אומיגאדדדד

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifטוב יאללה חלאס שקט

אתן הולכות לריב עכשיו על זה ?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חס וחלילה, כל אחת יש דעה

שונה כנראה ואין פה מה להתווכח.

אוףף חשבתי איזה סרט כמו JML

למרות שלא אכפת לי מקפליי וטלוויזיה =
טוב נו אולי חלק מהבנות פה צודקות שזה קצת פאתטי וזה אבל כמו ששני אמרה מקפליי לא יחזרו להיות החמודים על הגיטרה ... P: אז שיהו ערפדים חמודים

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif חח בדיוק ראיתי את זה ביוטיוב ושא

לתי את עצמי WTF
אז נכנסתי לפורום לבדוק מה עובר עליהם XDD

LioritaGirl

New member
ראיתי אתזה אתמולל עם מקפליי [ XD ]

למרות שעוד לא הבנתי על איזה סרט מדובר , זה יהיה סרט סרט ? 0.0 אבל זה פשוט מושלםםם !! גאד הארי *-* סקסי בטירוף
ודאגי *-* וטום *-* ודני *-* אשכרה דם סקס ורוקנרול [אם אפשר לקרוא לזה ככה] הם כ"כ השתנו גאד . אבל מה אכפת לי , אני נהנת לי

Cini Mini

New member
אומייפאקינג גוד!!**

זה מושלם...דאגי סקסי בטירוף שמה..טוב..הוא סקסי תמיד^^ אוףף זה לא פייר!XD אני צריכה להיות שם לעשות את דאגיXD אתם רואים למה הוא גורם לי??לעודף הורמונים!!!!!XDDDDDDDDDD

Cini Mini

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנחנו חבורה של בנות רדודותXDD

MadBerry

New member
טוב, ראיתי את זה, ו...

שוב אני לא מבינה למה חלק מכן לא אוהבות את זה. אלה מקפליי! הם תמיד היו כאלה שטותניקיים, גם ככה הם לא להקה רצינית ו"מכובדת". אז הם עושים עוד שטות. קחו את זה בקלות, כמו שהם עושים :) ובלי קשר, הטריילר באמת נראה מגניב (בלי התייחסות לפורנו
).

../images/Emo34.gif../images/Emo45.gif

מה שאני חושבת רק בלי כל הריבים מלמעלה. אגב , הן לא הבינו אותי בכלל

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifמאיפה הבאתן את הפורנוווווווו

אז הארי מתנשק שם עם מליון בנות ויש שרמוטה אחת על עמוד. וואו. זה נקרא פורנו ? בכמעט מלאכים יש דברים כאלה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifואת אומרת את זה כי כמעט מלאכים

זו סדרה שמשדרת את התמימות של ימינו?
כמעט מלאכים זה פורנו רך ומלא סקסיזם וילדות בנות 7 רואות בנות בנות 16 שוכבות עם בנים. רק לי זה נראה לא טבעי? ואני מצטערת,למקפליי יש מאזינות צעירות שהולכות אחריהם באש ובמים,וכשהם רואות את זה...אי אפשר לומר שזה לא משפיע. וכן,זה פורנוגרפי,Sex Sells

../images/Emo34.gifרותםםםםםםםםםםםם ._.

את מדברת כמו זקנה בת 200 XD נו אז קצת פורנו . מה רע חחחחחחח. האמת לא ידעתי שפורנו ( זה אפילו לא פורנו
) כלכך מפריע לך :O

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אני לא חושבת שהיא התכוונה

שזה מפריע לה. ~תקני אותי אם אני טועה~ היא התכוונה שבגלל שזה מוכר משתמשים בזה.. ולא בגלל שזה סקס לא נראה את זה נגיד, בגלל שזה מקפליי שהגזימו עם הרעיונות שלהם, הם להקת פופ פאנק, להקה שאמורה לעשות מוזיקה, מה נסגר? אבל שיהיה להם לבריאות כל עוד הם נהנים:)

