אומיגאדדדד

m o r 1 0 2

New member
זה ממש ממש מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

ראשית,זה ממש ממש מגניב שהם מוציאים סרט! שנית, לא סובלת ערפדים אבל על מקפליי זה מתלבש מגניב
אני יודעת שלא אהבתי את הדברים הקודמים שהם עשו, אבל הסרט אולי זה משהו חדש להראות לצופים, להכיר צד אחר במקפליי ואני חושבת שזה יכול להצליח,אני אישית מחכה בקוצר רוח לראות את הסרט למרות שהוא נראה קצת דבילי אבל זה מקפליי וזה מגניב שטותיים כאלה וזה מתאים לאופי של הלהקה הזאת אז למה לא?חחח תודהה::)

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאני רק רוצה להגיד ש..

בעקבות הסינגל החדש, הסרט הפתטי הזה, וכל הכיוון החדש שמקפליי הולכים בו- אני רשמית מפסיקה לאהוב אותם ולעקוב אחרי מה שקורה איתם. אז.. אני גם אומרת ביי ביי אחרון בהחלט לפורום, היה מאוד כיף, ואולי בעתיד, כשמקפליי יחזרו לשפיות, אני אשוב לכתוב ולפרסם פיקים. עכשיו אם תסלחו לי, אני הולכת לראות That Girl כדי להיזכר בזמנים יפים. אוהבת

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאין לך מה לעזוב פה בגלל זה-

אפחד לא מכריח אותך להשאר או משהו, אבל אני הייתי אומרת לך שתשארי לפחות עד שיוצא האלבום. אז תשפטי. בקשר לטריילר הזה- אני אישית כן אהבתי את זה , לא את הקטע של "ערפדים יואוו זה סקסי" בקטע של זה באמת נראלי ממש מגניב. אבל שוב, כל אחד והדעה שלו. ופארטי גירל, אני הייתי מאוד מאוד מאוווד מאוכזבת ממנו, באמת שנכנסתי לדכאון בגלל שיר אחד מסכן, אבל גם אליו למדתי להתרגל. בקיצור, תעשי מה שבאלך.

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifזה מבדר ביותר.../images/Emo6.gif

אראה את זה בכיף, ואצחק כל הדרך. :)

למעלה