תשובה לתשובה D:
שפה. ביל ניגש אליה והם מתחילים לדבר בבית המלון, היית צריכה לציין באיזו שפה הם דיברו. אני ממה שהבנתי הם דיברו אנגלית, אבל יכול להיות שבמקרה הנערה ידעה גרמנית, אז אולי הם דיברו גרמנית.... מאיפה אני אמורה לדעת? לנחש? היית מוסיפה תיאור של השפה שהוא פנה אליה. "מצטער, לא התכוונתי ל.." פניתי אליה באנגלית העילגת שלי/ גמגמתי באנגלית קלוקלת. היית צריכה לציין את השפה. וכן, אמנם זה פאנפיק, סיפור בדוי, אך כן צריך להיצמד לפרטים, כי אז את מוציאה אותו OOC, ובעצם יוצרת "ביל חדש", אישיות חדשה, אופי חדש. את צריכה להיצמד לתווי האופי שלו, למנהגים מגונים אלו או אחרים, ובטח ובטח שלאובססיות. הבנתי שהבנים והכל זה רק הרקע, אבל עדיין הייתי שמחה אם היית מרחיבה קצת יותר. כלומר, שנבין מה באמת מתרחש שם. את יודעת, מטעם הנוחות.. D: אני לא דורשת ממך לשנות שום בסיס, ובתור אחת שכותבת גם ומקבלת המון ביקורת בונה (קומונת פאנפיקי אינויאשה. נוש, חתיכת מזל בתולה D
, יודעת שלפעמים זה נראה כך ועלול לעצבן. אני מאוד אשמח אם תתייחסי לביקורת... וסך הכל, הפאנפיק מאוד יפה. (למרות שמעט צרם לי לעין לקרוא על ביל מתמזמז עם מעריצה- שהיא לא אני... XD) מחכה להמשך.