אומיגאדדדד

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאיזה מדהים זה$@#$#!@!#!#

ראיתי את זה בידיוק ב10.XD אחרי הספירה לאחור שהייתה בטוויטר!$@@#!#!@ כמה ריר על הארי, אוווווווו האררררררי 333333> מי צריך את אדוארד שיש את הארי?
*ריר*

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifגמאני רציתי לעשות הודעה חחח :D

תקשיבו- אייייייייייייייייייייייין זה הדבר הכי מושלם שישששששששששש!!!!
הארי עם כל השרירים נושך את האישה הזאת - כל כך סקסיי
ודני עם העיניים במראה, ואחרי זה שהוא צורח
וטום, או טווםםם ששובר את הגיטרה וצועקק
ודאגילישסס החתיכוס שעושה כושרר וכל כך כל כך חתיייייך
והכל שם עם כל כך הרבה דםםםם ומגניייייב וליייייייייייייייייק
אני רציני מאוהב בסרטון הזה *-*

רציני מדהים? חחחחחחחחחח

לא הגבתי פה שנים אבל הייתי חייבת הפעם...זה אחד הדברים הפתטיים שראיתי. זה אמור להיות סרט פורנו כאילו?

../images/Emo34.gifואיייייייי רוני סתמי ../images/Emo6.gif

חחחחחחחח על דברים רעים את מגיבה ועל טובים לא? זה לא פתטיייייייייייי.נו טוב אולי קצת הרעיון הערפדי. אבל עדיייייייין נו את לא יכולה להגיד שטום הארי ודאגי לא סקסים שמה. די להיות פסימים כל הזמן חח כל הזמן ברוח שלילית על זה שמקפליי לאמשו. חחחחח כיאלו כל הבנות שפעם אהבו מקפליי מנסות לעשות שטיפת מוח לחדשות לא לאהוב אותם
פרנואידי אבל הגיוני XD

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif חחחחחחחחחחחחח אני בכיתיייייייייי מצחוק

אין דברים כאלה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאוי ווי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ישמור השם ויציל מה זו הזוועה הזו?! זה כ"כ פתטי בחיי אני מקווה בשבילם שזו פארודיה,ואם לא,באמת שמקפליי הגיעו לשפל המדרגה. מה זו הזוועה הזו גוועלד?!

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifואוו, זה יהיה מעיניין ../images/Emo6.gif

תמיד אהבתי מקפליי וערפדים, אבל לא חשבתי שהם באמת יתחברו ככה יחד.. ובמיוחד לא לסרט פורנו O.O

../images/Emo34.gifLove It ../images/Emo23.gif

ולכל הבנות שאמרו .. ואו ואו זה מזעזע זה התמסחרות , זה לא מקפליי. שמעו די חפרתם חחח מקפליי לא יחזרו להיות החמודים על הגיטרה מה לעשות , העידן השתנה בא להם לנגוע בעוד תחומים . גם אם זה נקרא התמסחרות שתהיה תהם התמסחרות נעימה. מקפליי ופורנו זה כמו שוקולד וניל . מה לעשות הם תמיד היו מיניים וכולנו יודעות את זהD: שיהיה להם בכיף כי מקפליי בלי מיניות זה לא מקפליי. מה שלא תגידו
לדעתי זה היה מעניין ושווה לראות אותם משחקים XD אני אהבתי .

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifטיפה פרגון...

מה הבעיות שלכן ? סרט של 30 דק' שכנראה גם יהיה קשור לקליפ של פארטי גירל זה דווקא נראה מגניב וערפדים זה סקסי דיי לקטול כל דבר שהם מוציאים יאללה חלאס אין מקפליי הישנים כמו ששני אמרה, תתרגלו אליהם וזהו. חוץ מזה הארי סקסי בתור ערפד. אבל אני לא אוהבת את זה ששרמוטה בלונדינית עם עיניים פוזלות אונסת את דאגי. ואהבתי את קטעים של הגיטרות עם הדם ------------->

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה לא משהו שאני רוצה לפרגן לו

אין לי שום הערכה לכזה דבר,כי אני חושבת שזו ירידה ברמה מבחינתם ולמה שלא יהיו מקפליי הישנים,אם הם מגדירים את עצמם כמוזיקאים,שיתחילו לעשות מוזיקה,לא פורנו ערפדים. וזו זכותי וזכותה של כל בת בפורום לומר שהיא לא אוהבת את זה,או לחילופין אוהבת את זה. ומה תתרגלו אליהם וזהו?אין להתרגל וזהו,אם אני לא אוהתב את מה שהם עושים,אני פשוט אפסיק לאהוב אותם,אני לא חייבת לסבול או להנהן בראש יפה כי "זה מקפליי"לא חסרות להקות ומוזיקאים ואמניםאחרים שדבקים ביצירות שלהם ועונים על הקטגוריה של מוזיקאים. כרגע מקפליי עונים על קטגוריה של סטארים מבחינתי,לא מוזיקאים,כ מה שהם עושים כרגע לא נראה קשור ממשבמוסיקה ובחדוות היצירה המוזיקלית. אם זה היה סרט אחר,אם זו הייתה פארודיה על כל סצנת הערפדים,כנראה שהייתי אוהבת את זה,אבל ממה שראיתי כרגע,ממש אין לי רצון לראות את זה.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif כמה שאת צודקת לצערי:(

כאילו, מבחינת מקפלי..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגם לי מאוד חבל...

בכל זאת,להקה שאני שומעת מכיתה ח' ואני אוהבת מאוד וטסתי להופעה שלהם,חבל לי שזה הכיוון שהם הולכים אליו. מישהו צריך להתקשר אליהם ולתת להם Wake Up Call רציני ורצחני

למעלה