היום ב-
אנשים

BPOS

New member
הם אולי כאלה

אבל הקושי עם אותו השלט על הרולר לא..

BPOS

New member
אחי, זה אנשים רגילים..

שאולי מה ששונה בהם זה אופן הלבוש והרצון לדעת דברים על אופן השלטון והרצון שלהם (לא של כולם) את המקום שבו הם חיים למקום טוב יותר.. ולבקש כסף זה לא אחד הפעילויות, אבל להשתתף בהפגנות כן

לא.

להגיד שהמשטרה היא חרא שבסה"כ היא עושה את תפקידה למען הסדר פה. למרוד ולמרוד ובשביל מה? מה הקטע?

BPOS

New member
............

עושה את תפקידה בדרך לא מוצדקת לגבי כולם.. למרוד? בשביל להראות עמדה! להראות שיש אנשים שכן אכפת להם מדרך העבודה של החזירים שעוד מתלוננים על משכורתם הנמוכה!

DredLox

New member
מה אתה מזיין???

מתיפעם אחרונה עצרו אותך? אם בכלל...ולמה? אני בטוח שזה לא בגלל איך שאתה נראה...

wasted years

New member
אתה לא אומר לנו

על מה עצרו אותך כדי לא לסתור את מה שאתה מנסה לומר שהמשטרה עוצרת סתם אזרחים תמימים ברחוב?

BPOS

New member
לא אני לא אומר לכם כי זה לא עניינכם

ואני לא אומר שהם עוצרים אנשים בלי סיבה אני אומר שהחרא הזה של התן תעודת זהות ומפעילים כוח בלי סיבה (אלא אם כן אם אנשים נראים להם מוזר זה סיבה) זה דפוק ואני אומר שלתת למישהו אישור להרוג אדם אחר זה דפוק ואני אומר ששוטרים הם רודפי כוח וחזירים...

wasted years

New member
אבל פאנקיסטים ניראים מוזר

מתנהגים מוזר ותוקפים אנשים על ריק..

BPOS

New member
שוב זה קטע

של לראות כמה כאלה ולחשוב שכולם כאלה... אפילו בוואלה! האתר הזה הסבירו על פאנק.. בעיתונים בחודשיים האחרונים כותביפ על הפאנק בארץ.. ושוב יש אנשים שלא יודעים ויש אנשים שאפילו לא רוצים לנסות לדעת.. אם זה ברצון של מישהו אני אפילו יתרום זמן בלעלות לפה את הכתבות מהעיתונים..

wasted years

New member
אז למה אתה אומר

fuck the police? לא כל המשטרה עצרה אותך ברחוב וביקשה ממך תעודת זהות, למה אתה משליך את המרמור שלך על מוסד שבסך הכל ניסה למלא את תפקידו כדי שלך יהיה יותר טוב ובטוח לבלות בחוץ עם חבריך הכרבולתניים.. בוא אני אסביר לך למה.. מטבעו של האדם לקחת דוגמא מפרט מסויים ולהשליך אותו על הכלל.. כמו ש"כל הרוסיות זונות" "כל הפרסים קמצנים" "לכל היהודים יש אף גדול" ו"כל הזמן דופקים אותנו ב2 שקלים במשתלה"...

למעלה