../images/Emo109.gif מצבי כרגע: מתה.
לא צחקתי ככה מול המחשב הרבה זמן!!!!!!!!!!!!!!!!11 האם אי פעם בכית על מישהי? כן [אהמסיוןאהמ]
אעאעאעאעאאעאע כפרעליייךךךךך
~הדדי~
ב24 שעות האחרונות בכית? כן, קיבלתי מכה בראש XDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD סכאפהההההההה
זה באמת כאב
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אמא?
למה אני לא מופתעת
חיחוש. ^^ האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין איסיקיו. XD במסנג'ר- סיון
הנה אני שווובבבבב DDD:
יש לי ברירה?! חהחהח. תכונה רעה שלי: מתעצבנת מהר <:
יאואהאה זה נכון!! אני לא אהיה מופתעת אם ישלה שורשים מרוקאים זאתי..!
חחחחחחחחחח מי יודע!! D: תכונה טובה שלי: כאפה שכיף לצחוק עליה
XDDDDDDDD חיחיחיחיחיחיחיייייייי איך יובי מתעללת בך DD:
פוסטמה זאתי
XDD סתם כפרעליה. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? יש מצב XDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDD אהמאהמ~בר~אהמאהמ
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~נוסטלגיה~ האם צחקת על מישהו בעל מום? כן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מלעשות XDDDDDDDD האם גנבת משהו במכולת?
לא הנה השיחה מהמסנ XD אינלי כוח לכתוב: אני- "עאלק לא גנבת מהמכולת!!!!" פוני- "לא גנבתי ממכולת!!!!!!!" אני- "דראגסטור ומכולת זה אותו דבררררררררר" פוני- "דרגסטור?! זה רק נועה!!!!!!!!!!" [נועה היא מיי בסט פרינד והיא היתה איתי ועם פוני ביסודי ותמיד גנבנו מהדרגסטור ואהמאהמ דודלי!! שזו חנות.... לכל מיני דברים XDDDD] אני- "לא נכון!!!!!!!!! את כככןןןןןן" פוני- "מה????????????" אני- "מ.... הדראגסטור הזה ליד הטוק טוקי..והקאנדי שופ!" [טוק טוקי זה סנדביץ' בר
] פוני- "אבל מה גנבתי משם?! O.O" אני- "והלוווו דודלי!......... לא דעת פסים וסוכריותת" פוני- "דודלי זה לא מכולת |חושני|" האהאהאאאא אתם רואים?!
היא מודה! פוני- "טוב סתמי
" אני- "דודלי זה יותר מתקדם
" פוני- "XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD" אני- "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח you know i'm riighhhttttt" פוני- "
" וזהו ככה זה נגמר ואני ממיכה לי בביקורת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |חושני| XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD טוב נו סיון. זה היה אמור להיות סוד! דודלי.. זה חנות.. לכל מיני דברים!
באיזה בושם אתה משתמש? DKNY דלישס אאל"ט
וועה וועה רוני איזה פירוט..! חיחיחי גמלי יש את אותו בושם
וואלה? D: אדום או ירוק? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים שזה הזמן הנכון, עם האדם הנכון
נו מה ~באמת~ חשבת שאני יעה ביקורת בונה וישרה ואני לא אגיע לשאלה הזאת
אז הנה אני אתקן לך: כשאני אראה אותו, והוא יסתכל עלי בחזרה ויחייך, בחדר באיזה מוטל זול ו/או בביתו הקט, עם דאגי
אה?!
איזה יאפהה DD:
XDDDDDDDDDDDDD ילדה חולה!!!!!!!!!!!! טוב נו. אני יכולה להסתפק גם בזה. ^_________^ אבל שוש! איזה כיתה את: ט [9]
הכיתת מוגבליייםםםםםםם XDDDDDDDDDDDDDDD
אצלנו זה לא המוגבלים!!!!!!!! טוב יש שיר.. "ט'9 כיתה טיפולית! כיתה טיפולית! כיתה טיפולית!" וחוזר חלילה.
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
תיקון
דאגי ללא בגדים
חיחי. מודה
XDDDDDDDDD סתם! אפילו במועדון של הגייז הגעיל אותי להסתכל XDD את חושבת שאת קרצייה? לפעמים חח
רק לפעמים???!!! ללא סתם.
נו מהההההה
זכותי! D: את חושבת שאת עקשנית? כה.. קצת..
רק קצת????!!!! הפעם לא סתם.
מודה
בזבזנית או חסכנית? בזבזנית ברמות חהחה
אואההההה XDDDDDDD מצאתם את מי לשאול!
זו אני ^^ הכי מצחיק: סיון..? ויוביביישן? XD
מוקעקעקעעעע תאכלו חרא.
הכי דפוק: סיון XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
אני אקח את זה בתור מחמאה ^___^ הכי מוזר: סיון
תודהתודהתודהה *מדברת ברשמיות*
הכי כיף לדבר איתו: סיון
XDDDDDDDDD סתםסתם יש עוד מלא! יובי גם את <:
*קדה קידה* עאעאעאעאעאע תודו שחיכיתם לזה! XDDDD
: נו! הכל אמת! אין לי מה לומר! XDDD אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?
את דאגי!!!! לאלא סתם XDDD היא תטוס ללונדון, תעשה קניות מטורפת ~אהמ*כולליםאתויקטוריהסיקרטס*אהמ~ ואאאזזזזזזזז... היא תלך לדאגיש
די להפוך אותי לגרופית XDDDDDDDDDD מי האדם האחרון שדיברת איתו? סיוניישן
אניניישן!! DDDD:
יאפיישן מה החלום שלך? הופעה של מקפליי
אואהההה אני לא אתחיל עם התוכניות שלנו ביום המיוחד הזה
גאד. אעעאעאעא. טוב זה היה מהנה! פוני בטוחה שאני לא יכולה להגיב אבל.............................................
XDDDDDD אני רק מחכה לתגובתה
בייי ביצ'ס
יואואואוא. כמה צחקתי!!!!!!!!!!!!!!! זהו הגבתי להכל. לקח לי שעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111
לא צחקתי ככה מול המחשב הרבה זמן!!!!!!!!!!!!!!!!11 האם אי פעם בכית על מישהי? כן [אהמסיוןאהמ]