אומיגאדדדד

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifעוד משהו ששכחתי להוסיף

זה שהתכנים האלו משודרים בערוצי ילדים נותנים להם לגיטימציה להיות משודרים וכוונה תחילה שילדים קטנים יראו אותם אפילו שהם לא נאותים להם. דבר שני,מצפייה בסדרות כאלו ההתנהגות יכולה להידרדר בגלל שבנות שם הופכות למודל לחיקוי של ילדות קטנות,וזה מזעזע בעיניי. האמת שהעיקר זה החינוך מהבית כי אני גם הייתי רואה המורדים בגיל 10 אבל אני מגדירה את עצמי כאדם אידיאליסט ומחונך ומחנך ואני מקשיבה בקול ההורים שלי ולא עושה דברים מטומטמים ומתלבשת בצורה לא ראויה ומפקירה את עצמי ואת הגוף שלי. גם המעריצות של כמעט מלאכים בוחרות להיות המעריצות שלהם,ובוחרות לראות את הסדרה ובוחרות(במודע או לא) לקחת מהן דוגמה. אפשר להגביל מבחינה אינטרנטית,אבל זה לא שווה שום דבר. הדבר הכי מגביל הוא העניין של התשלום,וגם זה לא מונע בצורה גורפת שילדות קטנות יראו את זה. בסופו של דבר זה מתחיל ונגמר בחינוך,אבל זה לא צריך לתת לתכנים כאלו לגיטימציה.

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifהיי היי בלי לזלזל בכמעט מלאכים

וממתי פורנו זה טבעי ? XDDD ומה הקשר פורנו רך וכמעט מלאכים ? לא כי מה אני אגיד לך ממש משדרים שם סקס או דברים נועזים. וואי אז זה טיפה "לוהט" אבל מה הקשר פורנוגרפי כוסאמק ? כי רואים שם את הארי מתנשק עם כמה בנות ? וואי אני רציני מרגישה שהגעתי לפורום של דוסיות

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אף אחד לא אמר לך להסכים,

ואת גם לא חייבת לזלזל במה שהיא אמרה. אז לדעתך זה לא פורנו רך, סבבה. ותאמיני לי שאני למשל לא דוסית ולא קרובה לזה וגם לא בגלל שזה סוג של פרונוגרפי יש לי בעיה עם זה, אבל לא משנה. וגם אם כן יש פה דוסית אני לא מבינה מה הבעיה עם זה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמין זה דבר טבעי

מה הקשר?ילדות בנות 16 שבקושי לובשות משהו מזדיינות עם כל גבר כאילו אין מחר-אני מצטערת,זה לא מתאים ופורנוגרפי.הן לבושות בצורה זולה וסקסיסטית וזה שלא רואים אותן ממש מבצעות את האקט לא אומר שזה לא פורנוגרפי. וכן,זה שמקפליי חצי ערומים ויש שרמוטות על עמוד(וזה שיש להן חצי חזיה וחצי תחתונים לא אומר שהן ערומות!!!) לא אומר שזה לא משדר משהו פורנוגרפי וזו זכותי לחשוב שזה לא נאות ששרמוטות מוכרות את הגוף שלהן בשביל כמה גרושים. ואת לא צריכה לזלזל בכל דבר,זה שאני לא מסכימה איתך לא אומר שאת צריכה לזלזל בי וחוץ מזה,גם אם אני דוסית?|הדגשSo Fucking What?!זו אני ואלו הדעות שלי,את לא חייבת להסכים עם זה,אבל את חייבת,לקבל את זהכמו שאני מקבלת את הדעות שלכן,זה שאני לא מסכימה איתן זה עניין אחר.

היי בנות , אפשר הסבר?

חברה מצאה את הסרטון הזה ראיתי לא הבנתי כלום חוץ מערפדים מקפליי בנות ודם שמעתי את הקול של טום, ראיתי את דאגי והארי אבל לא ראיתי לשנייה את דני מישהי יכולה בטובה להסביר למעריצה לשעבר מה משמעות הסרט הזה? אם זה סרט סרט באורך מלא? אם כן מאיפה זה בא פתאום? אם לא אז מה זה ולמה הם החליטו להוציא כזה? תודה מראש לעוזרת =)

ואם כבר מישהי תעזור לי

אם אפשר להוסיף איזה שתי תמונות עדכניות שלהם, כי אני פתאום עוברת על תמונות מה"סרט" שלהם ואני לא מזהה בכלל את דני אז אם אפשר כמה תמונות נורמליות ועדכניות כדי לדעת איך הם נראים עכשיו אני אשמח מאודדדד =]

