אומיגאדדדד

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif רציני,

אני חושבת שזה גם השפעה מהסביבה או משהו..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני מאוד מקווה שזה מהסביבה

ושבקרוב הם יחזרו לדרך המלך אבל לצערי אני מאמינה שזה הדברים מגיעים מהכיוון שלהם

../images/Emo34.gifלא ירדת לסוף דעתה של סטפ .

היא התכוונה לזה שכיאלו אם את לא אוהבת אותם סבבה.אל תאהבי אותם אבל עדיין , מספיק להתלונן על זה. זה מה יש וצריך לחיות עם זה D: חוצמזה אני עדיין חושבת שצריך לחכות לאלבום מה שהם עושים ( הסרט ) לא קשור למוסיקה וזכותם המלאה. באלבום נדע לשפוט.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ומה זה מספיק להתלונן, כמו שאתן מביעות את דעתכן שזה מדהים וסקסי ולהלהלה אנחנו אומרות דעה אחרת, זה בדיוק אותו דבר. איזה שטות. אני אישית לא מבינה מה הדבר הזה קשור אליהם ולאמצע החיים פתאום. כאילו מילא שיעשו סרט רגיל כזה משהו מגניב על הלהקה או אנערף, אבל פורנו..ערפדים..דם...? מה לעזאזל.

../images/Emo34.gifסבבה תרגישי חופשי

להביע את דעתך D: אפחד לא אמר לך אחרת. אבל כיאלו זו לא הצורה הכי הולמת
כי את בפורום הערצה. וכיאלו אם אתם לא מתות על מקפליי כבר אז ... מה ישלכן לחפש פה? תכלס עם כל הכאב שבדבר .. כי על כל משהו חדש שיוצא ישלכן מה להגיד. אבל שיהיה אני לא קוטלת אומשו. אם זה עושה לכן טוב ושמח אז סבבה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני בכלל לא מסכימה איתך

אז מה אם זה פורום הערצה,אני חלק מהפורום,וזו זכותי גם להביע דעה על משהו שמקפליי עושים אני לא אוהבת,כמו שזכותי להביע דעה על תמונה שלהם שאני חושבת שהיא יפה,או על סינגל שאני אוהבת. מה לעשות,אף אחד לא מושלם,גם לא מקפליי *לכל מי שחשבה שכן,סליחה שפוצצתי לכן את הבועה*ואם הם עושים משהו שאני לא אוהבת אז זו זכותי המלאה להביע את דעתי ולומר שאני לא אוהבת את זה. לא אמרתי "זהו אני לא אוהבת יותר את מקפליי אייייייייייכס" אמרתי שאני לא אוהבת את הדבר הספציפי שהם עשו,והוא גורם לי לאהוב ולהעריך אותם פחות,אבל דברים שהם עשו בעבר,שאני אוהבת,אני לא אפסיק לאהוב פתאום בגלל המצב הנוכחי. זה לא שעכשיו כל רדיו אקטיב מבחינתי הוא אלבום זבל ואני לא אוהבת אותו יותר,אני עדיין אוהבת את האלבום כאלבום וכסינגלים,את מקפליי,כלהקה וכיוצרים,אני מעריכה ואוהבת הרבה פחות,בגלל מה שהם עושים עכשיו. זה קצת קשה,אבל זה אפשרי לעשות,ולהבין שיש הפרדה בין היוצרים לבין היצירה.כמו שיש המון אמנים שיש להם שירים מדהימים,אבל במציאות,הם אנשים מאוד לא נחמדים וסימפטיים(ולא,אני לא אומרת שמקפליי כאלו) וזה מרגיש לי התגובות של חלק מהבנות פה כמו "אם אתן לא אוהבות את זה אז אל תהיו פה" אז אם זה ככה,קודם כל חבל לי מאוד ואני חושבת שזה לא צריך להיות ככה,ושנית,אני חושבת שזה קצת דיקטטורי(פסילת חופש הביטוי) וצריך להיעשות פה בדק בית קטנטן. ובוודאי שעל כל דבר יש לי מה לומר,אני בן אדם ויש לי דעות,שמעוצבות ע"פ קריטריונים מסוימים,וזה לא שאני יושבת בבית ואומרת "בואו נרד על מקפליי היום
",לא זה ממש לא ככה(יש לי חיים),אם יש משהו שלהם שאני לא אוהבת,אני אגיד"אני לא אוהבת" ואם יש משהו שלהם שאני אוהבת(כמו התמונות משבוע שעבר*אגב*,חוץ מזה,אם להיות קטנונית,על פארטי גירל לא אמרתי כלום*כי לא שמעתי אותו עדיין*וכמו שכתבתי,את הפוטושוט אהבתי) אני אגיד שאני אוהבת את זה. וזה יקירותי מה שנקרא-חופש הביטוי. (אני מודיעה מראש-אין לי שום כוונה להעליב ולפגוע באף אחת,אם זה קרה,אני באמת מתנצלת מראש,אני חושבת שבחרתי במילים לא פוגעניות,אך אם טעיתי ועשיתי אחרת,אנא תקנו אותי,ואני מתנצלת,תודה
)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif וכל מילה נוספת מיותרת.

