היום ב-
אנשים

RainPainter

New member
די לגזענות בקרב חיילי צה"ל!

[מתוך הערות בקלסר מהקורס שלי: "כושי חדש תסורב כניסתו, כדי שלא יתרבו".
]

BPOS

New member
שיט נכון.. אם יש איום על חייך..

חשבתי על סיטואציה שמישהו סתם מביא לך אגרוף אחד ואתה מוציא אקדח ויורה בו, או סכין. אבל גם אז אפשר להגיד שהיה איום מסוים על חייך, לא משנה.

וזה עדיין יהיה רצח לגיטימי

בעיני החוק ובעיני כל אדם שפוי. אבל תן לי לנחש...בעיני הפנקיסטים זה לא! כי הם חייבים להיות נגד העמדה של הממסד, גם אם יש בכך סתירה עצמית לעמדותיהם שלהם. להציק לזקנים בכיכר דיזנגוף- זה כן להרוג כדי להגן על עצמך- זה לא לאיזו עוד רמה של אבסורד אתם מסוגלים להגיע?

RainPainter

New member
צא מהסרט שלך.

המשטרה מגינה לך על התחת, ומגינה עליו היטב. מי אתה חושב שומר לך על זה שלא יגנבו להורים שלך את האוטו? או שלא יכנסו לך כל מיני חארות בגבולות? או מגינה עלייך מפושעים, ממטורפים? תנסה לדמיין מצב שבו לא היה את המשטרה, מה היה קורה אז? אתה נותן לכולם לראות את התמונות האלה, אבל אתה לא יודע מה קרה שם, איך האזרחים התנהגו. בו נגיד שהשוטרים לא יצאו בלי שריטה.

BPOS

New member
מגנים?

אוטו - אזעקה שקוראת לבעל האוטו חארות בגבולות - צבא, וזה בכלל סיפור אחר פושעים מטורפים - ניסיון של איפה להיות איך להתנהג לידם ואליהם האזרחים הגנו על הבית שלהם.. כל אחד יכל לראות את זה בטלויזיה כשהיה את הפינויים האלה דוסים או לא הם בני אדם... מצב שלא היה משטרה - וואו.. כל אחד והדמיון המפותח שלו..

RainPainter

New member
K...

קודם כל, אם היתה לך בעיה עם שוטר, אתה יכול להגיש נגדו תלונה למח"ש, בשלום הוא לא יצא מזה... דבר שני, חארות בגבולות- שתדע לך שהמשטרה היא האחראית על ביקורת הגבולות, דבר שלישי- התנתקות היתה פקודה, החלטה של הממשלה, לא של השוטרים. עליהם הוטלה משימה, ומה לעשות, הם היו חייבים לבצע אותה בין אם מתאים להם או לא. [וזה לא קשור לדוסים, בכלל.] ושתדע לך, אזעקה לאוטו לא תמיד עוזרת... הפואנטה היתה, שאלה רק כמה דוגמאות, שוואלה, אמורות לגרום לך להבין שהמשטרה לא נגדך, היא בעדך, וכן- קורעת את התחת בשביל לשמור על הסדר הציבורי שאף אחד פה לא יכול בלעדיו... אם היה לך איזה תקל עם שוטר, אולי כדאי שתשנה קצת את הגישה שלך- כי המשטרה היא גוף, היא הרשות המבצעת, וכל שוטר בה הוא נקודה את קטנה בתוך הגוף הזה.

BPOS

New member
ואללה..

כשיש 2 שוטרים ואתה לבד.. הם לא יהיו תמימים ויודו, יאמינו להם שם לא עשו דבר בכדי לפגוע בי.. בגבולות זה משטרע צבאית זה לא משטרע על מדים כחולים מסוגננים מי שאחראי על הגבולות ומי שחי מאחוריהן זה הצבא וואלה קיבלו פקודה אבל הקטע הוא שהם קיבלו פקודה תוציאו אותם בכל כוח אפשרי, כוסראבק הם דופקים מכות לילדים שם וסוחבים אותם 4 על אחד.. בטח קיבלו פקודה ובטח שיבצעו אותה הם הרי טובים... אזעקה לא עובדת תמיד אבל כוסאמוה היו בעיר הזאת 2 ילדות בנות 13 שפרצו ליותר מדי בתים וגנבו יותר מדי דברים.. שוטרים כאלה טובים אמורים לעצור ילדות בנות 13 אחרי פריצה ראשונה.. לא? הן הרי בנות 13.. שוטר לא יעזור אם לא קוראים לו, אני לא יקרא לשוטר כי אני לא יספק להם דברים לעשות בשביל הכסף שהם מקבלים, מזאת אפשר להבין ששום שוטר לא "יעזור" לי..