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gif~עוזרת~

חחחחחחחחחחחחחחחחח קודם כל, וואו זאת ה - הוכחה שדני השתנה. מעריצה לשעבר לא מבינה איפה הוא. אם אפשר לשאול, כמה זמן את כבר לא שמעת מהם ? בטח מעידן התלתלים של דני XD טוב בקיצור, לפי מה שמבינים בסרט ערפדיות השתלטו על מקפליי ובטח נשכו את הארי או משו ושאר מקפליי מנסים לברוח או משו כזה . אמממ זה סרט של 30 דק' והוא ישודר בסופר סיטי שזה האתר המעריצים החדש שלהם שיעלה בספטמבר :) אבל יש שמועות שהאתר יעלה כסף אז לא בטוח שאחת מאיתנו תוכל לראות בכלל. או שישלה הורים מאוד נחמדים שישלמו 30 ש"ח בחודש. ובקשר לתמונות, ישלי איזה מליון תמונות להביא לך אבל המחשב שלי גוסס אז אני לא יכולה לשרשר עכשיו תיקיות של תמונות אז אני אשים תמונה אחת, סורי תמונה גרועה אבל רואים פה את הקעקוע של דני <: טוב אז ככה, הם עובדים על האלבום החמישי ויצא כבר סינגל מתוכו שקוראים לו party girl והוא אלקטרוני ומזעזע XD לדני יש קעקוע כבר שנה על הגב ועכשיו גם מכוער אחד על הזרוע, לדאגי יש קעקוע חדש גם על הזרוע ועל אותה יד איפה שהקודם רק שהוא בתחתית היד הפעם, לטום יש קוביות בבטן והארי חתיך כמו תמיד

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifבעצם באלי עוד תמונה

דני וטום D: ודני מ ז ע ז ע ונראה כמו בן 50, זה לא חדש אל תבהלי .

מאוחר מידי.. כבר נבהלתי :O

ואם אני לא טועה נטשתי אותם בעידן התלתלים וסוף החולצות המשובצות של דני דאגי סקיני ג'ינס?! מה קרה למכנסיים הרחבים?! הארי וטום רק השתפרו לטעמי
ואני מרוצה מהשיער של דאגי!! הוא שוב נראה טוב! אבל דני? :( :( :( לא ידעתי בכלל שיצא להם שיר חדש!! :OOO אלבום חמישי..? האלבום האחרון היה רדיואקטיב? רגע קראו לו רדיואקטיב? משהו עם רדיו קיצר חח וסיבכת אותי עם כל הקעקועים לא הבנתי כלום חחח איזה באסה שהסרט בתשלום! מה יש להם? הם מתמסחרים! זה בסדר והכל כל אחד רוצה פרסום וכסף בכל דרך אפשרית אבל לא יודעת זה מוזר כזה..... הא ותודה רבהרבהרבה

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifלא סיימתי XD

דאגי ? סקינים ? את לא יודעת אפילו ככמממהה דאגי וסקינים זה מתחבר הוא פאקינג לבש סקינים שנראים כמו טיץ . הזה בתמונה עוד בסדר . כן לאלבום הרביעי קראו רדיואקטיב והוא היה לדעתי האלבום הכי טוב שלהם ועכשיו הם שינו סגנון לאלקטרוני כזה S: קיצר התמסחרו רצח ואת יכולה לחפש ביוטיוב את פארטי גירל D: הייתי מביאה לך קישור אבל אני לא בבית וזה.. דני התחיל לנטוש את התלתלים עוד כשרדיואקטיב יצא אבל זה היה כזה גלי ומקורזל ואז זה הפך להיות סתם שיער קצר ומכוער והוא נראה כמו בן 50 S: עזבי באמת שאהבתם אותם בתקופה הכי הכי טובה שלהם, עכשיו הם סתם נראים קקי ואני לא חושבת שהשיער של דאגי משו עכשיו. מאחורה הוא בכלל שחור OO ואמממ הנה רואים פה את הקעקוע שלו בסוף היד [הוא עוד לא גמור] ------>

הא קעקוע של דאגי חח חשבתי דני!

האמת שאני בכלל לא מכירהאת הקעקועים של דני , איזה ישלו ? אני עדיין מאוהבת בקעקוע של טום ונראלי של הארי שרשום לו על היד a tatoo חחח קעקוע מלא משמעות ;)

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifO:

ישלו אחד ענק על הרגל עוד מ2005 O____O ושנה שעברה הוא עשה גם ציפור או משו כזה מתחת לעורף כזה ולפני חודשיים או 3 בערך הוא עשה את הזוועה הזאת על היד

על הציפור לא ידעתי!

וזה שעכשיו על היד לא כ"כ ברור, זה אזור הכתף כזה כן? ולגבי ההוא ברגל, אני חושבת שהייתה לי תמונה של זה ואני יודעת על מה את מדברת.. משהו כחול אני חושבת (?) אם יש לך תמונה זה יעזור! לאחד מהם יש במקרה קעקוע בכף רגל? או שאני פשוט מערבבת בינם לבין קטע מסרט? חחח הא וכבר אמרתי תודה? =)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifלטום יש קעקוע של כוכב ברגל

כמו הזה של החזה, רק ברגל XD ראי תמונה

זה מטומטם וסוטה ודבילי ולא הם אבל

אם זה לא יהיה בתשלום [ מקפלי זונים ממוסחרים] אני כ"כ הולכת לראות את זה . מעניין מה פראקי אומרת על הבלונדינית שנמרחת על דאגי [= חבל שאין עוד "ערפדית\ערפדה " שמתחרמנת על דני כי אז גורגיה תמות ואז אני אהיה מאושרת[=

למעלה