נראה לי שהבנת שאני מסכימה עם כל מה שאת אומרת XD אני מרגישה שאם אני אוסיף זה יקלקל חח

../images/Emo34.gifאז ככה.

בחרת במילים די פוגעניות . כי אם היית המנהלת של הפורום . והיו אומרים לך שאת פוסלת את חופש הביטוי או קצת דקטטורי כאן בפורום כן היית נפגעת. אבל שיהיה אני לא ארד לקטנותD: דבר שני , סבבה זכותך , אף אחד לא מנע ממך להגיד מה את חושבת או אסר עלייך. אני מנסה להבין מה הקטע הקבוע הזה של כולכן להביע דעה שלילית. (בכל זאת , המון מהדמואים הזכירו מאד את הסגנון הקודם שלהם. ולא יודעת .. ) כיאלו .. מלא בנות אמרו לי כאן משפטים של .. אני נשארת בפורום רק בגלל שאתן חברות שלי, לא בגלל מקפלי. וזה באיזשהו מקום מעצבן אוקי? . ( לא שאת אמרת .. אני רק מציינת ) אבל יודעת מה .. עזבי אני לא מתכוונת לפתוח את זה יותר מידי. כל אחת והדעה שלה . אם התוצרים של מקפליי כרגע לא מוצאים חן בעינייך ( לא שאני מאמינה שיצא הדיסק תתאהבי בהם מחדש אבל זאת רק תחושה ) אז סבבה , שיהיה D: לא אכפת לי יותר חח אמרתי את דעתי המלאה
תקראו לזה דקטטורה , חוסר חופש ביטוי . זה כבר לא מעניין אותי

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ~~~~~~

אני מנסה להבין מה הקטע הקבוע הזה של כולכן להביע דעה שלילית. (בכל זאת , המון מהדמואים הזכירו מאד את הסגנון הקודם שלהם. ולא יודעת .. ) לדעתי והייתי מדגישה את הלדעתי אבל הדגשתי את הציטוט שלך וזה לא יראה טוב, חח. הדמואים לא דומים בכלל לסגנון הקודם, אם זה היה ככה מן הסתם שהייתי אוהבת את הדמואים והאמת שלא אהבתי כלום לצערי.. בגלל זה גם לכל אחת יש דעה וטעם שונה, את לא חייבת להבין למה אנחנו לא אהבנו את הקטע של הסרט הזה כי את אהבת אותו. ולהפך אני לא אמורה להבין למה אתן אוהבות את זה כי אני לא אוהבת את זה בעצמי אז איזו סיבה תהיה שאני אבין למה אתן אהבתן? חוץ מזה שעם כל כמה שמקפליי הם מקפליי והם להקה טובה, לפחות ארבעת האלבומים שהם הוציאו עד עכשיו, זה לא אומר שהפסקתי לאהוב אותם בגלל הסרט הזה, או האלבום פורנו שהם הוציאו או מה שזה לא יהיה :) ~אני מקווה שהבנת מה כתבתי כי שמתי לב שהסתבכתי עם עצמי~

../images/Emo34.gif

חחח ספיר עזבי אין לי כוח להתווכח על זה . לא הבנתן בכלל מה שבאתי להגיד. וכן דרגון בול דומה.D:

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifזה שלא אהבת אפחד מהדמואים לא אומר שהם לא

+דומים דרגון בול דומה

m o r 1 0 2

New member
ילדת תקשורת למופת../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

חח טוב את בהחלט צודקת ואני מחזקת אותך. יפה אמרת.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהאמת שזה יותר אזרחות../images/Emo6.gif

למרות שלמדנו על זה קצת בתקשורת בכיתה י'.

m o r 1 0 2

New member
קצת?אנחנו חפרנוXD../images/Emo168.gif

למדתי אזרחות בקטנה,אז ככה שאני לא כ"כ יודעתXD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifיחסית לנושאים אחרים

למדנו על זה ממש בקטנה ולמדנו על זה באזרחות על העניין של חופש ביטוי,לא הרבה אבל כשמשלבים את הידע ביחד זה יוצא הרבה:) ובוודאי שאני תלמידת תקשורת מצטיינת!

ממ טוב אין לי באמת הרבה מה להגיב פה../images/Emo6.gif

סתם הרגשתי צורך להיכנס אחרי שראיתי את הסרטון בפייס כדי לראות אם אתן חושבות כמוני..הייתי בטוחה שכן וגיליתי את ההפך אז הגבתי >< ו..אמ...מסכימה עם מה שרותם אמרה בעיקרון
אין לי כוח לחפור חחח

למעלה