../images/Emo34.gifחחחחחח מה הקטע

כל מה שאני רושמת מתנפלים עליי XD שיהיה. בכל מקרה , מותר להם לעשות מה שבא להם וטוב להם. חוצמזה , לא הבנתן שהסרט הזה קשור לאלבום החדש? יהיה בו איזשהו משהו שקשור לאלבום החדש. וזו הפתעה שתהיה בסרט .זה מה שהם אמרוD: ואם הם רוצים תוך כדי להזדווג בסרט שיהיה להם בכיף XDDDD חחחחחח כמו שאמרת , שיהיה להם לבריאות XD

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo2.gif חס וחלילה התנפלנו

כשמדברים וירטואלית קוראים את זה בצורה אחרת ובטון אחר. זאת לא הכוונהP:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני לא בתולה קדושה

אבל כן,אני חושבת שילדה בת 7 לא צריכה לראות את החרא הזה! אני חושבת שמין זה דבר נפלא ומהמם ומרגש ומקסים כשהוא בא בזמן הנכון ומהסיבות הנכונות!!!!!!! אין לי בעיה שאני או חברה שלי או כל בת מעל גיל 15 תקיים יחסי מין עם בחור כשהיא מרגישה מוכנה ורוצה את זה,יש לי בעיה שילדה בת 7 יודעת מה זה מין! ואני חושבת שבטלוויזיה בשעה שילדות בנות 7 רואות זה לא זמן נכון וסיבה נכונה וכן,זה מפריע לי שילדות קטנות רואות שרמוטות פוסטמות ערומות(ועל הזין שלי הוצאת דיבה כרגע)ומחקות את זה. ואני חושבת שעל הורים שאכפת להם צריכים לאסור על הילדות שלהם שהן פחות מגיל 14 לראות את זה. ושהטלוויזיה המפגרת צריכה לשים את זה בשעות שילדות קטנות לא רואות את הזבל הזה וזה מאוד פורנוגרפי,זה שהם עם משהו שמכסה להם את הפיטמה והכוס לא אומר שהן לא כמעט ערומות. בואי נעשה מבחן קטן שניה,לך שני ולכל בת בפורום: אם אחותך הקטנה הייתה מתלבשת כמו זונה,מסתובבת על אנשים שגדולים ממנה בהרבה שנים,ורואה תכנים שלא מתאימים לגיל שלה,זה היה מפריע לך? אני מאוד מקווה שכן. סליחה על כל העצבים,זה פשוט מרתיח אותי כל העניין של אובדן הילדות והאדישות.

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifמה הקשר עכשיו טלוויזיה ?

הסרט הזה משודר בפאקינג אתר שגמככה יעלה כסף. וכמעט מלאכים כן משודר בערב -בגלל- כל הקטע שמלמדים שם מתי לעשות סקס וכאלה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifערב

זה לא שילדים בני 7 לא ערים בשעות כאלו,רוצים לשדר את זה בערב? שייחכו שעתיים,כי אני מאמינה שרוב הילדות שמנטלית מוכנות לראות את הסדרה הזו,ערות בשעה 9 בערב.

../images/Emo34.gifבקשר לשעות כן .

ילד אמנם ער בשעות האלה אבל לשדר כמעט מלאכים ב8 זה בסדר גמור וככה זה אמור להיות גם ככה כל הטלנובלות והתוכניות שיש בערוץ הילדים משדרים ב2 וחצי בדר"כ. דבר שני אם ההורה היה מתנגד אז ברור שהוא לא היה נותן לו לראות. ועוד דבר , בקשר לאחותי ברור שהייתי מתעצבנת אבל אחותי רואה כמעט מלאכים ורק את השירים וכאלה. לא כל השאר .. זה תלוי מאד. וזה גם לא קשור למקפליי בכלל המעריצות של מקפליי בוחרות להיות המעריצות של מקפליי ומי שמעריצה של מקפליי וראתה את הטריילר היא בוחרת לראות את הסרט הזה מרצונה החופשי . אף אחד לא יכול לאסור את זה עליה זה לא טלויזיה ..

למעלה