ובסוף המשטרה תפסה או לא תפסה

את שתי הבנות? מאוחר או לא, העיקר תפסה. אתה חושב שהם שיחקו דוקים בזמן הזה?? ומה היה קורה אם המשטרה לא הייתה תופסת אותן עד עכשיו?היה יותר גרוע. "אם הם היו שוטרים טובים הם היו תופסים אותם בזמן"? המציאות זה לא הסרטים של ברוס וויליס. אין פה את העניין של "ברגע האחרון הם ניצחו". זה לא ככה אבל זה לא הופך את המשטרה שלנו(של כדור הארץ והמציאות) לגרועה.

Exploding Boy

New member
מה משנה?

כאילו שהמשטרה לא עסוקה רובה הזמן בקקה ניראה לי שמישהו הספיק לשוכח ת'סיפור שהיה עם נתן

טוב נו, כולם יודעים שאילן מלכה

הוא שוטר מושחת. זו לא דוגמא. אבל כרגע מדברים בכללי ולא על אדם ספציפי.

M a r U s k A

New member
אבל תכל'ס...

אתה זה מה שאתה, אף אחד לא מכריח אותך להיות פאנקיסט נכון
ידעת יפה מאוד, את היחס של הסביבה לבחירה שלך זה לא שזה חדש לך... אז אולי.... במקום לקטר ולחפש אשמים בכל פינה, פשוט תלמד להתמודד עם זה
ושלא תחשוב , אני יודעת בדיוק על מה אני מדברת, זה לא קל בכלל, אבל תנסה ותראה שהחיים שלך יהיו הרבה יותר טובים בלי כל השנאה הזאת

BPOS

New member
אויייייי...

אני לא מחפש אשמים... ואני לא שונא סתם... וואלה כשאנשים מסתכלים עליי ואומרים שאני ישר משהו זה חרא וזה בעיה שלהם אבל כשאנשים כאלה עוד מתחילים להפעיל אלימות (מילולית או פיזית) זה כבר משהו אחר ואנשים כאלה מטומטמים.. ואז הם עוד אומרים שפאנקיסטים הם חרא של אנשים והמשטרה עוצרת כל אחד כזה כי ואללה היו כמה כאלה שעשו משהו זה או אחר אז אותו אחד יעשה אותו דבר.. זין! רוב הדקירות המזדיינות האלה בארץ קורות בקרב ערסים במועדוני טראנסים וזה אני לא רואה שום מדעות בעיתון שאומרות "המשטרה נגד הערס" זה בולשיט!

RainPainter

New member
תעשה לי טובה!

אתה מכליל בצורה מטורפת. בדיוק כמו שאם אני אגיד "כל הפאנקיסטים הם חרא של עם, מזהמים את הרחובות בבקבובקי בירה שבורים וגראפיטי, המוחצנות שלהם היא פוזה לשמה והם עסוקים כל הזמן בלשנוא ולשבור ולמרוד במקום לנסות למצוא משהו טוב." אבל זה לא נכון, ואני יודעת את זה. ואתה גם יודע שלא כל השוטרים חרא. אתה יודע כמה אגפים יש במשטרה? אתה יודע כמה שוטרים יש במשטרת ישראל? יותר מידי בשביל שתשפוט את כולם בגלל אחד. ושתדע לך, ב"מועודני טראנסים" גם יש פשיטות, וגם יש אבטחה, ובטח ובטח שנתפלים ל"ערסים" ברחוב [ספר לי, למדתי בנע"מת, הוד השרון- מעוז הערסים של הארץ], ומתי ראית מודעה שכתוב בה "המשטרה נגד הפאנקיסט"?!

למעלה