../images/Emo97.gifאני בכלל לא מסכימה איתך
אז מה אם זה פורום הערצה,אני חלק מהפורום,וזו זכותי גם להביע דעה על משהו שמקפליי עושים אני לא אוהבת,כמו שזכותי להביע דעה על תמונה שלהם שאני חושבת שהיא יפה,או על סינגל שאני אוהבת. מה לעשות,אף אחד לא מושלם,
גם לא מקפליי *לכל מי שחשבה שכן,סליחה שפוצצתי לכן את הבועה*ואם הם עושים משהו שאני
לא אוהבת אז זו זכותי המלאה להביע את דעתי ולומר שאני לא אוהבת את זה. לא אמרתי "זהו אני לא אוהבת יותר את מקפליי אייייייייייכס" אמרתי שאני לא אוהבת את הדבר הספציפי שהם עשו,והוא גורם לי לאהוב ולהעריך אותם פחות,אבל דברים שהם עשו בעבר,שאני אוהבת,אני לא אפסיק לאהוב פתאום בגלל המצב הנוכחי. זה לא שעכשיו כל רדיו אקטיב מבחינתי הוא אלבום זבל ואני לא אוהבת אותו יותר,אני עדיין אוהבת את
האלבום כאלבום וכסינגלים,את מקפליי,כלהקה וכיוצרים,אני מעריכה ואוהבת הרבה פחות,בגלל מה שהם עושים עכשיו. זה קצת קשה,אבל זה אפשרי לעשות,ולהבין שיש הפרדה בין היוצרים לבין היצירה.כמו שיש המון אמנים שיש להם שירים מדהימים,אבל במציאות,הם אנשים מאוד לא נחמדים וסימפטיים(ולא,אני לא אומרת שמקפליי כאלו) וזה מרגיש לי התגובות של חלק מהבנות פה כמו "אם אתן לא אוהבות את זה אז אל תהיו פה" אז אם זה ככה,קודם כל חבל לי מאוד ואני חושבת שזה לא צריך להיות ככה,ושנית,אני חושבת שזה קצת דיקטטורי(פסילת חופש הביטוי) וצריך להיעשות פה בדק בית קטנטן. ובוודאי שעל כל דבר יש לי מה לומר,אני בן אדם ויש לי דעות,שמעוצבות ע"פ קריטריונים מסוימים,וזה לא שאני יושבת בבית ואומרת "בואו נרד על מקפליי היום
",לא זה ממש לא ככה(יש לי חיים),אם יש משהו שלהם שאני לא אוהבת,אני אגיד"אני לא אוהבת" ואם יש משהו שלהם שאני אוהבת(
כמו התמונות משבוע שעבר*אגב*,חוץ מזה,אם להיות קטנונית,על פארטי גירל לא אמרתי כלום*כי לא שמעתי אותו עדיין*וכמו שכתבתי,את הפוטושוט אהבתי) אני אגיד שאני אוהבת את זה. וזה יקירותי מה שנקרא-חופש הביטוי. (אני מודיעה מראש-אין לי שום כוונה להעליב ולפגוע באף אחת,אם זה קרה,אני באמת מתנצלת מראש,אני חושבת שבחרתי במילים לא פוגעניות,אך אם טעיתי ועשיתי אחרת,אנא תקנו אותי,ואני מתנצלת,תודה
)