמרתי לעצמי וירדתי למאה אכלתי צהריים נחתי קצת מול הטלוויזיה ויצאתי אמא הסיעה אותי לקניון בתל אביב ששם קבעתי עם אלי ספיר ולירון לבית קפה ואר סרט(XD) הגעתי לשם התקשרתי לאי כי לא ראיתי אותן בשום מקום ואז הנה על הצלצול הראשון שמעתי את הפלא שלה מאחורי חח והסתובבתי וצעקתי אליי ואז ראיתי גם את שרון וספרי אז צעקתי גם שרוןןן ספיררר וכולנו צחקנו חח.ואמרנו היי ונשיקות וכול החרתה חח טוב אז נלך לשתות משהו אה בנות? אלי:כן יאללה באו לבית קפה שלוכנס הוא מאאגניבב(XDD) אני:חח כול מילה נכונה פה!! שרון:יאללה בבנות!! ספיר צועקת לנו מרחוק נו אני כבר כאן –D: וקולנו צחקנו הגענו לבית קפה והתיישבנו וקנינו אייסקופי היה ממש טעים! ואז הלכנו להסתובב בקניות קצת ליראות פה ושם דברים נכנסנו לחנות תכשיטים מזה יפה ואני קזה וואי יוו אלי ראית את התכשיט הזה וואי וואי אלי.אבל הוא של בנים ליהי מה קורה לך XD חח אני:לא טיפשונת הוא לא בשבילי זה בשביל החבר שלי יאמה חח אלי שרון וספיר: "מהה יש לך חברה ולא אמרת לנו" אני:חח כן מה אני יעשה הוא ביקש בינתיים להיות בסוד שרון:מה רצינית למה? אני:לא יכולה להגידXP אתן כבר תכירהו אותו מתישהו XD אלי וספיר:טוב טוב . אני:טוב אני חייבת לקנות לו את זה זהה הצמיד הכי יפה שראיתי ויש שם גם לחרוט הקדשה יאללה בהו ניכנס כבר. אלי:טוב ניכסנו וביקשתי את הצמיד הכסוף עם השחור ולחרוט בכסף "לאהוב ליבי אני תמיד היה איתך" ורשמו לי וקניתי את זה זה עלה לי בערך 300 ₪ וספיר ושרון היו בשוק אבל אלי הבינה אותי כנירה שאני באמת אוהבת אותו היא חשבה אחרי שקניתי את זה הלכנו לבחור סרט ובחרנו קומדיה מגניבה אבל עדין לא קנינו כרטיסים כי היה לנו עוד שעתיים והיה לנו עוד זמן עד הסרט אז המשכנו להסתובב פתאום שמנו בקול צועק Just me and you כולנו הבנו שזה השיר מונסון של טוקיו הוטל ברקע טובנו לא כולנו אלי לא ממש הכירה אותם ועם בכלל אף פעם לא הקראתי לה אותם אני הסתובבתי ואמרתי [ Through the monsoon. ורצתי לזרועות של החבר שלי בילל צעקתי בכול רם ענקי והוא צעק לי בחזרה "ליהי" הבנות היו פשוט בשוקקקקק אחורה בזמן להתחלה המשך בפרק הבאה!

Fall Out Liel

New member
XDDDDD מגניב, אבל לא מובן../images/Emo168.gif

הסיפור חמוד אבל חלק ממנו הייתי צריכה לפענח כי לא הבנתי, יכול להיות שכתבת אותו מהר מדי ובגלל זה זה קצת התפקשש, אבל אהבתי

LiHiLuSh

New member
חח נו כן אמרתי שההתחלה לא מובנת

חח כנירא XD אבל יש את ההמשךל והוא יותר מובן ותודה

למעלה